it’s always darkest before the dawn

muoti
63 kommenttia

Ah vitsit, tykkään näistä syyskuvista hirmuisen paljon! Nyt on jo marraskuu ja pidän sinusta silti, syksy! Perin kummallista – yleensä kyllästyn pimeyteen ja kylmään viimaan lokakuun puolessa välissä, nyt olen jaksanut paljon paremmin. Tosin odotan jo kovasti kevättä ja kesää ja flowta ja …………….!!!!!!!! Okei ei niistä sen enempää, ettei teidänkin tuu kesäkaipuu!

and it feels like homMEMEmeemem

crazy crop

solmiii kenkännauhaa

Voi minun ihanaa ystävääni jota saa aina odottaa kun hänellä on nuo kengät! Nauhojen sitomisessa nimittäin kestää hetki, mutta niin ovat kengät koreat, että ei parane kovasti hoputtaa!!

kamut kävelee

Kamut kävelyllä – oikeasti oli kiire jo! Miina juoksi kaameeta kyytiä bussipysäkille ja olikin etuajassa hupsis. Sitten se yritti soittaa meille mutta me ei kuultu kun me valokuvattiin, on siinä kans, aikuiset ihmiset ja eivät puhelimiinsa vastaa!!!! Olen pahoillani, huomasin liian myöhään!

tönötys

mmMMMhhaa

Tiritiri!!

dear deer

falll falll fall

Siinäpä tosiaan yhdet tämän syksyn lempparikamppeista. On se hassua, miten erilaisista jutuista voikaan innostua – tänään hipelöin kaupassa paljettipaitaa ja sovitin kimaltavaa neuletta….. hehehezzfhjj joo-o, vähän blingiii syksyn pimeyteen tai jotain! Kuunnelkaa Florence + Machinea, siinä vasta onkin valoa!! Shake it out on semmoinen kipale, että tekee mieli vääntää nupit kaakkoon ja hoilata niin, että naapuritkin kuulee. HUH tekis mieli käpertyä peiton alle jo, mutta minä tyhmä olen unohtanut ostaa maitoa, siispä kipitän lähikauppaan……………..

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Whaat whaat millon toi uus levy on ilmestyn spotifyyn, superjee!!!! Olin joku pari vko sitten Helsingis ja sain lukee serkun Demiä ja sieltä luin, että olis uus levy ja sitten heti kotona isku Spotifyyn mut eihän se siellä ollut vielä.. Uujee en taidakaan mennä nukkumaan, vaan kuuntelen tätä!!

 2. hahahah, tulipas tästä postauksesta jotenkin hyvä mieli :-D alko naurattaa ku hypit asiasta toiseen, mut ihan söpöö hei :) ja no worries, ei tää syksy näytä loppuvan ikinä -.-

  1. Hahaa, ihana sinä! : -D jooo, ei oikein tainnut olla mitään sen kummempaa asiaa niin siksi sekavat sepustukset koottuna kasaan yhtenäisten kuvien avulla. No ei joo, hitaasti mennöö ja silti ah niiin nopeaa!

 3. Ihanan kuulaita syyskuvia! En voi sille mitään, et otsikosta tuli mieleen pian ilmestyvä uusi Twilight-leffa! Odotan sitä kuola valuen (hah! :D) ja nyt sait sen taas mieleeni juuri kun olin unohtanut tänään näkemäni valtaisat mainokset…

  1. Kiitos kaunis :-) Hahaa, voi kauhea, itse en ole yhtään Twilight-fani, joten en osaa samaistua! Soiko tuokin Florencen biisi jossain leffassa vai tuliko siis tuosta muuten vaan mieleen kyseinen saaga? :- D hahaa, voi sinua!:- D

   1. Sen uuden leffan nimi on ’Breaking Dawn’ niin tuli mielleyhtymä.
    Enkä mäkään ollu yhtään edes kiinnostunut koko jutusta, kunnes se eka osa tuli telkkarista joskus viime keväänä ja pahaa-aavistamattomana katsoin sen… En voinut sille mitään että jouduin Edwardin pauloihin! :D
    Ehkä sullekin kävis niin jos katsoisit, vai oletkohan enemmän Jacobin tyttöjä…
    No nyt kyllä meni vähän sivuraiteille nää mun kommentit, hups!

    1. Ahaaa! hahaah mutta kuulepas, minä olen nähnyt ekan leffan, muistaakseni osan toisestakin!:–D ja kikatin koko leffan ajan, koska minusta se oli hippasen hupaisa. Tosin ymmärrän Edward-asian täysin, jos päänäyttelijöistä joku kolahtaa, saa leffa muuten aika paljon anteeksi. Minä taasen tykkään Pottereista vaikka ei näyttelijäsuoritukset niissäkään mitään supereita ole (ekoissa ainaskaan haha)!!! Mutta jos pitäisi valita, taitaisin olla Jacobin tyttöjä……… hahaha, ei haittaa, sivuraitelle joutuneet kommentit on kivoja!

     1. Kiitos ymmärryksestä!! :)
      Potter kolahtaa myös, en vaan ole vielä lukenut kirjasarjaa loppuun, enkä siksi myöskään katsonut kaikkia leffoja (mutta tässä kohtaa on pakko mainita että tuo Edwardihan se siellä nelosleffassa seikkailee :D)!
      Mulla on ne viimeiset kirjat täälä reissussa mukana ja leffa-asiakin korjaantunee joululomalla.

      1. hahaa! :–D joo, potterit ovat kyllä parhaita ja hei mä en oo truufaniudesta huolimatta nähnyt vikaa leffaa!! hämmentävää….

 4. Moikka! Sulla kun on paljon kokemusta etsystä, niin mä tarvitsisin pikaisia neuvoja maksuhommaan. Kannattaako maksaa luottokortilla vai paypalilla? Ja miten paypal toimii :D?

  1. paypalilla kannattaa aina maksaa netissä, sillä silloin maksun vastaanottaja ei nää suoraan tilitietojasi. :-) rekisteröidyt paypaliin korttitiedoillasi ja maksat aina sen kautta, se on luotettava!:- )

 5. voi kuinka tää postaus taas lämmitti mun sydäntä :)<3 bling blingistä tuli mielee, et itekki kattelin ginasta äärimmäisen kimaltelevaa paljettitoppia, siis mitä! ehkäpä ihminen vain tarvitsee synkkään syksyyn jotain säännöstä poikkeavaa, jotain blingblingii :–D

 6. Oiioiii shake it out, mä hoilaan sitä aina kotona täyziii ja töissäki työkaverin kanssa laitetaan aina soimaan. Kyllästymistä biisiin ei oo näkyny eikä tuu näkymään <3 Ihania syyskuvia beeteewee!! :–)

  1. NO sama, kotona tosin siis vain! :–D ahhhh ihanaa, koko tuo levy on ihan mieletön,sellaisia biisejä joita voi soittaa uudestaan ja uudestaan ahhh. KIITOS!<3

 7. vaikka itse oon aina ollut syksyihminen niin nyt just kyllä vähän masentaa toi vesisade ja päätin tänään vähän jäädä kotiin laiskottelemaan.. niinja ulkona pelkään hirveesti että tallaan lehtiröykkiöiden alla piileskeleviä matoja! ne on niin kivoja:( mutta joo siis nytkun luin tän ihanan postauksen ni päätin että otan kans positiivisen asenteen ja nautin syksystä taas kaikkine liti-loti märkien maastoineen ja naamanjäädytysviimoineen! ja lähden sittenkin kipsimään opiskeluiden pariin tästä:D kiitos motivaatiosta<3

  1. ahahah, ihanaa että toimin motivaattorina!!! JESS right attitude!!!! :—-D voi, en ole koskaan kuullut,että jotakuta huolettaisi matojen kohtalo, sympaattista. veikkaan et toi syksy masentaa vähän kun pääsen käppäileen junalta kotiin yhöhlgkfjdhcsx

 8. Sun blogi on ihan ykkönen, mutta haluaisin yhteen asiaan antaa vähän palautetta: voisitko vähän rauhottua huutomerkkien kanssa? :D tekstiä on osittain hankala lukea ja tulee sellainen vaikutelma että koko ajan huutaisit kun jokaisen virkkeen perässä on huutomerkki… :P muuten oot ihan superkaunis ja ihana ja paras blogi ymsymsyms :)

  1. Hahaha, voisin minä ehkä….. on vähän jäänyt päälle mun tekstiviestikirjoitustyyli jotenkin näköjään hah :–D kiitos asiallisesta palautteesta! ja kehuista myös kiltti :—)

   1. älä hillitse, mun mielestä on ihan mahtavaa, ku vaikutat kaikesta niin innostuneelta.. :D tai siis !!!

    1. AHahahHA ehkä voin sekoilla ainaki kommenttiboksis ja kuvateksteissä!!!! pitkässä tekstissä huutomerkit on kyllä rasittavia!!!! mutta en voi sille MITÄÄN!!!!!!!!!! :———Ddgbher

     1. jep, tai sit laittaa joka postauksen loppuun
      ”ja tässä käyttämättä jääneet huutomerkit:
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” yms… joo ei pitkiä tekstejä, niissä kun kannattaa yleensä olla jotain tolkkuakin! :D

 9. Haha ihmettelin kun kumpikaan ei vastannut ollenkaan mut ei se mitään! PAITSI nyt et taaskaan ole vastannut mun viestiin sekin kiireinen misuli! (ällöttävä sanavalinta, anteeksi) Jos et vastaa huomiseen mennessä mun treffikutsuun niin kiidän laulamaan sun ikkunan alle. Ei mulla muuta kuin että moi moi, oot kiva!!

  1. jooo huomattiin vasta lindan luona, ulkona oli niin kylmä ettei tehnyt mieli kaivaa puhelinta laukusta kohmeisilla sormilla!! vaikkakin ihmettelen, ettei kumpikaan huomattu D: NYT vastasin oli buzinessss!!!!! 8—PP tuu laulaan siis odotan sinnuuu!!!!

 10. florencen uus levy oijoijoijoijoijoi! en tänä syksynä enää muuta taida kuunnellakaan! (paitsi välillä hieman lana del reyn video gamesia ehkä… :)

 11. shake it out toimi ! :–) ja taaaas vaikka kuinka kivoja kuvia like them ! mietin tässä että mitä mallia ne sun nudien korkeevyötäröiset mustat farkut on, onks kestäny hyvin jne ? meille aukee lahtee huomenna carlings ja aattelin lähteä metsästämään korkeevyötäröisiä mustia farkkuja sieltä ku siellä on kaikki tuotteet -30% avajaisten kunniaks :–)

  1. UUUU mene ihmeessä metsästään! Mulla on Nudien High Kait ja ne on käsittääkseni slimmeimmät ja korkeavyötäröisimmät mitä löytyy! Mustat on nyt puolitoista vuotta vanhat ja ovat olleet täydelliset, siis OIKEASTI. Ostin kaikista kireimmät mitä päälleni sain ja ekan viikon ehkä ahdisti, mutta sen jälkeen ovat olleet parhaimmat ikinä kun muokkautuivat oman mallisiksi. Huomaan kulumaa haaroissa ja koska oon pessyt nuo ehkä hmmm 4 kertaa, niin väri on myöskin haalistunut jonkin verran saumoista. Mutta siis täydellisimmät ikinä!! Ja mustien lisäksi löytyy kesällä(vai keväällä?) ostetut tummansiniset jotka nekin ovat iiiiihan super. En käytä muita farkkuja enää, Nudiet on parhaita for real, suosittelen täydestä sydämestäni!

   Ja hei kiitos kovasti, shake it out on mahetsu!!

 12. NYT KYLLÄ HEI! et varmana hehkuta MUN lemppari Florence-biisiä, ja vielä kehtaat laittaa otsikkoon mun lempilyriikatki!! jumankekka!! ite kuulin shake it outin ekaa kertaa n. kolme viikkoa sitten, edelläkävijä! :D sillon oli 5.15 -herätys ja piti todeta, että it really is darkest before the dawn.. kai oot kuunnellu muitaki biisejä uudelta levyltä?! mä ootin sitä niin innoissani, et meinasin kupsahtaa, kun huomasin, et se oli tullu itunesiin aikasemmin ku luulin :D nyt en oo pariin päivään muuta kuunnellukaan, hehe.. no light, no light on myös niiiiin hyvä, ja heartlines! ja jos et siis oo kysestä levyy vielä hankkinu, nii itunesista deluxe versio, parit ekstrabiisit ja akustiset vedot kaupan päälle, aijai.. NO EN INNOSTUNU :DD sori, mut ku Flo(w) on niin.. sydän! (huomasithan, kaks kärpästä yhdellä iskulla, sekä Florence että flow sai hehkutusta… ;))

  1. !!!!!!!!!!!!!! JESSSS ihanaa hahahaha! Mä kuulin vasta nyt, mutta mulla tuli tuosta semmoinen fiilis, että oon kuullut sen aiemmin jo jossain – en vain tiedä onko se edes mahdollista vai kuvittelenko vain!? Ehkä se on soinut jossain taustalla tai jotain en tiiä, mutta tuli semmoin de ja vuuuu! Hahaha, voi kamaluuden kamaluus, aika konkreettisia muistoja siis :- D JA OLEN, kuuntelin tänään koko junamatkan Helsingistä Tampereelle ja aamulla ennen lähtöä ja AI ETTÄ rakastan tuota levyä!!! No light, no light ja spectrum ja only if for a night ja breaking down aaaaah en kestä, i h a n a levy. AI ETTTÄÄÄ FLO(W)<3 hahaha ovela, vitsitttt miten ihanaa, siis en tajua miten kaikki ihmiset ei kuuntele musiikkia?! en tiiä mitä tekisin ilman näitä mahtavia kipaleita!!!

   1. hmm, ehkä se on vaan niin taattua Florence-kamaa, et tuntu heti kotoisalta ja tutulta? tai sit vaan oot hullu ennustajaeukko! se se varmaan onkin.. no on kyllä mahtava levy KYLLÄ!! varsinki breaking down PITÄÄ kuunnella akustisena, ah. ja seven devils ja what the water gave me tietty ja NII never let me go! eli, noh, kaikki.. joo en käsitä, tunnen pari tyyppiä joilla ei oo ees mitään mp3-soitinta, musiikkimausta puhumattakaan?!?!? miten ne pysyy hengissä, ei ummarra! tästä tulikin muuten mieleen, nyt ku tähän Florencen makuun päästiin (kuulostaako vähän creepyltä hupsanssaa..), nii ootko kuullu sen wkndin remixin shake it outista? se, missä koko biisin kohokohta, kertosäe, on vedetty pikkuoravaäänellä…?!?!? korvat vuotaa verta, oivoi.. en kykene kirjottamaan enempää, sen biisin muisto lamaannutti mut..
    (paitsi se vielä, että kivat nää meiän chatit täällä hehheh.. :D)

    1. Tykkään kans tästä meidän chatista!!! :–D tulee melkein mese mieleen hahahHSdbfn!!

     No niin, ehkä niin oikeasti? Aika taattua nimittäin on! En oo aiemmin kuunnellut Florencea LEVYNÄ vaan yksittäisinä kappaleina, mutta tää taas tuntuu mulle heti enemmän kokonaisuudelta, et haluun kuunnella tota levyä ympäri ja ympäri ja AAAH never let me go:n unohdin! Se on ihana ihana ihanaaaa ai että rakastan tätä, tää on mun syksyn soundtrack! EN OLE KUULLUT ELI SIIS minun ei myöskään pidä kuunnella sitähän meinaat?!!??! D: HUI kamala…

     JOO siis minä tunnen pari sellaista!! En tajua mihin ne purkaa kaiken energian, koska musta tuntuu että hallinnoin energiaani musiikin kautta hahaHAhf kuulosti kreisiltä mutta siis TÄSTÄ tulee NIIN energinen ja hyvä olo! Sit taas Bloc Partyn voimalla puskee kaiken läpi ja Mew rauhoittaa yms ai että musiikki<3

     1. no vähän mesenostalgiaa ehkä on tässä tsättäilyssä! kamala sana.. :D jep sama, mun lungs-biisit oli kaikki netistä (laittomasti) noukittuja, ai ai ai!!! ja osa huonolaatusia, nyt vihdoin tajusin lainata kirjastosta sen levyn ja sain kunnon versioita koneelle.. :D never let me go on siitäkin mahti, et tulee mieleen se kirja/leffa! leffa, jota en oo vieläkään nähny, ou nou..

      pakko munki vähän jaksotella tätä tajunnanvirtaa, muuten sul menee silmät sekasin ku yrität pysyy perässä :D MUTTA SIIS! tohon hirveen remixiin palatakseni, se on ihan sun omalla vastuulla haluutko kuulla sen.. tavallaan se saa sut arvostamaan Florencen nerokkuutta vielä enemmän, mut se on kans karseeta jos se jää soimaan päähän.. itsekkäästi ajateltuna sanon, että KUUNTELE, niin mulla on joku jonka kanssa inhota sitä syvästi.. :D

      joo ja kun niiltä kysyy, että mikä on sun lempibändi, nii vastaus on joko öö tai nrj:tä mää vaan kuuntelen.. VOI ITKU! ihan oikeesti, ihmiset. ”mikä siinä muka on niin ihmeellistä”……. nää ihmisethän ei tietenkään käy myöskään keikoilla, dofisjfoijs?!?!?! itehän oon tän vuoden aikana käyny jo jollain seittemällä keikalla, flow mukaanlukien siis :D se fiilis, se fiilis.. jep toiki on niiin totta, tänäänki kävelin raihnasena ja väsyneenä treeneistä kotiin, ja olisko olllu no light no light mikä sai muhun vähän lisäpuhtia! se on se mahtipontisuus, ah..

      MUL ON LIIKAA ASIAA APUA, mut pakko viel hehkuttaa coldplayn uutta levyä myös! en tiiä mitä sä tykkäät, mut tänään ihan tosissani sain vaan hulluja kylmiä väreitä, kun kuuntelin paradisea ja mietin sen musavideota (ihan mahtava, SE sun pitää ainaki kattoa, jos et sitä remixiä uskalla.. :D), siis mul nous karvat pystyyn hiuksia myöten haha.. sit mietin niitä ”emmie kuuntele musiikkia” -ihmisiä.. (ja ei, en tiiä miks näillä epämusiikki-ihmisillä on mun kuvitelmissa murre… :D) oliskohan täs nyt tarpeeks yhelle kertaa…….

      1. NO EI OLLU TARPEEKS :DD piti viel korostaa tätä mun intohimosta suhtautumista musiikkiin sillä, et oon matkustanu tukholmaan kuuntelee MGMT:tä, mikä on viel ihan perus, mut sen lisäs matkasin kesäkuussa saksaan kuuntelee arctic monkeysiä!! ja arvaa, kenen kaa!? ÄISKÄN. eikä hävettäny yhtään, ei tarvinnu ite ees maksaa fanipaitaa haha! kun ei kukaan muu mun kaa kölniin lähteny, nii kyllä mamaan voi luottaa.. :D

       1. HAHAhahaha ihana!!! Äitin kaa on ihan turvallista reissata ja lähteä keikkaileenki ;–) Ja joooo, musta se on käsittämätöntä!!! Ja siis kun on semmoisiakin tyyppejä, jotka ei kuuntele _edes_ nrj:tä tai random radiokanavia, siis semmosia jotka eivät oikeasti kuuntele musiikkia olleskaan! Sitä minä EN ymmärrä!!!:- D

        1. no aivan! :D niimpä, jotka ei osaa nimetä ees musiikkigenrejä!! tai siis erota rockia popista tyyliin… ps. en jaksa enää kahlata näitä kommentteja löytääkseni tän meiän chatin, vaa etin tällä sanahakujutulla itteni aina täältä.. :DD kertooko se jotain (ja mistä), et tällä sivulla lukee 6 kertaa alfie, kohta 7…. :D

        2. AAAAAAAAAAA EN VOI ENÄÄ VASTATA TOHON VIKAAN KOMSUUN!!!!! CHÄTTI EI PELAA TÄMÄN PIDEMMÄLLE APUAAAA MITÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!

 13. Hei, mitä hajuvettä käytät? Luin siitä jossain vaiheessa täällä ja kävin etsimässäkin Emotionissa mutta sitä ei löytynyt): mistä oot ostanu sen? (:

 14. Heeii!! Ihana toi Lindan (?) kaulahuivi!! Mistä mahtaa olla peräisin? Mukavan muhkean oloinen :)

   1. mä tiän mistä se on kun näin ton lindan kaupungilla mut en haluu kertoo kun ostin sen jo kolmessa värissä. ähää!!! harmittaa vähän kun en sillon huomannu että sillä on noin pitkät hiuksetkin koska olisin pätkässy niistä vähän itelleni. ähää!!!

       1. Täytyy sanoa että pidän tuosta hymiöstä paljon!!!! Pitää ottaa se tekstarihymiövalikoimaan!!

 15. Ihanat vaatteet, ja Shake it out todella toimii! On kuunnellut sitä varmaan jo päälle viikon joka päivä ties kuinka monta kertaa päivässä, eikä vieläkään kyllästytä yhtään! :)

  1. Hhihii, kiitos!:–) se on mahetsu! Mutta tykkään enemmän vielä jostain muista, kuten no light, no light ja never let me go j aaaaaaa ai että mikä levy!