Things I like in January 2012

lifestyle, muoti, musiikki, sisustus
90 kommenttia

things i like in january 2012

 

Tooth in a Jar, kivaford. Miten söpö!? Ihan kuin mulla ei jo olisi ihan tarpeeksi aarteita joilla ei ole muuta käyttötarkoitusta kuin olla aarteita……

Tähtikartta 70-luvulta Antique Print Storesta. Vitsit, tuommoinen sopis melko mainiosti mun seinälleni!

Casion retrorannekelloja myy mm. Urban Outfitters. Tilasin itselleni etukäteissynttärilahjaksi kultaisen Casion, joka on tuota kuvassa olevaa isompi (tuo on oikeasti melkoisen mini!). Hih, en malta odottaa että se saapuu!!! Tosin en tiiä ehtiikö se sittenkään synttäreiksi, nimittäin tasan viikko ja 2121212112122111111……. kreisee.

Urban Outfittersin kultaiset pääkallokuulokkeet olisivat olleet alessa kympin, mutta hitsi vie, olin liian hidas, ne myytiin loppuun nenäni edestä! Urban Outfittersin valikoimasta löytyy kyllä muitakin hauskoja nappikuulokkeita, mm. hampparit ja diskopallot. Mulla on lilat blingitimantit, oikein kivat nekin, mutta kultaiset kallot olisivat kyllä olleet melkoisen rajut.

Drive. Olin hieman skeptinen kuultuani niin paljon hehkutusta, mutta huh, ihan turhaan! Ryan Gosling ei olekaan yhtään semmoinen sliipattu ällötys, mitä oletin, vaan oikeastaan aika ihastuttava vienoine hymyineen ja intensiivisine katseineen, aiaiii. Katsoinpa sitten Blue Valentinenkin, ihan vaan Ryanin takia, ja oli muuten hyvä pätkä sekin.

REVS magazine on upea kokonaisuus, odotan innolla seuraavia numeroita. Olen ylpeä meidän Jennistämme (ja muusta tiimistä lehden takana), ihanaa että rohkeutta ja uskallusta riittää! En yleensä leikkele lehtiäni, mutta nyt tein poikkeuksen. Seinälläni komeilee yksi sivu, mutta lisään viereen vielä toisenkin kuvan lehdestä.

● Kultaiset kauluskoristeet, oi kyllä! Mamaaa, oisko tuommoisten väsääminen mahdotonta, opetatko mua?! Kulta taitaa kyllä olla aika kallista jos miettii että siitä aloittaisi korujen väsäilyn……..

☐ Haluun tuommoiset kenkulit (Topshop), mutten kuiteskaan siis tuommoisia. Vaikea selittää: malli on MELKEIN sellainen millaiset haluan, eikä kuosissakaan ole mitään vikaa, mutten halua sitä noihin melkein-tuon-mallisiin -kenkiin. Mieluiten mustina, mokkaisina ja kultaisilla niiteillä. Jotain näiden kaltaista, mutta aidoista matskuista kiitos. Pitäiskö tilata blankot mokkaiset ja lisätä niitit itse?

+++ nämä kipaleet ovat soineet kovastikin viime aikoina, tykkään niistä:

Hihii, nyt iltatreffeille yhden kamulin kaa, mutta kun tuun kotiin olis kiva lukee mitkä on teidän lemppareitanne just nyt, oikeestaan ihan mistä aihepiiristä tahansa! Biisisuositukset on aina erittäin yezzz kuten tiiätte ja kaikki muukin kelpaa. 8–)

translation: here.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. omia lempparibiisejä tällä hetkellä,
  wolf gang: stay and defend
  gypsy & the cat: jona vark
  dead man’s bones: pa pa power (jep, ryan gosling on söpö ja sillä on oma bändi eli tämä!)
  :>

  1. mulla on the king and all of his men youtubelistalla, haha, joten siis ihanaa kun mainitsit wolf gangin, pitää todellakin tutustua paremmin!:-)

   JA APUAAAA ryan gosling ja indiemusaaaa aaakssss”!Q!!!11

 2. toi drive oli kyllä hyvä ! ja siinä oli hyvää musiikkia ! se a real hero ja under your spell on ainaki soinut mulla siitä eteenpäin :–)

 3. Olis kyllä todella huippua saada tuo REVS jostain, harmi vaan kun sitä ei jaeltu täällä päin ja se on varmaan REVSin nettisivuiltakin loppu. Ehkä hankin sitten seuraavan numeron jostain. :)

  1. Hei Iida! Ei ole vielä nettisivuilta loppu, joten ehdit hyvin tilata vielä omasi REVSin nettisivujen kautta. :)

   1. Nonniin, nettisivuilta tilaamaan – on todella sen arvoinen! Jos raaskii, niin noista sivuista saa todella kivoja kuvia seinälle. :-)

    1. Kiitos molemmille vastauksista! Tosi kivaa kuulla että lehtiä on vielä jäljellä! :) Täytyypäs käydä tilaamassa oma kappale.

 4. Yhdyn Ryan Goslingin hehkutukseen, sekä Drive että Blue Valentine ovat kelpo pätkiä. Driven arvoa nostaa myös ultimaattisen hyvä soundtrack!

 5. oon ihan totaali rakastunut mumford and sons:iin! löysin bändin vasta muutama päivä sitte ja sen jälkeen en oo muuta kuunnellukkaan! löytyy youtubesta ihan helposti kun kirjoittaa hakukenttään mumford and sons :) ja mistä tuollasia revs lehtiä löytää? :D

   1. Mumford & Sons on vanha lemppari, ihana ihana ihana :-) Ja Jenni ehtikin vinkata mistä REVSin voi tilata kotiovelle!;-)

 6. Toi jätkä Drivessä oli aika jees! Mun lempparijuttuja tällä hetkellä on Granny Smith -omenat, How I Met Your Mother, poikaystävän herättäminen kutittamalla, The Raconteurs, lumisateessa kävely, viime viikon upeet kirppislöydöt, ulkomaanreissujen suunnittelu, The Shinsin biisi New Slang ja sun blogi (;

  1. Voi ihana sinä;–) ♥ Hyvät lempparijutut, voiskin kuunnella pitkästä aikaa The Raconteursia, oon tainnnu kuunnella sitä viimeks vuonna 2007??? Apuaa, täähän kuulostaa hyvältä taas pitkän tauon jälkeen! Voi vitsit, mäkin haaveilen ulkomaanreissuista ja rouskuttelen omppuu…

 7. Hyiiiii, en todellakaan oo täyttämässä 21 ylihuomenna…………..

  MUTTA SAANEN SUOSITELLA MAAILMAN PARASTA SUKLAAKAKKUA!!!!!

  her kommer den (oversettet på finsk):

  -500 g tummaa suklaata
  -300 g suolatonta voita
  -3,5 dl sokeria
  -6 munaa
  -2 dl kaakao

  Sulata voi kattilassa. Lisää rouhittu suklaa ja kaakao. Sekoita. Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita suklaa-voi-seokseen.
  Kaada leivinpaperilla suojattuun kakkuvuokaan (ca 24 halkaisija). Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 35-40 min. Kaken skal ikke bli gjennomstekt, eli se ei saa siis paistua läpikotaisin tjtn…. Anna kakun olla jääkaapissa yön yli. Seuraavana päivänä leikkaa kakku muotoon veitsellä ja nosta pois kakkuvuoasta.

  Kakun pitää kuulemma välttämättä olla yön yli jääkaapissa, jotta se tiivistyy!

  Namnamnam ihanan tuhtia suklaakakkua! Koita ihmeessä, minun uutta lemppariiiiii ja varmaan tykkäisit siekiiiii!!!!!

  Kyss og klem <3

  1. UUU, kuulostaa melkosen tuhdilta, makeanhimo varmaan kaikkoaa kun ottaa pienenkin palasen??? :- D KIITTI ku jaoit reseptin, oikein piristävä juttu!!! Ehkä teen tuota joku pv ja mietin sinuu sit ähkyssä x)))

   1. Tuhtia todellakin! Minuu on hyvä sitten miettiä ähkyssä, varsinkin kun mulla on vaan täällä nälkä _koko_ajan_ (eli ehkä siksi uuri nyt tuo on lempppppari). Saakelin kaamos, loppuisi jo!

 8. oooh toi kauluskoriste on ihana!! ja tollaset niittikenkulit olis niiin siistit jajaja noi kuulokkeetki on tosi badassit!!!!

 9. Kannattaa kuunnella ranskalaista Divine Paistea. :) Kiersivät muutamalla paikkakunnalla Suomessa Satellite Storiesien kanssa tuossa joulukuussa, ja kuulostaa livenä(kin) tosi hyvältä!

 10. Ihana postaus :)
  Tykkään osittain samoista jutuista ja niiden lisäksi Iittalan Kivi -kynttilälyhdyistä ♥, ruudullisista lakanoista ja untuvapeitosta, lucky bamboo -kasvista, vihreästä jasmiininkukkateestä ja Zooey Deschanelista (mm. New Girl, 500 Days of Summer:-).

  1. Oi kiitos! Iiittalan Kivi-tuikkulyhdyt ois ihania vaaleenpunasina, liloina ja kirkkaina!! Ahh. Zooey on kiva ja untuvapeitto tärkein asia talvella!;-)

 11. Kiitos ihana Ida kannustuksesta ja huikeasta palautteesta REVSiä koskien. :) Työstämme kovaa vauhtia seuraavaa numeroa, joten pian on toivon mukaan luvassa lisää visuaalisia elämyksiä!

 12. ootko tsiikaillu tuommoisia kenkuleita romwe.comista? siellä jotain kuvailemasi tapaisia ainannnskin bongasin kun selailin tuossa niin piti tulla vinkkailemaan8))

 13. Minun lempparei tällä hetkel: uus untuvatakki – nyt ei tuu kylmä tuolla pakkasessa, viimeviikkosen Liettuan matkan kuvat – niitä katellessa ei voi kun nauraa, Shellac-lakkaus kynsissä – hyvästi saamarin liuskottuvat kynnet, ja OC:n ykköstuottis saksaks dubattuna <3 – menee myöskin nauramiskastiin, mutta edistää myös saksan treenausta. Apuvaaa alle 2kk ja sitten muutto Deutschlandiaan!!!!
  Ja apua älä muistuttele tolla lailla mistään synttäreistä, mulla viikon päästä 22, hui en halua!!!!

  1. Uu, mikä on Shellac-lakkaus?:-D
   Ja vitsit, hyvä keino opetella kieltä;-D mäkin katsoin jotai tyylii piirrettyjä ruotsiksi kun opiskelin kirjoituksia varten…ihan kätsyy!

   Iiks, joko jänskää?!?! hei, ei 22 ja 21 oo paljoo eroo, mietittiin kamun kaa että ehkä 26 ku täyttää nii voi alkaa vähä stressailee??

   1. Shellac on sellane vähän niinku oman kynnen geelaus. Ne lakat on jotenkin spesiaalihienoi, et lakataan ihan normaalin näkösellä lakalla mutta sit kovetetaan uunilla ihan ku geelikynnet :) Pitäis kestää pari viikkoa.
    Hahah joo ruotsin kirjotuksii me katottii niitä stieg larsson -leffoja :D Kuulovammaisten tekstityksillä, hehhe niille sai kyllä nauraa kun kaikki mahdolliset äänet oli tekstitetty siihen. Ihan kun kuvasta ei vois mitään päätellä niin on äärimmäisen tärkeetä subtitleihin pistää ”lisbeth får orgasmen”…
    Kyl tääl aikamoiset saksaintoilut on jo päällä, uujee just sain kuulla, että kaveri saa lomaa kesällä, joten huomenna ostan synttärilahjaks itelleni lipun festareille. Päästään tutustumaan saksalaiseen festarimeininkiin :D

    1. Ahaa, kuulostaa paljon fiksummalta kuin mitkään lisäkekynnet! :–) Näyttänee luonnollisemmalta siis myöskin, pidän ajatuksesta!

     Hhahaa, ihanaa:-DDDDD voin vain kuvitella, joskus ihan normiteksteissäkin on ollut noita ”phone rings”-kohtia, jotka kyl vähän hämmentää, mutta toi oli ehkä kaiken huippu!:- D

     Oi ettää, vähänkö siistiä! :- D ollaanks me synnytty samana päivänä?! 15.1.?

     1. Joo nää kynnet on superkivat, näyttää täysin luonnollisilta (mun tapauksessa siis ihan tyngät), mut on sellaset ihanan vahvan tuntuset.
      Mul on päivää myöhemmi, 16. :) Hahaa, en malta oottaa, että pääsee juhlistamaan lauantaina ja laittamaan uuden mekon päälle :D

      1. Ooo, koolness! Hahaa, no melkein :- D Väääh, mulla ei oo mittttää uutta mekkoloista tai no onpas mutta plhödåäg hmhmhmh

 14. Kuola rupes kyllä valumaan tuon kauluskorun kohdalla, vaikken sydänkuvioista välttämättä suuremmin perusta. ^^ MUTTA, pääasiallinen syy kommentointiin oli tuo kenkäpari. :) ens alkuun vilkaisin niitä kollaasissa vain ohi mennen kummemmin kiinnostumatta, syynä ehkä myös se, että kollaasissa oli niin monta muuta, omempaa herkkua. Lukaisin kuitenkin tekstin ja WHUM sisällä roihahti! ;D
  Tajuntaan iski kuva jo pidempään haaveiluni kohteena killutellut kenkäpari ROMWESTA, ja jälleen taistelen ostoskärry-painikkeen ja järjen kanssa… Täysin kengät eivät kuvaustasi vastaa (niittien väri) mutta kurkata kannattaa: http://www.romwe.com/point-rivets-black-flat-shoes-p-18054.html

  1. UUU, ihanaaa!! Onpa kivaa, että tajusit tuolla tavoin oman innostuksesi uusiksi taas hahaa!:-D ja hei, melkoisen koreat kengät tosiaan, haluisin vastaavat kultaisilla niiteillä hetipliisssshh………!! Tohon Romween voisi kyllä muutoinkin tutustua, en oo jotenki jaksanu.

   Superihanat kommenttisi, on jotenki niin kiva lukea tämmösiä ja tietää, että joku muukin innostuu jostain samoista jutuista!!!

   1. ^^ Jep, nyt ei tuu kevättä ilman noita tai jonkunlaisia vastaavia! Päässä rupes heti pyörimään sata ideaa mihin muualle noita niittejä vois laittaa. :D En oo itekkään vielä suuremmin tutustunu, mut tuntuu että se tulee vaan enenevissä määrin vastaan eri blogeissa ja netissä muuteskin.

    Haha ja on kiva lukea postauksia, joist on heti et ”ei hitto, just noista mäkin oon tällä hetkellä sekasin!” ;D

 15. EDIT: nolla paria jäljellä… Miten himo nousee sietämättömäksi sitten kun mahdollisuudet ovat zero. Taidan lähteä noiden vinkkaamiesi mustien ja itseliitettyjen niittien perään. :D

  1. Mä mietin et tilaisinko kanssa nuo tossut……. Ei oo kovin kalliit mokkaisiksi! Yksi erä kultaisia niittejä tipahti juur postilaatikosta, mutta ne on aika pieniä – voisin tilata isompia kenkiä varten!

   1. Mullakin meni hetki sulatella sitä et 100% mokka ja n. 28€ löytyy samasta tossusta. :D Mistä muuten tilasit tuollaisia piikkiniittejä? Oon koitellu katella mut kaupoissa vastaan tuppaa tulemaan poikkeuksetta vaan niitä ”pyramidi”-niittejä.

 16. noniin, nyt tulee (taas kerran) musiikkisuositusta, just tänään löysin semmosen ku zola jesus ja AI ETTÄ! kuuntele esim. ”night”, ”sea talk” jaaa ”skin” näin aluksi, en kyllä osaa sanoo mitkä kappaleet on parhaita ku nää molemmat levyt uppoo nii lujaa! jos tykkää florencesta ja lykke li:stä nii aika varmasti tykkää tästäkin!! samoin toinen viimeaikainen löytö on chad valley, ja siltä esimmm. ”acker bilk”.

  ja mitähän muuta osaisin suositella… ikean lumipallolta näyttäviä kynttilöitä, semmosia pyöreitä valkosia, u know! ne on kivoja. samoin goshin puikkoluomiväri, sävy love that champagne! yleensä en oo luomivärifani mut toi oli just sopivan hillitty mut kuitenki suht villi jos tekee mieli kimalletta ja blinggii :)) ja pysyy ku unelma vaikka yleensä mulla kaikki luomivärit kasaantuu sillee ikävästi :-)

  1. pakko vielä lisätä, että nyt ku kuuntelin noi biisit nii tulipa hyvälle mielelle niistä! :)) ja ainii, saiskohan tota REVSiä enää mistää tampereella? tiiän et oon supermyöhässä asian kaa mut mietin vaa… :/

   1. Roosaa mä olisin sitä mieltä, että voisit julkasta sellasen viikkotiedotteen aina, mitä kaikkee musaa oot löytäny, ku oon ite kamalan laiska ettimään uutta ja sun suosituksista löytyy aina kaikkee kivaa :) Hahaaa tai järkätään vanha kunnon levyraati!! :D Suvi mukaan ja toki voimme kutsua itse bloggarinkin, kun jokseenkin siedettävä musamaku taitaa hällä olla :P :P

    1. hei hyvä idea, tosin saatan luukuttaa jotain superlöytöjä monta viikkoo… mut kyllä taitaa lähes joka päivä melkein löytyy jotain uutta! :-DD ja hei nyt taas uus hyvä on: active child feat. how to dress well – playing house !! ♥ :)))) JOOO levyraati, ois maukas!!!

     1. HEI oon ihan varmasti kuullut tän nightin joskus!! Tuli mieleen että oiskohan ollut Pupulandia-Jennin soittolistoilla, vois kuulostaa sen tapaiselta?! Hmmmmm, kiintoisaa, pitää todella tutustua paremmin, tykkään! Vesselkin kuulostaa tutulta kipaleelta, vai hei soitetaankohan noita jossain klubilla joskus tms? Hassua!:-D

      Nyt pistin tuon Chad Valleyn soimaan ja kuuntelen tuon vikana mainitsemas tän jälkeen! Suurkiitos hyvistä vinkeistä taas, oon innoissani!(HEEI tää playing house remix on YEZZ!!)

      Tiiän lumipallokynttilät, Ikea on melkoisen tuttu hahah :-D Mä en varmaan ikinä opi käyttämään luomiväriä, vaikka ois joskus kiva saada smokey eyes-simmut tai jotain jännää, en vaan osaa enkä jaksa opetella!:- D Toisaalta puikkoluomiväri vois olla se ratkaisu jos haluis blingii??? HMmm!

      En usko että saa, tilasin omani REVS:n sivuilta, 12e taisi olla postareineen -ei paha!:-) Tuo on oikeasti niin ihastuttava kokonaisuus. Ja hei kiva että munkin musasuosittelut iski!

      JA KYLLÄ, haluun levyraadin!!!!!! Tai ainaki Spotify-raati?!?! VÄHÄNKÖ ois kiva!!

      1. saattaa hyvin olla, et onkin löytyny jennin listoilta! ite aloin vaan kuuntelee randomilla spotifysta ku se oli jonkun related artist haha :D

       ja pitää varmaan kans sit tilailla sitä REVSiä, hih :)

       haha jooo spotify-raati! :DDDDD

 17. Mulle tuli heti noista sun kenkäpuheista mieleen nämä: http://www.romwe.com/point-rivets-black-flat-shoes-p-18054.html Katselin noita joskus, mut oli ehditty myydä loppuun ennen kun sain tilattua, mut näyttäis et lisää tulossa..

  Parhaita biisejä tällä hetkellä:
  – Foals: Total life forever
  – M83: Midnight city
  – The Last Shadow Puppets: Standing next to me
  :)

  1. hahaa, hauskaa miten useampi heti yhdisti noihin!:-D Noi olis hyvin lähelle, mulla vaan on joku fiksaatio kultaan, mutta siis tajusitte kyllä heti mitä tarkoitan, kivaa!:-D

   Oi, tiedän noista keskimmäisen, joten veikkaan että eka ja vikakin ovat hyviä. Kuuntelempa heti, kiitos!:-)

   1. Foals kuulostaa tutulta,oon kuullu tätä ennemminki, mut en kai tätä biisiä! Jee, kivaa!:-D

  1. hahaa, yks mun tuttu kertoi saman vähän ennen sua, olen mykistynyt, te olette ovelia neitejä!!! kiitokset!!! :- D

 18. Oi toi Drive on yksi parhaista elokuvista koskaan. Ryan Gosling on ihanin! Ja tykkään myös Carey Mulliganista :)
  Muita lemppareita tällä hetkellä on Frendit, jaksoja tulee katottua päivittäin. Onneks niitä kausia riittää!

  1. Hhaha pakko vielä jatkaa tätä hehkuttamista, kun meinas unohtuu. Ryan Goslingin bändikin (just toi Dead man’s bones) tekee hyvää musiikkia! Kannattaa tutustua!

   1. Ryan Gosling on, ja Carey Mulligankin!! Ei mitään vikaa kummassakaan :-) Hahaa, mä en oikein koskaan oo katsonut frendejä, siinä vasta oiskin urakka!:–D Vois kyllä, yleissivistyksen takia….. JA joo, kuuntelin eilen pari biisiä tolta bändiltä, ihastuttavaa! Miten jotkut osaakin vähän kaikkea?!

 19. Green & Blackin tumma (85%) suklaa <3 Kaikki kaverit yökkäilee, niiden mielestä se ei oo ees suklaata, mutta mun mielestä mikään ei oo oikeesti tällä hetkellä parempaa kuin toi!!

  1. APUAAA, varmaan ihan sairaan hyväää! Rakastan tummaasuklaata, maitosuklaa on ihan äklömakeeta sen rinnalla!! Taidan ostaa tuota ens kerralla kun alkaa tehdä mieli herkkuu…

  1. Se on! Ah, en malta odottaa, että omani saapuu:-D Ja vitsi kun tuolle hammasvitriiniasialle ois joku TARKOITUS hmmm…

 20. Ryan Gosling ja Carey Mulligan on ihania ! Drivea en ole vielä katsonut mutta vielä ehtii. Ootkos katsonut The Notebook:in ? :- )

  1. EN OO, pitäis!!! kirjaan ylös, unohdan muuten kun mietin seuraavan kerran mitä leffaa katsois. Kiitos!:-)

 21. Ai kun helpottaa, enää ei tarvitse selitellä kuinka voi olla että en oikein ehdi tehdä tällä haavaa mitään koruja edes teille rakkaimmille, tytöilleni…Osaatte sen sijaan tarjoutua tekemään ne itse opastusta vastaan! Hienoa yritteliäisyyttä, sanoisin! Ja sitä opettamistahan minä teen muutenkin joka päivä, se luonnistuu siellä kotonakin helpommin kuin se että itse istahtaisin työpöydän ääreen. Vaikka..ekaluokkalaisten opetus on aika intensiivistä…mutta lupaan opettaa!

  : j

 22. Ihanaa, että pidit Drivestä! Se oli kyllä paras leffa viime vuodelta…ehkä. ja superin hyviä biisejä! Kakkmaddafakka (ööö mite se muuten lausutaan) ja toi kinda outta luck on miu lemppari Lanalta! I was born baaaad….tididididii…..diamonds on my wrist, whiskey on my tongue….

  1. Kyllä, se oli ihan super!! Oikeasti ei tuu mieleen heti mitään parempaa, joten kyllä, varmaan oikeasti se parhain viime vuodelta :-D

   MUNKI!!! you made me nice for a while……..but my dark side’s truuuueeeeeee tididiidiii

 23. <3<3 Ryan Gosling <3<3 IHAN-MILLOIN-VAAN!! Ikuinen ykkönen siitä lähtien kun näin the Notebook leffan. Sitä kyynelten määrää *sniff* Ihana elokuva olematta kuitenkaan ältsin yli-romanttinen, koskettava!! (oon kuitenkin suht kyyninen tyyppi mut se leffa AAAAAAA)

  Mistähän olis mun tammikuu tehty hmm.. Wolf Gangin joku ehtiki jo mainita, suosittelen tsekkaamaan kunnolla! Nyt kun tää talvi tuli niin myöhään, mä oon jääny totaalisesti mun normaaliin syksymusiikkiin!! Tammikuu on tehty New York fiilistelyistä, matka nimittäin suunnitteilla moikkaamaan isoveljeä sinne, kunhan se nyt vaan ensin muuttais sinne heh. Vaaleita mattakynsiä, kirkkaita huulia, astetta lyhyempää tukkaa (ex-pitkätukan reuhka on nyt olkapäihin) REVS:in kanssa ollaan samoilla linjoilla, seuraavaa numeroa odotellessa :—-) ! Ihanaa tammikuuta sulle!

  1. KYLLÄ!!!!! Oh Ryannn. Mä en oo nähny Notebookia, vähän nolottaa nyt…….. OIEI, mä taas oon välillä melkoinen itkupilli (tosin huomaan kyynistyneeni!!!), joten tuun siis parkuun?!

   Wolf Gang vaikuttaa mukavalta, mitä nyt hämmennyin jostain videosta kun se laulaja ei näyttänyt _YhtääN_ siltä miltä ajattelin tai no en ajatellut mutten todella ajatellut että se olis näyttänyt siltä JOS olisin ajatellut………tiäks?!:-D

   AAAAAAAAAA ai etttäää!! Aikas superi paikka muuttaa ja visitoida ;-) Ja hei, munkin tarvis leikkaa vähäsen hiuksia ja oon alkanut TODELLA salaa miettiä pikkuisen lyhkäisempäää, mutten uskalla!! VOI samoin ja olen pian yhteydessä, mikäli arvonnan voittaja suvaitsee vastata…. murr!

   1. Murr no vastaisipa jo, kuka hullu ei intoilis voittonsa perään HÄ???!?!?! Ja oi kyllä tiedän tunteen kun laulaja ei täsmää ulkonäöllään yhtään siihen, mitä äänen perusteella kuvittelin. Mulla kävi tää The XX:n kanssa, sen naisen siis…… Ei kyllä täsmännyt….ei yhtään…

    The Notebook, tuut parkumaan silmäs pihalle. Mä oon hullu itkijä (vähän ristiriitasesti tän kyynisyyden kanssa) mutta itken aaaaina, jopa onnellisissa elokuvissa vain siksi koska on niin onnellista. Notebookin voittanutta en olr vielä kohdannut, siis joka ylittäisi kyynelmäärän. Mission impossible aevan saletisti.

    Ja tuccaa vaan nips naps lyhkäseen, tää on ihanaa vaihtelua!!! EI oo hevipiiska koko ajan tiellä aaaaah vähän se pelotti mutta oi vapaus!!!!

    1. Hahaa, oli ollut matkoilla, joten siinä syy!:–D JEEejeee!!
     Ohho, en oo aatellut tuota itse, joten se ei kai ollut mulle sit mikään suuri järkytys mutta haha, tunne on kyllä aika voimakas silloin kun tuommoisen tajuaa! Myöskin Death cab for cutie:n laulajan ulkonäkö oli mulle pienoinen ylläri!

     Hahaa, mäkin nykyisin! Voisinpa katsoo löytyyks tota makuunista tässä piakkoin, tekis mieli nyyhkii vähän!! Oi että, katsotaan miten mun käy, lupaan raportoida kyynelmäärästä!!:- D

     Oi uskon, näkyyks ne siinä yhdessä wc-posessa tokauusimmassa postauksessa, vai onko vieläkin lyhkäsemmät? Siinä ainakin näytti ihanan hyväkuntoisilta ja terveiltä!!

     1. Oon käyny välissä vielä lyhkäsemässä senttejä pois, mutta en paljoa! On ollu tässä kaikkea niin en oo saanu kuvaa otettua ja on toi blogiki jääny :(( nyyhkis mutta kohta korjaan asian!

      Ja joo, lupaa raportoida. En usko sua pillittäjäks JOS selviät notebookin kuivin silmin. Mun yks kaveri, joka ei itke __koskaan__, tirautti kyyneleen notebookissa. Se kertoo aika paljon..

      1. Ooo, haluun nähdä lopputuloksen!!!

       HAhaa, OKEI, mä raportoin!!! Toi kertoo kyllä todella paljon :—D

 24. Toi hammasjuttu on niin sulonen :) Itsekin omistan noin satatuhatta supersöpöä koriste-esineaarretta! Jotkut sanos niitä tarpeettomiks, mutta…

 25. suosittelen seuraavia asioita :))))

  – the big bang theory -sarjan (suomennettu rillit huurussa) maratonina katsominen
  – klippoteketin kuivashampoo, halpaa ku mikä ja oijoi kuinka hyvää
  – ne toiset opiskelijabileet -tapahtumaa (seuraavat muistaakseni ensi viikon torstaina klubilla)
  – musiikkia seuraavilta artisteilta: anna ternheim, the black ghosts, holy fuck, teitur
  – the body shopin love etc -tuoksua :)

  1. Hei, tuo sarja onkin jo hetken aikaa pyörinyt mielessä, pitäis varmaan tutustua kun himymit on katsottu läpi, new girl ilmestyy turhan harvoin, californication ei nappaa ihan täysiä, twin peaksia aion katsoa vasta kun saan kaverin (EN USKALLA YKSIN!!!!!!!!!) ja jajaja…… niin!

   Ja hahaa, Klubi kutsuu ens torstaina kyllä! Ekaa kertaa noihin kemuihin, on aina ollut tentti seuraavana aamuna :- D Tai no ei kai noita ole ollut kuin vasta kaks kertaa tms?

   Oi, kiitos myös tuoksu- ja musavinkeistä (klippoteket on vanha tuttu sekä kuivashampoon että hiuslakan suhteen;-))! Mulla on body shoppiin lahjakortti, voisin siis käydä nuuhkimassa tuota tuoksua. Hihii, kiitos kivasta kommentista!

 26. tämäkin postaus on maailman kivoin! JEE! Oon niiiiin Ryanifani et huhuhu, kaikis mun lempparileffois melkeen se komeilee :)) Vaikka melkein itkin ku Drive oli nii raaka, ni olihan se silti hyvä. Ihanasti kuvattu ja ne musat ah<3 Kandee kattoo myös hölmö hullu rakkaus, se oli kans suloinen ja hauska.. ja NOTEBOOK, oi kyllä. Kaikkien romanssien äiti, pakko myöntää et vollasin melko paljon. Mistäs mä ite tykkään tammikuussa… Madventuresin seikkailijan atlaksesta ja siitä että kevät tulee koko ajan lähemmäs, aah! Ps. noi pääkallokuulokkeet on aivan sairaan hienot.

  1. EIKÄÄ oon näköjään vastaillu puhelimella ja on jääny parit kommentit huomiotta, hyh hyh minua!!

   JEEE ihanaa että samaistuit, se on aina kivointa!!!! Drive oli hurja ja hyvä, notebook tulee oleen isoin itku uskoisin……. koskakohan ehtisin vuokrata sen, ehkä tänä viikonloppuna?! Nenäliinoja pitänee kans siis ostaa, voi kauhia!

   JA EIKÖÖÖÖÖÖ, oisko ollu aikas koleet!

 27. Nonni, just ku olin päättäny, etten lomalla lue blogeja, nii sit päädyn tänne, ja alan jopa tsättäilemään! Pirun iphone, liian kätevä.. Eli joo, terkkuja thaimaasta! Oli pakko kommentoida tasa. Yhen asian takia…. Mr gosling!!! Ärsyttää, kun en ol vieläkään saanu katottuu driveä (en uskalla kattoo sitä poikaystävän kaa, jos vaikka vahingossa koko ajan hymyilen ruudulle yms…..), mut kaverin kaa kävin kattoo crazy stupid loven, mikä oliki parempi ku luulin! Olin kans vinkkaamas sulle tosta ryanin bändistä, kannattaa kattoo videoit youtubesta, silmänilo plus hyvä musa samaan aikaan! Kiva fangirl meikä, huups.. Ehkä tää ylistysteksti riittää, for now.. Eiku AINII! Sitä piti vielä sanoo, et mun hyvän kaverin mielestä gosling näyttää the hillsin spenceriltä?!?!? En vaan vieläkään käsitä tota, eli kohta kaveri on entinen, jossei mieli pian muutu.. En oo dramaattinen :D

  Mun on pitäny ties kuinka kauan tutustua lähemmin the vaccinesiin, oon kuulu niiltä vaa sen yhen biisin, if you wanna tai jotain..? Mut joo, heti ku pääsen niin hyvin toimivan netin ääreen, et pystyn kattoo videoita, vaccines it is! Sit niitä viime hetkien lempparijuttuja.. One dayn kirjottajan vanhempi kirja, starter for then (en tiiä mikä on suomeks), on huitsin hyvä! En nyt muista kuuluitko sä niiin lukuisiin bloggaajiin jotka hehkutti one daytä, meilä mukaanlukoen, mutta siis on hyvä tämä. Luin sen täällä kolmessa päivässä, en malttanu lopettaa lukemista.. :D
  En nyt tähän hätään keski muuta, sad, paitsi! Jos joskus matkaat aasiaan, ota suomalaisia karkkeja mukaan. Nimimerkillä oma remix pussi on jo syöty, ja kaupasta löytyy vaan jotain merileväkarkkeja..

  1. Haha ei härregyyd mitä tekstiä, näin käy kun yrittää kirjottaa nopeesti iphonella, kun on paljon asiaa.. :D no, luotan siihen, et ymmärrät… :D

   1. OH NOES tääki on jääny välistä! kommentoit niin monta et unohtu, SORI!!!! >_< -.- U_u

    Hahhahahaah, sun tarvii kattoo se poikaystävän kanssa kyllä, koska se ol aika raaka!!! voit olla niissä raaoissa kohdissa niin neiti kuin kykenet, sit lopun aikaa voit salakavalasti pelittää ryanin kaa silmäpelii ku oot eka antanu bf:n olla MIES kertomalla sulle koska raa'at kohdat on ohi!!! ;-))))))))) paras vinkki ikinä……

    HYI SAATANA ei näytä!!!!!!!!!!! YÖÖÖÖÖÖÖKKKKKKKKK ei TODELLAKAAN!!!!!!!!!!!!!!! mulla kyllä oli jotenkin goslingistaki vähä limanen kuva ennen kuin näin sen leffoja mut noi leffat!!! se on jotenkin superherkkä, en kestä, apuaa

    Vaccines on supajea!!! EN KESTÄ ne oli viime vuonna provinssissa, hehehhe, mut enhän mä niitä ny sillon vie tienny…

    En oo hehkuttanut kun en oo lukenut:D! pitäis sivistää itseään, se kirja on todellakin must read -listalla!

    HAhaha hyi merileväkarkit, emma toi niitä japanista pari kesää sitte YÖK ihan kamalia!!!!!!!!!! hirveitä:D en tykkää sushistakaan silloin kun siinä on se merileväkäärö………..eli melki aina………. mut opin syömään raakaa kalaa viime viikolla!!! KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, i know!! ei vaa, mikä on mielipiteesi raa'asta kalasta???

    1. ei hätää vaikket pikavastannu, itekki muistin nää kommentit vasta nyt! voi meitä….

     hahahaha kuulostaa hyvältä plääniltä! oon kyl niin pelkuri, katottiin kerran jotain indiana jonesia ja siin oli pelottava heimomies mulle jo liikaa….. :D että tuota.. nyt tosin olis suunnitelmissa kattoo se kaverin kaa joka on ryan-fani, ehkä se on paras vaihtoehto..

     NO KIIIITOS!! kerro toi mun (ex-)kaverille!!! ihan uskomatonta, se on ihan sokee!! joo no sit ku oot nähny notebookin nii viiiimeistään saat sen limaisen kuvan karistettua! itehän siis katoin koko leffan vaan ryanin takia, juonta hädin tuskin muistan enää….. (liioittelua, toim. huom.)

     on muuten raivostuttavinta ikinä tutustuu johonki bändiin, ja sit kuulla et aa ne oli viime kuussa suomessa, missasitko vai?? sama ku olisko ollu 09 flow, vampire weekend, lily allen jne jne jne ja tietty ite olin 16v babyface….. EI ärsytä!! mut joo, lue one day, lue!

     joo en onneks ees yrittäny syödä niitä merileväkarkkeja.. yks päivä teki maman kaa mieli sipsejä, mut neki oli kaikki ihan oudon makusia, sit löydettiin yks ”jes, sour cream and onion!!……with sea weed…..” eli jäi sipsit kyllä ostamatta :D hyvä sinä!! ite oon ehk kaks, kolme kertaa maistanu kohteliaisuudesta graavilohta (mulle se on raakaa kalaa, onhan se oikeestaan..? oon kyl niin masterchef) ja yyrgh.. niin limasta! en oo muutenkaan maailman suurin kalan ystävä, kyl nyt perus lohet sun muut menee, mut jos saan valita nii ravintolassa valitsen vikana sen kalan. nii voit vaan arvata, oonko syöny esim. sushia :D no EN! kai sitä pitäis joskus kokeilla, mutta kun a) merilevä (joo tiiän kaikis ei oo sitä!) b) raaka kala/kala..