päivän asuja

muoti
24 kommenttia

Untitled

IIIKSSS se on kevät nyt!!!!!! Kävin hakemassa kotikotoa talven yli autotallissa majailleen jopon ja fillaroin sillä kotiin hiukset tuulessa hulmuten ja naama leveässä virneessä. Sanoin joskus viime kesänä isille, että jopon mukana tuli vakiovarusteena hymy ja se pitää yhä paikkansa – ei ole kivempaa polkupyörää! Toissapäivänä vetäsin nahkatakinkin ekaa kertaa kuuteen kuukauteen päälleni ja olo oli ihan kreisihyvä. Yllä näkyvissä tamineissa kävin syömässä isän ja Emman kanssa Marusekissa, oli herkullista teriyakilohta ja uskalsin maistaa sushejakin! Tosin niitä, joissa ei ole merilevää, sillä siitä en pidä……

Tästä postauksesta tuleekin nyt sitten tämmöinen katsaus lähipäivien ja -viikkojen vaatetukseen. Täytyy myöntää, että mulla on ollut viime viikot vaateärsytys ja pukeutumisinspis vähän hukassa – yleensä keväällä innostuu aina uusista kevätjutuista ja alkaa pukeutua tyttömäisemmin mitä talvella, mutta tänä keväänä ei ole huvittanut laisinkaan tyttömäiset jutut. Ehkäpä rusetit alkaa olla jo mun osalta nähty, ken tietää. Onneksi helpotusta tähän vaatetylsistymiseen toi muun muassa tuon nahkatakin kotikotoa hakeminen, se tuntuu jotenkin superisti kivemmalta mitä parkatakki.

#outfit #me #today #denim #boots #toilet #xd

Koulugearit eli farkkupaita, pilkkumekko ja maiharit sekä äidin vanha laukku. Kuvauspaikkana tyttöjen vessa, onneks kukaan ei nähny, vähänkö noloo ottaa itsestään kuvia peilin kautta!!!

#outfit #me #marimekko #americanapparel #casio #casual #basic

NOH onneks kotona kuvailu ei oo yhtään niin noloa:::) Marimekon pilkkupaita on vanha lemppari, ekan pilkkupaidan taisin saada Emmalta kasiluokalla. Alaosana tuo American Apparelin viininpunainen lempparihame.

#outfit #me #monki #hm #asos #migreenihame #takkirepeeihajust #eiollukylmä #luennollaontylsää

Tässä kuvassa mulla on päällä migreenihame, joka olikin suht helppo yhdistää kun muistin mun neulevaraston olemassaolon. Oranssi lyhyt neule on Monkin, parkatakki eBaysta. Taidan olla kyllästynyt tuohon takkiin siksi että käytin sitä viime syksynä niin paljon että se ei tunnu järin keväiseltä.

#fromwhereimstanding #vans #shoes i love these #springnights#duudsonit_vislas_perään #kaljal #maanantaikalja #juoruhetki #fjällräven #flatforms #vagabond #vans

#springshoes #inaction #brogue #oxfordshoes #laceup #iwanticecream #ineedsunglasses #toocoolforschool part II#spring #stayplease #vans #melodica &&& tokaa kertaa kevättakki päällä!!!!

Hahaa, loppuun vielä kooste kevätkengistä – ylhäältä alas, oikealta vasemmalle: Vansin uudet söpöliini slip onit, Vagabondin paksupohjaiset mokkakengät, Topshopista ostetut herrainkengät ja vihreät lemppari-Vansit. Kyllä näillä kelpaa kaikkien niiden maiharikuukausien jälkeen! Tuntuu ihanalta tuntea maa kevätkenkien läpi, oi että.
Nyt kahvia nassuun ja luennolle, aurinkoista perjantaita murut!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. oii, näytät ihan superihanalta ja aurinkoiselta tos ekas kuvas! tulipas hyvä mieli tätä lukiessa :)) alkoi ihan hymyilyttää ja tuli sellai olo että kylläpäs se jopo oikeasti onkin ihan paras pyörä!

 2. voi oot ihana ida ja voi vitsi miten kivoja kenkiä varsinki vihreet vansit ::) toi monkin oranssi neule näyttää niiin kivalt

 3. Moi! Oon seuraillu sun blogia ja sulla on ihan mahtava tyyli tehdä asioita. :-D Inspiroit mua niin paljon, että välillä tekis mieli aloittaa oma blogi. Tässä postauksessa sulla oli kuva ihanista vansin slip-oneista; mistä oot ne hankkinut? Brandokselta oon niitä koittanut saada, mutta epäonninen oon ollut. :-(

  Terveisin, elsi

  1. voi apua miten ihana kommentti, kiitos tuhannesti!:-D apua, kiltti!!! jos tuntuu siltä että bloggailu olis oma juttu niin suosittelen kokeilemaan:-) hankin nuo helsingistä, dropin marketista!:-) muualta on aikalailla tosiaan loppu jo, hö!

 4. Kiva postaus, oot kyl niin tyylilyyli! Oon kyllä vähän eri mieltä tosta joposta, joo on kiva pyörä, mutta on se pitemmällä matkalla aika ärsyttävä. Sillä ei pääse tarpeeksi lujaa ja jos tuulee (kuten aina oulussa) niin se on vielä hitaampi. Jopo on kiva kruisailupyörä, mutta ei se sovellu arkikulkuvälineeksi. Vaihteellinen pyörä sen on oltava. Paitsi saako jopojakin nykyään vaihteilla??

  1. Oi ihana karoliina, kiiiiitos!! Ja totta, oot siinä kyllä oikeassa että kovin lujaa tuolla ei pääse, mutta tosiaan, jopojakin on vaihteellisina ;-) mulle tuo on passeli koska asun keskustassa niin välimatkat on lyhyitä ja keskustapyöräily nyt muuteskin on hidasta. kun pyöräilen töihin 7km suuntaansa niin sit pikkuisen ärsyttää joo :D

 5. VOI PERKELE, mistä ihmeestä te löydätte noita kivoja nahkatakkeja?? aaarh