2011: tammikuusta kesäkuuhun

lifestyle, muoti, musiikki, ruoka, sisustus
36 kommenttia

Minusta on kiva muistella kulunutta vuotta kuvien ja musiikin muodossa, joten tässäpä tulis eka puol vuotta! Vuoden 2010 muistelot löytyy my year in pictures -postauksesta.

tammikuu 2011 copy
Oikean yläreunan kuva Indiedaysin fb-sivuilta

♥ Tammikuussa kuuntelin eniten Markus Krunegårdia ja tätä tammikuussa julkaisemaani 365 -listaa.

♥ Olin aika vähän töissä kalenterin mukaan, mutta matkustelin paljon Tampere-Helsinki väliä erinäisten projektien vuoksi. Yksi kiinnostavimmista projekteista oli päästä seuraamaan Muodin Huipulle -sarjan kuvauksia!

♥ Juhlittiin Indiedaysin 1v. -synttäreitä kivojen tyttöjen kanssa – ja niin, tuolloinhan siirryin itsekin bloggailemaan tänne Indiedaysin puolelle! Kulunut vuosi on ollut mukava ja monipuolinen bloggailunkin kannalta.

♥ Ja juhlistettiin myöskin mun, Miinan ja Jutan 3 x 20v. -synttäreitä!

helmikuu 2011

♥ Helmikuun kohokohta (ja ylipäätänsä yksi vuoden isoimmista jutuista) oli NEW YORK, ahhh! (ALFIE, älä klikkaa linkkejä, siellä on hämähäkkejä. Sinua on varoitettu!!!!) New York -kuvapostaukset löytyvät täältä: osa 1, osa 2, osa 3.

♥ Helmikuussa kuuntelin Yelleä ja Florence + Machinea, muistan miten huipulta Florence tuntui tuolloin kun löysin sen ekaa kertaa kunnolla, vaikka olinkin jotain yksittäisiä biisejä kuunnellut.

♥ No tein mä kai muutakin, esittelin pikkuisen silloista kotia ja tein vieläkin kahtaa työtä yhtä aikaa – siitä syystä kalenteri näyttää melkoisen täydeltä tuossa kuussa! Tein myös ekan videopostauksen ikinä. Vähän harmittaa, ettei mulla ole videon kuvaamiseen kuin web-kamera ja iphone, olis kiva tehdä enemmän videoita.

maaliskuu 2011 a

♥ Maaliskuun soitetuin artisti oli ehdottomasti Lykke Li, The Naked and Famous kovana kakkosena.

♥ Aloitettiin Lindan kanssa kesä ja syötiin jätskit ulkona, vaikka oli vielä lunta, hah!

♥ Kävin ReUse Republicissa ihastelemassa nerokasta kierrätysmuotia joka ei näyttänyt kierrätetyltä. Yksi lemppareista oli Heidi Lepomäen suunnittelema kauluspaitamekko.

♥ Kirjoittelin kirppislöydöistäni ja kierrättämisestä. Pitäis esitellä teille lisää noita loistavia kirppislöytöjä, niitä on nimittäin löytynyt jokunen lisää tässä viime aikoina.

huhtikuu 2011

♥ Huhtikuussa visitoimme Lindan kanssa Turussa erästä Miljuria tapaamassa. Ministerisalkut hukassa, oi voi. Kuvassa taitaa olla menossa joku muotiblogiposeista?

♥ Huhtikuun eniten soitetut ovat osittain hivenen yllättäviä – Maroon 5, Rihanna ja Scandinavian Music Group. Hahahah, kesä on selkeästi alkanut kun olen kuunnellut noin kepeää musiikkia. Maroon 5 on oikeasti melko yllättävä, sillä muistan, miten inhosin tuota bändiä ala-asteella, haha! SMG:tä käytiin kuuntelemassa Klubilla toukokuun alussa ja uusin levy kolahti tuolloin kovaa.

♥ Huhtikuussa oli jo ihan kunnon kevät ja terassikelit!

♥ Osallistuin Indiedaysin ja Olympuksen STREET STYLE -kilpailuun, jossa Lindan ja Eetun kuvat pääsivät top 10:iin ja mun serkkuni voitti äänestäjien kesken arvotun kameran, kreisiä :- D

toukokuu 2011

♥ Toukokuu = KESÄ!!!!

♥ Kasvattelin yrttejä, joista ei enää taida olla yhtäkään jäljellä :- D Miina tappoi omansa alta aikayksikön, Jutalle lahjoitetut lienevät kuolleet viimeistään Thaimaa-reissun aikana. Lauri, odottelen yhä uusia yrttejä niiden edellisten tilalle, tiedät miksi……..!! :- D

♥ Ostin maailman parhaan pyörän, jopon nimittäin! Ootteko huomanneet, että niitä saa tänä vuonna mm. liloina? Aika kool sanoisinkos.

♥ Toukokuun kovin oli Veronica Maggio, mutta myöskin Crystal Castlesia ja The Teenagersia tuli kuunneltua. Käytiin myös katsoos ikilemppari Tv-resistoria tyttöjen kanssa.

♥ Kävin ekaa kertaa lounaalla Cafe Gopalissa (Kuninkaankatu 15) ja ihastuin ikihyviksi! Maittavia kasvisruokia, ihania leivonnaisia ja viihtyisä ilmapiiri. Jos etsitte Tampereella lounaspaikkaa, niin kipin kapin tuonne!

kesäkuu 2011 A

♥ Kesäkuu oli melkoisen työntäyteinen mutta sään takia se ei haitannut, sillä vaikka pääsin usein vasta yhdeksän – kymmenen aikaan töistä, oli lämmintä pyöräillä kotiin!

Juhannuksena larpattiin. Jos mainitsin jotain larpista vaikkapa töissä, mulle poikkeuksetta hymähdeltiin, koska ne kai luulivat että vitsailin! Alla kuitenkin todistusaineistoa, tänä vuonna ehdottomasti uusi larppi!! Pitänee houkutella kamut aloittamaan käsikirjoitusta…

♥ Juhlin kamujen valmistujaisia ja poseerasin isoäidin kanssa pihakeinussa.

kesäkuu 2011

Hahaha, en kestä noita larppikuvia! Mun on ehdottomasti kirjoitettava larpista joskus enemmänkin, se oli paras! Kuivashampoosta on moneksi – sain sillä tuon kivan harmahtavan lookin aikaiseksi – mitäs pidätte? :- D

Ps. Nyt olis sitä talvisempaa banneria sitten, ei omput tuntuneet enää kovin ajankohtaisilta. Bannereista puheenollen, sara loves you …….or me??? Hahah, tuo mun banneri on vuodelta 2009 (ihan eka banneri, jonka tein jo ennen blogin perustamista!), mutta joo, onhan noi diy-jutut ja kierrättäminen toki ajankohtaista, ei sillä! =)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sun vuosi kuulostaa ihanalta! :) Oonkin saanut vuoden aikana sulta paljon uusia musavinkkejä, tuli mieleen kun mainitsit musiikkijutuista tässä.

  Ja nuo larppikuvat saa hymyilemään :D

  Ai niin, tuli tuosta bannerista vielä mieleen – millä ohjelmalla teetkään bannerisi? Oon kaavaillut itselleni mielessäni täydellisen bannerin, mutta en oikein osaa toteuttaa sitä :D

  1. Hih, kiitos! Ihan hauska vuosi takana kyllä, paljon kivoja asioita, vähän tylsiä. :-)

   Hahaa, larppi is da best, ja kivaa, että musiikki kolahtaa!:- )

   Photoshopilla teen aina :- ) Siitä saa ilmaisversion photarin nettisivuilta!

 2. lisää larppikuvia vaaditaan ehdottomasti!!! olen odottanut niitä kesästä asti. ihan loistavan säihkyvä idea juhannuspirskeiksi, vitsit kun saisi omatkin kamuset innostumaan larppailusta :–D

  1. Hahah, voi ihana!:-D niitä kyllä tulee, mun tarvis vaan saada kirjoittaa ajatuksella se postaus, alkaa nimet ja kaikki unohtua, ääks!!!!

   TOIVOTTAVASTI saisit,se on parasta se!

 3. Ihania kuvia! larppijutut kiinnostaa täälläkin. Ja mitä kaikkea tuossa mansikka+mustikka+maito yhdistelmässä on? Näyttää todella herkulliselta :)

  1. Hahaa, loistavaa!:- D Niistä siis lisää luvassa.

   Oi se on kuule ihan vaan mun aamupuuroni marjoila höystettynä. :-)

 4. hahahaha voi kiiiitos varoituksesta! :D sinäänsä sääli, et se hämppiskuva on siellä, ku sun nyc-kuvat oli nii hienoja! nytki jäin tuijottaa tota helmikuun ylävasempaa, värit, talot, oioioi….

  nyt vähän hävettää, ku en oo sun kaa kauheesti chättäilly!! nii nyt täältä pesee.. ja vähänkö oon hidas!! nyt vasta tajusin, et hankit ku hankitki sen iphonen, jee! (pieni apple-lippu heiluu täällä, eiku joo….) jotenki siit hipstamatic-postauksest aattelin, et se on lindan kännykkä, ei tietenkää leikannu siinä vaiheessa ku julkasit sen kuvan teiän joulukuusesta.. hohhoijaa sanon mä! pitäis analysoida tarkemmin sun postauksia, anteeexi! (pakko heittää tähän väliin, et kaveri kerto nähneensä unta et olin sen kännykässä nimellä anteexi.. joo, piti kertoa!! onkohan mul ollu chattia ikävä, ku näin pälätän..)

  loistavia bändejä namedroppailet koko ajan, ylläri ylläri.. (kivan kommenttikoosteen teen tähän loppuun..) larppauksesta kaivataan kyllä lisää, koko käsitekki on nii hämmentävä! teitte siis jonku kässärinki oikein, veditte ihan kunnolla eikä sinne päin, kuul! :D

  oonko nyt sokee vai sokeee! pyyhälsin niin tarmokkaasti lukemaan postausta, etten ees huomannu uutta banneria, vaikka siitä entisestä ehinki jo valittaa… juuuri näin! (tuli oikein jännitysmomentti, ku luettuani postauksen loppuun skroolllaasiiin ja tsädääm!) se on hiano! toi on hauska toi taustakuvasysteemi-fonttihommeli, you know.., ku kaikki bannerit on erilaisia, mut silti yhtenäisiä. joo en oikeesti enää tiiää mitä höpötän, heippa…. :D

  1. Hahah, mutta sinua on järkytetty ihan tarpeeksi niillä jo, joten koin velvollisuudekseni varoittaa hieman!:- D Voi voi new york…..

   NO JOOO mä olenkin jo oikein kaipaillut tsättiä kanssa!! Vastasin jopa vihdoin shampoo-postauksen kommenttiisi, hahahahaha voi kamaluus, en tiiä kauan sekin vastailu oikein roikkui….Varmaan siinä välissä on jotain postauksia joiden kommentit oon unohtanut, pitää etsii!

   Oihh ihanaa, anteexi-alfiehan se siellä siis 8–) KYLLÄ kyllä iphoneloveeee, kerro jotai hyvii sovelluksia joiden parissa voin ripeltää unettomina öinä?:-D

   KYLLÄ, jos kerran larpataan niin kunnolla sit kanssa! Oli käsikirjoitus, kunnon juoni, tehtäviä ynnä muuta ja jokaiselle yksilöllisesti suunniteltu rooli kanssa. Oli niin hulvatonta, uskon että sinäkin pitäisit larppaamisesta!

   OLET sokee!! Toi banneri tosin on ollu valmiina jo jostain syksystä, päädyin silloin omenaan ja kun nyt ei ollut banneri-inspistä, vaihdoin vaan tuohon hahaa >:-D mutta tykkään kyllä kans tuosta ideasta, voi vaan vaihtaa johonkin uuteen kuvaan tahi kollaasiin! Oisin halunnut jonkun lumibannerin, muttei mulla oo kivoja lumikuvia varastossa niin se idis sit kaatusi siihe D:

   haha HEIPPA vaa, kivat höpinät oli!!!!

   1. HÄRREGUD, pitää nyt sitte kahlata sinne shampoopostaukseen.. :D olin jo luopunu toivosta!! parasta olis olla siis joku muu vastaus ku ”ok.” !! (koska sullahan aina semmosia on….)

    ooooolalaa, no mul on enimmäkseen pelisuosituksia…. kelpaako? :D semmoset ku flight control, temple run, tiny wings ja jetpack joyride! jotkut on ilmasia, ehkä jopa kaikki, et jos vaikuttaa siltä, ettei nappaa nii älä herranjesta maksa!! sit no, hipsta sulla onki jo (haha hipsta niinku hipster coooolisti sanottuna), bloglovin-app on kans ihan näpsäkkä, jos kestää pienet kuvat. ei mulla ookkaa kauheesti appseja, HÖH! eli, jos saat megasuperhypervinkkejä, nii jakooon!

    joo larppaaminen kuulostaa ihan mahtavalta! kunhan vaan pysyy pokka, muuten menee fiilis jos purskahtaa nauruun, ellei osaa improvisoida sitä osaks larppausta..

    aikas luimu olet! (luimu? onko sana..) mut erittäin fiksua tehä banneri-innostuksen vallitessa useempi, nii voi sitte myöhemmin vaihtaa! ei mut nyt voit ajatella niin, et lumi on niiiiin itsestäänselvä juttu, tää on paljon kekseliäämpi! kunhan saralovesyou ei nyt nappaa tätäki ideaa.. no ei, hassu sattuma! ..köh.

    MORJENTES!

    1. HAHahah ois paras juksu et ois ollu vaan ” ok. jep jep. aha. just. ” :D:d.. heheheh……

     KELEPAA :-D lupaan alkaa tarkastella noita lähemmin joku ilta tässä!!! ilta on peliaikaa……..hahaha! jaa hipstamatic on bestttest ja bloglovin appia harkitsen kyllä! en vaan oo koskaan oikein käyttäny sitä muutenkaan, miks, en tiiä…….

     hahah, mä kyllä nauroin vähän väliä, mut improsin sit jotai!! meni läpi varmaan, ei muut kai tajunnu mittää, haha! hulvatonta, haluisin uusintalarpin pian!!!

     luimu kyllä!!!!!!! luimuri haha. Noooh niin, ideoiden varastelu ei oo niin paha juttu mitä kuvan, että sen puolesta se ja sama!! hahaha, i know what you meannnnnnn!!!

     1. No ilta ON peliaikaa :D mäki olin ties kuinka monta vuotta blogilista 4 life -tyyppi, kunnes se ei jonku kahen viikon ajan näyttäny päivittyneitä (meinasin kirjottaa päivettyneitä heha) postauksia, sit meni hermo ja loikkasin tutusta ja turvallisesta tuntemattomaan, blogloviniin! Iik, jännää.. :D

      Joo no, kyllä paatuneinkin larppaaja varmaan joskus tekee virheitä: repeilee, eli ei tarvii hävetä, varsinki jos hienosti improvisoiden pelastit tilanteen!

      Nii, voi se kieltämättä vähän ärsyttää, ku huomaa itseotetun kuvan jonku toisen bannerissa :D

 5. heijoo, lisää larppikuvia!!! tiiätkö, oon joskus ala-asteella, ehkä siinä 10-vuotiaana (????) ollu oikeesti larppaamassa! siis semmosessa jossain keskiaikalarpissa metsän keskellä ja kaikkee :DDDDD nukuttii teltassa ja yöllä jotkut ois halunnu ottaa matsia ulkona mut mä halusin vaa nukkuu :–DD ahahaha en kestä! mut houkuttelis kyllä kokeilla uudestaankin :)))

  ja pakko vielä avautua maroon 5:sta. nimittäin, tykkäsin siitä tosi paljon sillon niiden ekan (?) levyn aikaan, siis sillon ku tuli kaikki she will be loved yms mut nykyään vihaan niitä (siis en sitä ekaa levyä vaan bändiä yleisesti)! siis mua oksettaa esim se laulaja miten se yrittää olla joku kovis tatuointeineen jne! ja se biisi christina aguileran (moves like jagger tai joku??) kanssa yyyyyyhhhhhhhhhhhhyyyyöööökkkk! ei oo mitenkään tarkotus dissata jos tykkäät, mut……….. oli vaan pakko sanoo, ha!

  1. EIKÄÄ, kuinka siistiä!!! Larppaus veressä sullakin siis!:- D Keskiaikalarppi on vissiin aika perinteinen, mutta veikkaan että en ehkä olis siinä niin hyvä mitä tommosessa juhannushää-larpissa? :- D Tai siis keskiaikajutussa lienee enemmän asioita joita pitää tietää ja osata tms….hahah voi ei, siinä meni nukkuessa hyvät taistelut ihan ohi!

   noku mä en ees oo tykänny koskaan :- D en oikeasti tykkää levyistä kokonaisuuksina enkä oikeastaan mistään biisistäkään…… moves like jagger ei ärsytä mua noin paljon niinku sua, oon jopa tainnu jorailla sitä joskus jossai kemuissa??? mutta siis en tajua, soittoja oli ainaki 48 tossa kuussa enkä TAJUA mikä biisi???? tai biisit??? koska en kuuntele tota bändiä :—D she will be loved ehkä, koska sekään ei suuresti ärsytä mut en tiiä……….. ja hei avautuminen on aina hauskaa, tykkäsi toinen tai ei:D ei mua ainakaan haittais vaik tykkäisinki, mut nyt osaan kyllä samaistua inhoosi!!!

 6. Haha, ai että repesin tolle saralovesyou-jutulle:-D Ihana postaus ja vielä ihanampi blogi!:)

  1. Hahah, nojoo:-D Nopsaa vaihtui bannerit uusiksi ja MELKOISEN OMAPERÄISIKSI hhahaha :–D tosin mun kommenttia ei kyllä uskaltanut julkaista……..

   Hih, kiitos vain!:-)

 7. Tosta teidän juhannuslarpista olis mainiota kuulla lisääkin! Olis ihan loistavaa toteuttaa oman kaveriporukan kans tommonen myös :))

  1. Uih, hyvä uusi omaperäinen toteutus!!!;-) Miksi et julkaissut kommenttiani sun postauksessas? :-D

   1. koska mä kyseenalaistin asian, vai olisitko sä sen sinne välttämättä halunnu? :)

    1. Ai miten kyseenalaistit? Että susta siinä ei ollut mitään väärää että kopsasit sen suoraan multa, mun ottamine kuvineen ja kaikkineen? :-D Olisin laittanut sulle sähköpostia mieluummin asiasta, mutta en löytänyt semmoista mistään.

     1. Sanoinko mä ettei siinä ollu mitään väärää? :DD mä en tosiaan tienny että se on sun ottama kuva, enkä siinä tilanteessa sitä olis kokeillutkaan, anteeks siitä. :)

      1. Eniten mua hämmensikin se, että olit tehnyt oman banneris suoraan mun bannerista, mutta hyvä että vaihdoit!

 8. ida tykkään sun blogistas tosi paljon mutta.. toi sara loves you juttu meni vähän yli.. ihankun sä oisit keksinyt koko banneri idean jossa toi tyyli. noitakin kuvia löytyy netistä vaikka millä mitalla, ja jos sä oot tehnyt ton bannerin jo vuonna 2009,niin tuskinpa ton saran inspis tohon banneriin on tullut sulta. ja turhaan teet uutta banneria samalla tyylillä siten, että laittaisit kollaasin sen pohjalle.. sekin on jo nähty!

  1. Kyse oli mun ottaman kuvan käyttämisestä ilman lupaa. Mun bannereissa olevat taustat on mun ottamia, joten en halua että niitä käytetään, varsinkaan jos ei kysytä lupaa. ;–)

 9. Oon myös lukenut sun blogia tosi kauan ja oon aina pitänyt sua mukavana ja herttaisena tyttönä, mutta tosta sara-jutusta jäi kyllä vähän paha maku suuhun. Sara on vasta 14 eikä välttämättä ymmärrä tekijänoikeuslakeja eikä hänen itsensä mukaan muutenkaan tiennyt että kuva on sun ottama. Se että huomautit siitä blogissasi vaikutti vain siltä että halusit korostaa idean olevan sinun. Muutenkin puhuit Saralle kommenteissasi vittuilevaan sävyyn joka ei ole merkki kypsyydestä, tämän asian olisi voinut hoitaa paljon fiksumminkin. Että joo..

 10. Muutama näkökulma tekijänoikeusasioihin, joita pohdin lähes päivittäin työssäni…

  Minäkin käytän nettisivuja surutta hyväkseni ideoita etsiessäni! Siksi vierailen myös tällä sivustolla(bloginpitäjän kuvat!), vaikka olenkin jo kypsemmässä iässä, kuin moni muu lukija…olen huomannut!

  Ensinnäkin blogin pitäjälle: vain hyviä ideoita kopioidaan ja otetaan inspiraation lähteeksi!

  Olet tehnyt jotain toisin, jota muut haluavat myös hyödyntää. Eikä siinä ole mitään väärää, jos jokainen ideaasi käyttävä tekee sen omalla tavallaan, MUTTA: varastaa ei saa! Pitää kysyä lupa, voiko jonkun omaa kuvaa käyttää omilla sivuillaan ja ainakin jokainen käytetty kuva- jne. materiaalilähde on merkittävä kun sitä käytetään, että ei anneta sellaista käsitystä, että toisen tuottama materiaali olisi itse tehtyä! Se on ehdottomasti väärin ja koskee kaikkia ”hengentuotteita” = kirjallisuus, musiikki, visuaaliset taiteet, arkkitehtuuri jne. Tekijällä on oikeus itse tehtyihin tuotteisiinsa itse asiassa vielä kuolemansa jälkeenkin, 70 vuotta.

  Tässä ajassa näemme jatkuvasti erilaisia tositelevisiosarjoja, jotka asettavat ohjelmiin osallistujat julkisuudelle alttiiksi. Blogin pitäminen on myös julkista puuhaa silloin kun blogit ovat kaikkien netissä käyvien saatavilla. Julkisuudessa pitää tuntea vastuunsa jokaisen, myös nuorimpien. On opeteltava, jos ei etukäteen ota asioista selvää. Ja osattava/opeteltava ottamaan palautetta vastaan.

  Esimerkkinä tekijänoikeuksista tapaus, jossa suomalainen bloggaaja sai korvaukset erittäin tunnetulta Yhdysvaltalaiselta brändiltä: suomalaisen blogissa ollut kuva, jonka suomalainen bloggaaja oli siis itse ottanut ja jossa oli ko. yhdysvaltalaisen firman tuotteita, oli viety ko. firman virallisille nettisivuille mainitsematta kuvaajaa, joka siis oli tämä suomalainen bloggaaja.

  Tekijänoikeuksista löytää runsaasti tietoa netistä. Suosittelen ihan jokaista tutustumaan. Varsinkin siksi, että suurin osa netissä olevasta materiaalista on luvatta julkaistu. Tämä ei missään nimessä oikeuta jatkamaan tätä kyseenalaista luvatonta toimintaa. Voi olla, että säännöt muuttuvat, koska niitä on vaikea valvoa. Toistaiseksi kuitenkin samat tekijänoikeuslait pätevät niin netissä kuin muuallakin. Ja netissäkin tapahtunut varastaminen on rikos.

 11. Kuka serkuista sai kameran, wau!

  Ja pakko sanoo, etta melkosen haloon nostivat tosta sara jutusta. aivan hölmöä, kun kerran toinen käytti sun kuvaa luvatta.

 12. tää postaus oli kyllä kiva! mistä muuten oot ostanut ekan kollaasin oik. yläkulman ballerinat? ne on ihan hurjan ihanat, en itse ehkä voisi leo kuosia käyttää, oon sen verran arka käyttää eläinkuvioita mutta haluisin jotkut ton tyyliset yks värisinä;) kun kaikki baltsut tuppaa nykyään olemaan jotain tekonahka krääsä jutskui, jotka hajoaa heti… :(

  Ainniin ja sun NYC kuvia katsellessa tulee AINA kamala matka kuume!

 13. Musta on vähän kummallista, kun sun pitää tollasen asian täällä julkisesti ilmottaa.. Miks sun pitää saada 14-vuotiaalle haukkujia? hei haloo -.-
  Oisitte voinnu pitää kaksinkeskeisenä ja thats all miks sun pitää sitä täällä julkisesti jankata.. oon saannu sut muutenki ämmä kuvan nii ei siinä mitää .. en tunne saraa, mut must meni vähä yli. Tajuun, et sara teki väärin, mut nii taisit tehä säki.