This time I won’t save you

lifestyle, muoti, musiikki
59 kommenttia

detalllljj

TURN I T UPpp

Täytyy sanoa, että ei ole järin hehkeä olo kun nenä vuotaa ja on niistämisestä aivan rohtunut. Lisäks mulle pukkas lämpöä viime yönä enkä aamulla meinannut päästä sängystä ylös, kun oli niin kamala päänsärky. Onneksi on sohva, jonka voi vetää koneen ääreen, ja miljoona blogia, joiden päivittelyä en ole hetkeen ehtinyt seurailla. Kirjekin nököttäisi aloitettuna tuossa hylllyllä ja kesken olisi pari kirjaa, joten kai mun nyt vaan pitäisi koettaa levätä ja tehdä tuommoisia pieniä asioita, jotka arjen keskellä unohtuvat helposti, mutta eivät vaadi suuria ponnisteluita kipeänäkään.

Aah mutta kuunnelkaas Oh Landia! Löysin tuon joskus Pupulandian Jennin blogista, mutta se unohtui, kunnes ystäväni löysivät sen jotain muuta kautta ja muistuttivat minua sen olemassaolosta. Aah ja Oh Landin lisäksi voisin antaa toisenkin suosituksen – katsokaa Never let me go. Se oli ihana, mielenkiintoinen, romanttinen  ja surullinen – mutta ei itsestäänselvä elokuva. Innostuin Dekomekon Kirsin postauksesta niin kovasti, että pakkohan se oli heti katsoa. :-) Nyt juuri ei oo muuta sanottavaa, piristäkää mua! Kertokaa jotain kivoja juttuja, suositelkaa nettisivuja, tee-laatuja, elokuvia, kirjoja, biisejä tai vaikka jotain hyvää tv-sarjaa, johon voisin koukuttua. Mitä vaan, teidän vuoronne!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kirjasuositus: One Day, sain juuri eilen luettua loppuun ja tykkäsin tosi paljon.
  Tavallisesta poikkeava kerronta, romantiikkaa-muttei lälly ja todentuntuiset henkilöt.
  Kirja on juuri ilmestynyt suomeksikin, muistaakseni nimellä Yhtenä päivänä?
  Ja siitä tehty elokuva on tulossa syksyllä tänne suomenkin teattereihin, joten jos kirjaan tykästyy, pääsee tapahtumat aika nopeasti kertaamaan myös valkokankaalta :-)

  1. Ooh hei tuosta olen tainnutkin lukea Eeva Kolun blogista ja jostain muualtakin!? Hyvä pitää mielessä, voisinpa lukea englanniksikin, kun en ole aikoihin lukenut kuin suomenkielistä kirjallisuutta :-) Kiitos kivasta vinkistä!

   1. Jee, ihanaa, että innostuit Oh Landista! :) Mutta minäkin suosittelen One Dayta. Nythän se onkin ilmestynyt myös suomeksi, mutta itse luin sen viime joululomalla englanniksi ja on ehkä ensimmäisiä englanninkielisiä kirjoja, jotka olen oikeasti lukenut ahmien alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi! :)

    1. Jep, se on aivan ihastuttava!:-)

     Tuo One Day tarvii nyt kyllä etsiä käsiini, sitä on pelkästään tässäkin boksissa suositellut useampi!:-) Uskon teitä!

 2. Miten voikin saada kipeänä olon kuulostamaan noin ihanalta :-D Oliskin aikaa lukea vaan blogeja, kattoa elokuvia tai tv-sarjoja ja lukea kirja pitkästä aikaa. Aaaaaah! Ja joo, bongasin myös oh landin Jenniltä ja unohdin sen, kiitos muistutuksesta :) Ja leffasuosituksena voisin sanoo vaikka leijapoika, se on ihana.

  1. ARVAAS vaan mikä on toinen niistä kesken olevista kirjoista!?!;–) Juurikin leijapoika!:-D Hihi, ei tämä kovin auvoisaa ole, mutta yritän ajatella parhaita puolia tänään – eilen aloin itkemään nähdessäni pölyisen muovimattolattian…yök

 3. Pyydän sulta apua, koska tiedän, että sun tyylitajusi ja ideasi ovat pettämättömiä ja koska minä en nyt jostain syystä keksi tähän mitään ratkaisua. Oon saanut pakkomielteen eräistä Topshopin mintunvihreistä pappahousuista ja koska omistan samantyyliset jo mustana ja ne on mun mielesta ihan täydelliset, niin ajattelin tilata kaveriksi ja syksyn piristykseksi nämä värillisemmätkin housut.

  Nyt mulla on kuitenkin elämääkin suurempi ongelma, sillä en kuollaksenikaan keksi mitkä kengät noiden kanssa pukisin. Kesällä oon käyttänyt niitä ballerinojen kanssa, mutta syksyllä ja talvella se olisi lähinnä itsemurha. Mulla on herrainkenkä tyyppisiä nauhakenkiä, mutta mun mielestä nilkkurimalliset (siis niissä on pieni varsi) ei oikein sovi tuollaisten housujen kanssa. Tuleeko sulle siis mitään ideaa, minkälaisia kenkiä itse käyttäisit pappahousujen (/porkkanahousujen, mikä on oikea nimitys) kanssa ?

  Ps. Jos kaipaat kirjavinkkiä, niin tsekkaapa Linda Olssonin tuotantoa; mm. ”Laulaisin sinulle lempeitä lauluja” ja ”Sonaatti Miriamille” ovat ehdottomasti lukemisen arvoisia. Ja filkkarista ainakin saa vuokrattua Gleen ekaa tuottaria, sitä suosittelen myös :-)

  1. Heiii ihana sinä, oletpa suloinen kun kysyt multa! Autan niin kovin mielelläni sen minkä osaan:–)

   Mä olen nyt syksyllä käyttänyt omien pappahousujeni kanssa juurikin herrainkenkiä, mutta niissä ei ole vartta ollenkaan. Jos nilkat paleltuu jo, niin kantsii vetää sukiksi semmoiset ohuet sukkahousumaiset, niitä saa h&m:ltä vaikka pallo- tai sydänkuosisina:-) Mutta myös mustat vähän läpikuultavat sukat näyttää kivoilta, jos nilkkoja ei tahdo enää pitää paljaina. Oon myös käyttänyt niitä mun Zaran mokkatossuja, jotka näkyy täällä: http://ida365.indiedays.com/2011/07/05/juhlasukat-ja-uudet-tossut/ Eli siis väittäisin, että matalista kengistä parhaimpia ovat varrettomat nauhakengät ja herrainkengät, uskoisin että ne myös sopis sun tyyliin? Nuita mun Zaran kenkuleita vastaavia on myös nyt Topshopilla!:-D

   Ja silloin kun en oo halunnut olla tyttömäinen, oon käyttänyt vansejani!:-D Nekin on varrettomat, ofc… :-D Hm, mitäköhän muuta niiden kaveriksi sitten keksisi? Joka tapauksessa oon sitä mieltä että varrettomat menee sukkien kanssa parhaiten :-) ja niiden puuvillaisten perussukkien sijaan voit etsiä pitsisiä ja ohkaisia yms!

   Ja hei, kiitos ihanan kommentin lisäksi myös vinkeistä! Olen kuullut tuosta ekasta kirjasta, mutten tiedä siitä mitään sen tarkemmin, joten tarvii laittaa ylös:-) Hihii, oiskohan Makuunissa gleetä……

   1. Oi kiitos hurjasti vinkeistä ! Jotain varrettomia mä mietinkin, mutta pelkäsin että jos koen jonkun jalkapaleltuman varrettomilla kengillä talvella. :-D Ehkä täytyy nyt sitten pistää pappahousujen kaveriksi tilaukseen jotkut varrettomat nauhakengät ja söpöt sukat. :-)

    1. Jee, hyvä!:–) Talvella kyllä voi olla vähän hankalat ja täytyyykin sanoa, että mulla jäi tyhmästi tosi vähälle käytölle pappahousut viime talvena!:—( Mutta pitkälle syksyyn menee noin!

 4. Lue kirjana tuo Never let me go :) Itselleni tuo elokuva oli aikamoinen pettymys, koska olin lukenut kirjan ensin eli en pystynyt katsomaan elokuvaa ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia (jotka olivat kirjan ja lukuisten blogiarvosteluiden lukemisen jälkeen korkeat). En väitä, että kirja välttämättä oli elokuvaa parempi, mutta kuten yleensäkin, elokuvasta oli jätetty pois paljon sellaista mikä oli kirjassa. Eli kannattaa lukea kirja, vaikka elokuvan olisikin jo nähnyt! :)

  1. Varmasti, varmasti, noinhan se tuppaa aina menemään elokuvien kohdalla, jotka perustuvat kirjoihin :-) Hyvä tietää että olet kirjastakin pitänyt, lisään sen listalle! Kiitos!:- )

 5. One Day on kyllä ihana (ja raikas!) kirja (niin kuin tuossa ylhäällä mainittiin), mä suosittelen myös!
  Ja ehdottomasti englanniksi, kieli on vähän rikkaampaa ainakin tuon kohdalla.

  Täälläkin ollaan oltu flunssassa, jonka jälkeen iski vielä kolmen viikon poskiontelontulehdus, not niiice..! liikkeellä on siis :( mut parantumisia!!! :)

  1. Jee, tuo tarvii siis todella lukea, kun sitä useampi kehuu!:–) Ja jep, en tiedä mistä oon saanut sellaisen käsityksen, että juurikin tuossa suomennos ei ole tarpeeksi hyvä. :-)

   Hyhhhyii, koita sinäkin parantua kokonaan!!!<3

 6. itekki kipeilen kotona ja nenänpielet niin kipeät niistämisestä :–( tässä nenäliinamäärässä vois kylpeä…

  mutta, suosittelen keisarin morsian-teetä ja muita ’sarjan’ ihanuuksia! ♥ hunajaa tietty joukkoon 8>

  1. Voi toista raukkaa!:–(( Bepanthenia nenänpieliin yöksi sitten:-)

   Joo, hunaja pelastaa onneksi!:-)

 7. Moikka!
  Äitipuoli kerran opetti laittamaan kuusen kerkkiä kiehuneeseen teeveteen hautumaan ennen teepussin hauduttamista :) Sitten sekaan hunajaa vain ja hyvää tulee :) auttaa hyvin kurkkukipuun, ääni alkaa taas kulkemaan ja avaa kurkkua hieman! Auttavat myös kuulemma ruoansulatusvaivoihin, jos sellaisia sattuu olemaan :D

  Nyt ei ole kevät, mutta ensi keväänä aion itekin kerätä kerkkiä pakastimeen, koska tiedän tulevani kipeäksi syksyllä (jokavuotinen riesa, hah!). Kerkät voi myös syödä lopuksi, mutta ite en oo sitä uskaltanu vielä kokeilla ;)

  1. Kuusen kerkkiä!? Nyt kuulostaa aika hurjalta ja kiintoisalta, tarvis googlailla enemmän jotta tietäisin mistä noita kantsii etsiä :-) Kuulostaa kyllä terveelliseltä, jos ei muulta! Kiitos paljon vinkistä, innostuin!:-D

   1. Ole hyvä vain! :) joo, googlesta löytyy aika paljon kun vähän etsii ;)

 8. Maista rainbow:n vaniljarahkaa ja siihen sekoitettuna pakastevadelmia. Voin kertoa, että olen koukuttunut!:)

  1. Rainbown vaniljarahkaa oon kyllä testannut, mutta musta se oli äklömakeeta :-D Mutta sen sijaan turkkilainen jugu + vadelmat<333 AHH!!

 9. paria kirjaa voisin suositella:

  paolo giordano: alkulukujen yksinäisyys (ihana rakkaustarina)
  aravind adiga: valkoinen tiikeri
  mikko rimminen: nenäpäivä

  1. Hei tuo Rimmisen nenäpäivä tarvis kyllä lukea!!! Ja hyvältä kuulostaa nuo muutkin, en ole kahdesta ekasta kuullutkaan!:-) Kiitos kovasti!

 10. Hih, kirjoittelin just tänään kipeysvinkkejä blogiini: http://hosuli.blogspot.com/2011/08/vinkkeja-nuhaisille.html :) Pikaista paranemista! Blogit ja telkkari on tosiaan parasta viihdettä flunssaisena.

  Tässä teesuosituksia: http://hosuli.blogspot.com/2011/06/teeasiaa.html ja tässä sopivan helppolukuinen, mutta kuitenkin varsin vaikuttava kirja: http://hosuli.blogspot.com/2011/06/tuhat-loistavaa-aurinkoa.html. Jos ei ole liian pahasti kipeä ja jaksaa lukea, tuo kirja on hyvä valinta. Saa oman länsimaalaisen elämän tuntumaan aika onnekkaalta.

  1. Voi että, kiitos ihanasta vinkkien täyteisestä kommentista!:–) Flunssavinkkeihin semmoinen kommentti,että tuo Weledan Skin food lähtee tilaukseen Feel Uniquesta kyllä, sitäkin on niin kovasti kehuttu! Ja Clipperit on munkin lemppareita, absolutely!

   Ja hahaa, tuhat loistavaa aurinkoakin on jo luettu, se on hyvä ja mukaansatempaava :–) Kiitos vielä, kivoja vinkkejä!

 11. Tulipa muuten noista nuhailu-vinkeistä mieleen, että kannattaa kokeilla Frantsilan nuhanenä tippoja (en ole nimestä ihan varma, mutta jotain tuohon suuntaan kuitenkin, luontaistuote). Jos on kauhean tukkoinen olo, niin teemukiin tulikuumaa vettä ja sekaan pari tippaa tätä tököttiä. Sitten pidät kasvoja höyryävän kupin yllä (varo ettei kasvoihin polta) ja laita vielä tehokeinoksi pyyhe pääsi päälle, niin että höyry pysyy pyyhkeen alla. Hengittele pyyhkeen alla höyryä niin kauan kunnes tuntuu että alkaa helpottaa. :-) Tämä toimii lähes aina.

  1. Aaa, hyvä pitää mielessä! Oon tommosia tsuumaillu apteekissa mutta paha semmosiakaan oon randomilla ostaa:D joten hyvä tietää!

 12. Voi mä voisin suositella sulle niin miljoonaa sarjaa joihin koukuttua, mutta tässä muutama. Kaikki mitä rakastin -blogissakin on kehuttu Bored to death-sarjaa ja minä suosittelen sitä myös lämmöllä. Kaksi ensimmäistä tuotantokautta on ilmestynyt ja kolmas alkamassa piakkoin jenkeissä. Sarja kertoo naisten kanssa toivottomasta kirjailijasta, joka ei saa toista kirjaansa millään puserrettua ulos. Tämä sympaattinen heppu päättää sitten ruveta yksityisetsiväksi ja mukana seikkailevat paras ystävä (Zach Galifianakis, IHANA hahmo), onneton sarjakuvapiirtäjä ja naisten pikkuhousuihin menevä manageri.

  Toinen suositeltava sarja on Fringe, jota on näytetty maikkarilla (en tiedä näytetäänkö yhä)… Siitä en aio kertoa oikeastaan muuta kuin, että pääjuoni ei ala heti aluksi hahmottua laisinkaan, mutta kun se alkaa paljastua, niin olet jo koukussa.

  Kolmas hyvin tehty ja niin koukuttava sarja on Californication. Jos et ole katsonut jo, niin katso ehdottomasti. Ykkös tuottari meni itselläni parissa päivässä, juurikin kipeänä :)

  Paranemisia

  1. Jeee, ihanaa!:-D Kaikki hyviä vinkkejä, kiitos! Oon nähny vikaks mainitusta pari jaksoa, mutta koska ne ei oikein sanoneet mitään, en oo koskaan alkanut sitä seurata vaikka esim lauri on kattonu sitä kyllä:D toi bored to death vaikuttaa erityisen kiintoisalta!:–D Kiitos!

 13. Barbara Taylor Bradford: Pariisin viikot
  Aika ennalta arvattava ja äklö kirja, mutta just täydellistä ’aivot narikkaan’-lukemista. Ja suosittelen Nordqvistin Sadepäivän ilo -teetä irtoteenä ja hiukan hunajaa sekaan, nam!

  Pikaista paranemista. :)

 14. Itse olen kuunnellut nyt paljon Adelea, mutta sitä uutta levyä ei taida Spotifysta löytääkään, harmi. Onneksi sieltä löytyy kuitenkin Sia, jonka levyä Some People Have REAL Problems (ehkä nerokkain levyn nimi!) oon kanssa kuunnellut paljon viime aikoina. Kannattaa kokeilla bändiä The Head And The Heart myös! :)

  Tv-sarjoista suosittelen mun ikilempparia Six Feet Under, mutta jos oot sen jo katsellut niin sitten kannattaa katsoa vaikkapa Modern Familya, siinä on ainakin sopivan mittaiset jaksot ja se on ehkä sopivan kevyttä flunssaisena :D

  Mutta sitten kyselisin sulta, kun ilmeisesti asut Tampereella, niin voitko kertoa, mikä Tampereella on kivaa yms? Oon tulossa sinne opiskelemaan, enkä oo kyllä koskaan kuullut oikein mitään pahaa Tampereesta, mutta ois silti kiva saada vähän jotain vinkkejä ja kehuja ettei tarvitsisi jännittää :)

  1. Adelea minäkin olen jonkin verran kuunnellut, ne radiohititkin iskee kovasti!:-)

   Hmm modern family ainakin kuulostaa sen verran tutulta, että joku muukin on siitä varmaan maininnut. :-) Kiitos vinkeistä!

   Joo Tampereeltahan minä! No, jotta Tampereesta saisi jotain irti, kantsii osallistua kaikkiin kivoihin tapahtumiin, joita aina kesäisin ja syksyisin varsinkin on ihan kivasti tarjolla!:-) Facebookista tietty bongaa parhaat sekä blogeista ja lehtiä lukemalla.

   Kantsii käydä syömässä Cafe Gopalissa Anttilan lähellä ja kahvilla kahvila Runossa. Ojakadulla kantsii piipahtaa ihanassa super mukava & vintage gardenissa, paras kauppa ihanimmat myyjät! Kirpputorejakin löytyy kivasti ja keskustassa on mukava lorvia ja pyörille löytyy paljon kiinnityspaikkoja :-) JAA parhaat bileet on klubin hang the dj:t, rumassa melki aina ja yo-talokin on ihan jees jos siellä ei oo käyny esim kaks vuotta………:D HMMMNN mitäs muuta, no täällä kantsii vaan seikkailla ja pyörällä on kivoin kulkea!

 15. ihania kuvia! :) hei voisitko josus tehhä vaikka kysymys-postauksen? ;))

 16. Noh, pillititkö? :D Ei mut, kiva että tykkäsit kans! Kiinnostaisi tosiaan lukea se kirjakin, yleensä kannattaakin tehdä tässä järjestyksessä, koska kirja harvemmin ”pilaa” leffaa, tuo vaan lisää yksityiskohtia ja käänteitä tarinaan. Varmaan itkisin jo heti ensimmäisellä sivulla, kun tulisi elokuvan tunnelmat mieleen!

  1. NO EN?!?!? Käsittämätöntä!!!! Tosin ehkä se johtuu siitä että toissapäivänä pillitin jokaista asiaa, kaikki oli huonosti ja joka paikkaa kolotti niin ei sit riittänyt kyyneliä enää eiliselle:—D haha!

   Totta, olet ihan oikeassa! Ehkä ihan hyvä että meni näin päin tällä kertaa :-)

 17. Kuten edelläkin on sanottu, niin saat kyllä kipeenä olemisen kuulostamaan kadehdittavan kivalta! :) Itse kun sairastun niin makaan kuolleena sängyn pohjalla, meinaan pyörtyä jo matkalla vessaankin enkä aina ole varma nukunko vai olenko hereillä.

  1. Höpöhöpö, ei tämä kyllä kivaa ole:-D Tosin koetan miettiä niitä kivoimpia asioita…. Kun en ihan kuolemansairas ole kuitenkaan!

 18. Lukemiseksi suosittelen kaikkia Cecelia Ahernin kirjoja (paitsi sitä uusinta Mitä huominen tuo tullessaan, son tylsä), musiikiksi Trainia ja Plain White T’s:sää, ohjelmaksi Ruusujen jälkeen (ihan mielettömän hyvä, löytyy Yle Areenasta) ja ihanin sairastusleffa on Notting Hill (; Parane!

 19. Olet söpö<3 ! Tove Janssonin Muumi-kirjat ovat ihania ja suloisia, uusimmassa Elle UK:ssa on Kirsten Dunst, Veljeni Leijonamieli on kaunis tarina, Stieg Larssonin Millenium-trilogia on hyvää jännärikirjallisuutta, vadelmatee on parasta, Skinsin 3. ja 4. tuotantokausi ovat mahtavia ja Amy Winehousen Frank-levy on rauhallisuudessaan ja lyriikassaan loistava. Paranemisia sulle<3

  1. Voi kiitos ihana:-D
   Hehee, oonko mä ainoa joka ei pidä Kristen Dunstista?! Se muikkeli saa mulle kylmiä väreitä, ja huonolla tapaa!:-D

   MUTTA Joo, nuo skinsit on parhaita ja muumit kans, joten Amya voisinkin sit alkaa kuunnella;-)

 20. mulla ei nyt äkkiseltään tietenkään tuu mitään leffoja tai kirjoja tai sarjoja mieleen, joten suosittelen mun all time favourite teetä eli liptonin citrus (sellasissa kolmiopusseissa), se on ihanan raikasta ! ja sellanen litran purkki Luonto+ jogurttia makua vadelma-guava, se on täydellistä. ei ollenkaan liian makeeta ja raikasta ja sellasta jännää, en osaa selittää mutta parasta :-D
  ja viimesin kirja minkä luin oli tosi jännä, mut hyvä, varastin sen äitin kirjastoon-pinosta sen lomareissun aikana, en muista kirjottajaa mutta kirjan nimi oli alastonkuvia. ja sillä kirjailijalla tais olla kaks osanen sukunimi… :-D eli joo tosi hienoja vinkkejä tulee nyt tältä suunnalta, oon tajuttoman väsyny töitten takia, aivot ihan jumissa ja mun pitäis nytki olla nukkumassa (tässä uudella macbookilla dataaminen on vaa niin helppoa ja hauskaa nii en malta !!)