Yo-juhlissa

kauneus, lifestyle, muoti
20 kommenttia

Viime lauantaina juhlittiin Lauria, se sai nähkääs myöskin tuon komean kotsan päähänsä! Itsehän sain lakkini vuoden aiemmin ja koska joku toivoi kuvia mun yo-juhlista, niin täältäpä löytyis: fiiliksiä aamuisen kampaajakäynnin jälkeen, tyytyväinen lakitettu ja juhlapäivän tamineet.

tiriririri

tiririri2

Alunperin aikeissa oli pukea se kirpparilta löytynyt pitsimekko, mutta päädyin sitten kumminkin tuohon mun enkelimekkoon, koska olo on siinä mukavampi. Tuossa mekossa ei tarvitse vetää vatsaa sisään herkkuja syötyään eikä varoa vilauttelua, vaikka aika kovasti tuo tuulessa hulmusikin – ei kuitenkaan käynyt Marilynejä! Kenkinä mulla oli mokkanahkaiset kiilakorot, jotka on supermukavat muuten, mutta tekivät jalkoihini kuusi rakkoa, sillä ne olivat jalassa ekaa kertaa ilman sukkahousuja :-(

Tajusin etten oo kirjoitellut mitään Remingtonin Pearl Wandista, vaikka oon ostanut sen ajat sitten ja kaiken lisäksi tykännyt siitä superpaljon. Täytyy korjata tilanne piakkoin, mutta voin jo nyt todeta, että tykkään ja suosittelen! Kestävimmät kiharat, mitä mulla on koskaan ollut. Myös lauantaiksi loihdin kiharat tuolla ihmevekottimella ja nukutun yön jälkeenkin ne olivat vielä niin hyvässä kunnossa, että niistä sai tuuhean ja sievän nutturan. Mä en ole edes onnistunut polttamaan näppejäni kovinkaan montaa kertaa, vaikka mua sillä peloteltiinkin :-D

Hih, kiersittekös te monissa juhlissa ja mikäli saitte lakin tänä vuonna, niin millaiset juhlat oli? :- )

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi ootte tosi söpöjä(:
  Mulla itellänikin on toi pearl wand, tein sillä itekkin ylppärijuhliin itelleni kiharat, se on kiva ku kiharat saa tehtyä helposti ja nopeasti, sit ne säilyy kauan<3

  1. voi kiitos! Toi Pearl Wand on varsin toimiva kapistus, kerrankin!:-) Tykkään siitä kovasti.

 2. Oi kun ootte söpö pari :) Ite tein nyt omiin lakkiaisiin pearl wandilla kiharat ja se on kyllä niiiiiin kätsy! Pari palovammaa sain kättä koristamaan, mutta mitäs me pienistä, kun oli muuten niin ihana päivä :)

  1. Voi kiitos ihana!:–)
   Olit oikein supernättinä itse, kurkkasin aamulla sun postauksen ;-)

 3. oi vähän toi oranssi/punertava tukka sopii sulle mainiosti.
  oli pakko verrata vuoden takaseen ja toi on kyllä super ihana! :-)

 4. Vitsit, oot ollu ihan superkauniina! :)

  tää oli mulle ehkä ensimmäinen vuos kun ei ollu mitään juhlia… no ens vuonna sit omat :D

  1. No niin, ens vuonna sit onkin omat juhlat juhlittavana!:-) Mulla puskee ens vuonna kahden serkun juhlat ja oman siskon, joten sitten tarvii taas vähän sumplia!:–D Ja kiitos kauniista sanoistasi. :- )

 5. Oot iha älyttömän kaunis ja sun hiukset on täydelliset! Ja ootte kyl söpö pari :—–)

  1. Voi kiitos ihana erika!♥
   Hiukset kyllä asettuivat kivasti kerrankin, ja näyttävät kuvassakin ihan ok:lta vaikka just tollon kävi kamala tuuli :- D

 6. Nättinä olet ollut! Täällä kanssa tehtiin kiharat Pearl wandilla, se on kyllä paras! Neljät juhlat kiertelin ja ilma oli niin kuuma, että tuntu kun hiki olis valunut koko ajan ja hiuksetkin siinä ehkä vähän kärsi, mutta eipä se oo niin justiinsa.

  1. Kiitos kovasti!:-)
   No huh huh, ei ihmekään jos kiharat kärsi! Tuolla maalla onneksi tuuli välillä, niin ei ehtinyt hiki tulla, vaikka muutoin kuuma olikin :- )

 7. ootte tosi ihana pari :) oot upee ja toi mekko sopii sulle täydellisesti, ton malliset tunikat/mekot on parhautta jos on jotkut syömiskestit eessä :D harmi että mun mielestä noi ei sovi mulle yhtään :(

  1. Voi kiitos! Ja höps, miten niin ei muka sovi? Kyllähän tuommoiset a-linjaiset sopii monen kokoiselle ja malliselle, kunhan vaan matsku ja pituus ovat oikeat:-)