Kuukauden look

muoti
10 kommenttia

Hihiii, minun kevätasuni valittiin yhdeksi Indiedaysin Lookbookin toukokuun kuukauden lookeista! Indiedaysin raati valitsee kuukausittain viisi asua, yhden Indiedaysbloggaajalta ja loput neljä muilta mukana olevilta bloggaajilta, jotka palkitaan Sokoksen kauneuden verkkokaupan 100 euron lahjakorteilla. Hihii, olen superiloinen siitä, että minut valittiin yhdeksi noista onnekkaista. Nyt tuon asun vieressä komeilee oikein hieno pokaalikin! :– D

ida
Näin raati kirjoitti asustani:

Hurmaavat kontrastit ovat tämän asun suola. Armeija-henkinen maiharitakkikin voi näyttää suloisen tyttömäiseltä, kun siihen yhdistää rusettipinnin, leopardikuosia, mummolaukun ja ylipolvensukat.


Jee! Koska lahjakortti on voimassa vain kuun loppuun, pistin tilauksen menemään aikalailla heti palkinnon saatuani. Tilaukseni paisui aika suureksi, satasellahan saa vaikka mitä! Kunhan paketti saapuu, kerron mitä tilasin ja myöhemmin infoan, miten tuotteet toimivat, sillä tilasin testiin semmoisiakin juttuja, joita en ole aiemmin testannut. Katsotaan miten ne pärjäävät nykyisille suosikeille… ;- )

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ansaittu voitto, jee ja onnee! En pääse yli tosta sun oikeen laidan vahreereunaisesta hatusta aaaa