kurkkaus uuteen kotiin

lifestyle, sisustus
68 kommenttia

Hihii, olen saanut sisustettua täällä uudessa kodissani jo melkoisen hyvin ja koska täällä näyttää minulta (toisin kuin edellisessä kodissa), ajattelin laittaa teille parit kuvat kivoista yksityiskohdista! Hahaha, olen tosiaan asustellut täällä lokakuusta asti ja vasta eilen oveen vaihtui mun sukunimeni. Vietin siis tähän asti jännää elämää Ida Paulakorpena, hah.

HIP_347374119.784734

Elviira kunniapaikallaan kaikkien söpöjen purnukoiden ympäröimänä, kyllä kelpaa tönöttää siinä niin.

HIP_347370767.679393

UUSI PEILI, vihdoin!! Edellisessä kämpässä oli kokovartalopeili eteisessä, joten en koskaan tullut ostaneeksi tätä sinne, vaikka olen tätä kyseistä peiliä melko pitkään ihaillut. Se tarvis vielä kiinnittää jotenkin seinään, mutta voi vitsit miten täällä on yhtäkkiä valoisempaakin tuon peilin ansiosta!

HIP_347374254.783006

Jääkaapin ovi on täynnä tarroja, magneetteja, kortteja ja kuvia.

HIP_347374156.461883

Hahahah, TUUNASIN vähän mun ovipuhelinta, true diy easy as A B C yms!! Ruma puhelin on heti paljon söpömpi noin. Tarrat pelastaa!

HIP_347374192.028956

Liitupurkki! Vanhoista hillopurkeista sun muista saa kivoja säilytyspurnukoita kun maalaa niiden korkit uuteen uskoon. Mä olen käyttänyt liitutaulumaalia noihin, mutta jokin muukin maali ajanee asian. Liitutaulumaalissa on se kiva puoli, että sillä maalattuihin korkkeihin voi piirrustella jotain jänskää.

HIP_347374146.329687

Liitutaulumaalia hyödyntäen voi myös tuunailla kaikkia lappusia ympäri asuntoa. Teinpä pari joulukorttiakin tuota maalia hyödyntäen… Voi kun olis kiva jos vois maalata jokin seinän kokonaan tai osittain tuolla, mutta ehkäpä sitten joskus jossain ikiomassa kodissa.

HIP_347374212.590435

Jeeejee, isi saapui porakoneen kanssa viime viikolla ja hurautti hyllyt seinään! Mun kodissa on paljon valkoista, sillä en halua, että tummat kalusteet pienentäisivät tätä entisestään. Täällä on kuiteskin aika paljon värikkäitä yksityiskohtia piristämässä, mutta ne eivät ihan taida välittyä näistä sinisävyisistä hipstakuvista :- D Hihii, semmoisia juttuja. Mitäs sanotte, näyttääkö ihan minulta vai kuvittelitteko sisustusmakuni toisenlaiseksi?

PS. Aika tarkkailla sähköpostejanne! MSCHIC-kilpailun voittaja on arvottu:-) Ja joo, Sonyn kuulokkeet ja tuoksu Sokoksen kauneuden verkkokaupasta on nekin löytäneet oikeat omistajansa.

translation: some nice details from my ’new’ home, yeeeezzzzz!! Try google translate if you wanna read the text.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onpas sulla kiva koti :) Tuo peili on tosi kaunis. Ihastelin myös tuota pupulamppua, mistä sellaisia saa? Ihana!

 2. Oi tuo peili on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n!! Mistä olet sen löytänyt?

   1. OIOI et olisi kertonut! :-D Minkä hintainen tuo oli alessa ja sattuuko Tampereella missä päin olemaan Jysk?

    Olen nimittäin ylihuomenna tulossa sinne kaupungin suuntaan ja olen salaa haaveillut sellaisesta jättijättisuuresta peilistä, joten jos ei ole kamalan kallis, niin en varmaan kykene hillitsemään itseäni. :-D

    1. Jysk on siinä sammonkadulla, lähellä s-markettia ja sammon kirppistä! se makso 36euroa:D:D:D: ELi siis hu hhhu, ikeastakaan ei saa tolla hinnalla mitään noin koreaa!!!

     1. Joo olinpas taas järjen jättiläinen kun tuo löytyi kuuklestakin :-DD no mutta oli kyllä aivan järjettömän halpa ja niin iso peili, pakkohan se oli napata mukaan, kun tuommoista on hakenut jo hetken.

      Tämmöisten jälkeen sitä vain toteaa, että aivan hullua miten joku enää edes ostaa mitään normi hintaisena, kun odottaa vaan alennusmyyntejä, niin löytää kaikkea upeaa törkeän halvalla! :]] Harvasta paikasta löytyy tuon kokoista ja näköistä peiliä tuohon hintaan :-D

 3. Hey! Great blog, love it! If you’d take a look at my (new) one, it’d mean the world!

  xx

  withthecoffee.blogspot.com

 4. Aika söpöä! Tykkään tuosta valkoisen ja värikkäiden yksityiskohtien yhdistelmästä. Keijuvalot, kaunis peili ja pupulamppu, oi.

 5. Ihan on sun näköstä, vaikkakin odottelen vielä isompia kuvia joissa näkyy enemmän asuntoa :–) MISTÄ toi diamond light on ostettu? Haluan! :)

  1. Hihii, kiva!:-) En tiiä vielä laitanko koko kämpästä kuvia, en laittanut viime kämpästäkään, koska jotenkin on kivempi näyttää vain paloja :- D Mutta saas nyt nähdä, tästä tykkään kyllä huimasti enemmän, joten siinä mielessä voisinki!

   1. AINIIN ja siis lampun ostin design torilta, se ON UPEEE!!! netistä tilattuna pirkuleen kallis >:-( postarit oli superit joten koeta etsii jostai sieltä?

    1. Mikä design tori? :o mä joskus näin tollasen jossai ihanassa kuvassa ja luulin että sellaisen saaminen on mahdotonta, mutta ei olekaan ilmeisesti! MAY ALL MY DREAMS COME TRUE

     1. Tampereella nuoret suunnittelijat järjestää Design toria aina puolivuosittain, siellä on siis paljon pienien putiikkien myyjiä edustamassa yritystään myyjäistyyliin! Sieltä bongasin tuon, taisi olla Design Boulevardin pöydästä, en tajunnut sitä mainita siis :-D Se on tamperelainen sisustusliike, eli sieltä ainaskin noita siis vois saada, jos tuut tänne joskus vierailulle ;-)

      1. hei pystyisitkö laittaan jotain suuntaa-antavaa kuvaa tosta lampusta? Katselin sitä itekin kuukausi takaperin tuol desing torilla, mutta ei sillon ollut rahaa/ aikaa ostaa sitä, ja olis kiva nähä mimmonen toi on käytössä, jos vaikka ens DT:lla olis parempi tsäkä ton rahatilanteen kaa…

       1. Pystyisin joo! Hmmm odotas!! http://farm8.staticflickr.com/7031/6648604165_a566753b91_o.jpg

        Tuolta näyttää minun kapean eteisen katossa! Tuo ei ole järin valovoimainen, joten en voi suositella isoon tilaan – menee ainoastaan pienissä tiloissa ja lisävalona, muttei riittäisi esim. makkarin/olohuoneen ainoaksi lampuksi millään. Mutta ihan mielettömän nätti ja jakaa valon kivasti tuommoisina säteinä!:–)

        1. äh, kyllä tommonen nyt on pakko saada, näyttää niin kivalta! kiitoksia kuvasta!:-)

 6. Ihana asunto, ja mm. toi ovipuhelin on laittoman söpö!

  Muutitko yksin?

  1. Hihiii, kiitos vain!:’-D ovipuhelin on sikaruma, mut tarra kohensi vähä!
   Muutin yksin kyllä joo :-)

 7. voi vitsi miten söpöä, haluun kans tuommosen kämpän! ja saanko udella että kun asut ilmeisesti tampereellä (?) niin mitä opiskelet ja missä? :-)

  1. hahaa, kiitos!!:-D pikatsu ei ollu eka mielleyhtymä vaan karhu, mut voi se kai pikatsuki olla!!! :-D

 8. Heh mä oon tässä viimeset puoltoista vuotta elänyt Milla Pitkäsenä, kun ei oikeen oo oma nimi oveen ikinä ilmestynyt :) Tein netissä monta kertaa jonkun ilmotuksen huoltofirman sivuilla, mutta ikinä mitään ei tapahtunut ja lopulta vaan luovutin. Olis ehkä voinut soittaa sinne, mutta se vähän jäi… :D
  Mä oon miettiny ton liitutauluhommelin kaa semmosta, että ostais jonkun jättimäisen ohuen vaneripalan tai minkälie puukappaleen, jonka maalais liitutauluksi ja sitten parilla naulalla iskis seinään. Joku sellanen lattiasta kattoon viritelmä olis aika kiva :) Sit ei tarttis koko seinää sentään maalata vaan sais sen kätsysti sitten irtikin…

  1. Ihana:—-D Sun kantsii soittaa joo, munki olis pitäny ellei olis käyny niin, että huoltofirma vaihtu ja ne hoiti homman seuraavana päivänä ku jätin lappua tonne alakerran postilaatikkoon!:-D

   Ja jep, oon miettinyt ihan samaa, mutta vielä ollaan haaveilutasolla tässä hommassa !

   1. hehe no mä en enää jaksa soitella vaan tyydyn kohtalooni (salettii vielä löydän miehen, jonka nimi on Pitkänen :P ) kun muutan tosta kuitenkin parin kk päästä :) Jos vaikka seuraavaan kämppään sitten hommais ihan nimenki…

 9. hah, me taas oltiin ekan kuukauden mukaan ovessa olevan nimen mukaan junttiloita.. se oli kivaa se! :D ”no junttilat tässä terve..” ja puhelimen tarrahan on (kaukaa katottuna) selkee ilves! tupsukorvat, vähän täpliä ja töpöhäntä. ihan kiistaton ilves!

   1. Oivoi, olinkohan mä nyt hirvee dream crusher, siis ihan selkeee pikatchuhan se on! Mikään tylsä ilves, ku pikapikaa!

 10. Kyllä näyttää sinulta! Voi vitsi kun tykkään kämppäpostauksista, etenkin kun niistä huokuu se asukkaan oma näkemys kodista :-) Itse muutin omilleni syyskuun lopussa, enkä ole vieläkään muuttanut nimeäni oveen :-D

  1. Hihiii, kiitos! Ja mäkin tykkään, erityisesti noiden pienten yksityiskohtien jakamisesta :-) Hahaa, voi sinua, kantsii tehdä se pian, ei mee laskut ja paketit väärään osoitteeseen;-)

 11. Onpa kivannäköistä!! Vitsi oon sun kauttas ihan rakastunut pupulamppuun, pitää varmaan ostaa itsellenikin oma pupu ja tietty kans nimetä se <3 Elviira on niin symppis!

  1. Hihii, omasta pupulampusta on kyllä ollut reilun kuudenkympin edestä iloa<3 Etenkin kun mun ei oo mitään järkeä ottaa omaa lemmikkiä tänne, niin tuo pupu(lamppu) ilahduttaa suuresti!! Hihii, ja voi kiitos ihana kiltti! ♥

 12. Näyttää oikein ihanalta ja voi vitsit oon niin kade Elviirasta! Maailman siistein pupu! Ja toi peili on kyllä erityisen hyvä, mulla, mun kaverilla, äitillä ja iskällä on kaikilla kotonaan näitä peilejä haha :D aina alejen aikaan joku tuttavapiiristä roudaa omansa pois Jyskistä

  1. Hihii, kiitos! Ja mä olen sun sarvipäästä peilin päällä!
   Oioi, hahaha!:-D Mä tiiän vain että Miljalla on tuo kanssa ja sekin sanoi kai jotain alesta jos muistan oikein?! Ahhh ihana edullinen peili!

 13. Oi, näyttääpä kivalta ! Jotenki ehkä odotin että sulla ois vielä enempi semmosta sisustuslehtimäistä selkeetä tyyliä kämpässä, mutta kiva ku persoona pääsee esiin kaikilla pienillä värikkäillä yksityiskohdilla :3 Pääsispä itekki muuttamaan, ni samalla vois hankkiutua eroon useista tummista kalusteista ja vois hankkia vaaleita pintoja tilalle *_*

  1. hihii, kiva kuulla!:–) tykkään minimalismista ja selkeistä linjoista, mutta ne ei sopis millään tämmöiseen kämppään :-D ja tämmöinen näyttää nyt kyllä paljon enemmän multa!:-)

   hihii, uskon, muuttaminen on kivaa ja kivojen kalusteiden valkkailu (mikäli sen saa tehdä rauhassa ajan kanssa!)

 14. aaaarg eiks nii et otit nää kuvat hipstamaticil? latasitko nää vaa suoraa kännykäst bloggerin kaut tähä postaukseen? koska mä joudun siirtää flickrin kautta ja tehä postaus koneella koska IPHONE ON PASKA!!!! noeivaa auta mua :–( ps. ihana postaus <3

  1. ON hipstamaticilla!! mikä on disposable……..??? joku kamera-app????
   LATAAN eka flickriin ja sit teen postauksen koneella, mutta siis sen kuusipostauksen tein wordpress-sovelluksella, jonka kautta latasin sen kuusikuvan joka oli siis kans otettu hipstamaticilla! elikantsii varmaan siis lataa joku sovellus, jos sulla on bloggerilla blogi niin sillä tms???

 15. Hihi, Ida, aivan ihanan näkönen kämppä sulla! Tuli kauhee himo päästä sisustelemaan, harmi vaan et ei nyt ole järkevää alkaa huonettani remppailemaan tms, kun en mä täälä enää kovin kauan kuitenkaan ”asu”. :p

  1. Kiitos Veera, tuu joskus kylään teelle!:–)
   Voi että, mä niin tiedän tunteen;-D Ja sit vielä toi tilanne, että hengailee poikaystävän asunnossa, jota ei sitäkään kummiskaan kannata ja voi sisustaa -tuttua sekin :-D Alat pistää hyviä idiksiä mieleen niin on sit helpompaa muuttaessa alkaa toteuttaa niitä!