odotum suojelius!!!

lifestyle
63 kommenttia

Untitled

Kalkaros, Hermione ja Narcissa. Mun roolihahmollani oli monta nimeä, oli mm. Hermione_gone_wild ja Horohermy kanssa, mulla oli nähkääs pimeyden piirto kädessäni ja taisin muutenkin hengata aika paljon noiden luihuisten kanssa….

UntitledUntitled

Body==Skeleton, nolo moka mutta idea lienee selvä! Tokassa kuvassa Paulan, anteeksi Punurmion leipomat sormikeksit, _käsittämättömän_ hienot!!! Huh hhu mikä panostus oikeesti, noita purastessa näkyi sisällä verta…..

UntitledUntitled

Lippu Tylypahkan pikajunaan &&& jokamaun rakeita

UntitledUntitled

Tuliviskiä &&& pimeyden piirto sekä mahtisauva >:–)

HUHHU miten siistit Harry Potter -kemut takana, ai että! Hymyilyttää kun mietin miten loistavaa porukkaa koulusta löytyy, meitä oli yli kymmenen velhoa ja noitaa taikomassa ja nauttimassa taikajuomia tänä lauantaina Lotan Narcissan salaisuuksien kammiossa. Saan kamerani takaisin ens viikolla, laitan sitten parempia kuvia kemuista kun tiedän keiden kuvia täällä saa julkaista ja keiden ei. Huh, ihan mieletön fiilis vieläkin, en kestä!!! Pitäkää teemabileitä, ne on _parhaita_!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Näyttää ihan sairaan hauskalta, en kestä!! Ihanaa kun ootte panostanu noin kovasti. Oon joskus ollu sellasissakin teemakinkereissä, missä melkein kukaan ei ollu jaksanu pukeutua!!?? BOOORIING!

  Horohermy naurattaa :D Mutta ihan oikea nimitys moiselle porukan petturille! :D

  1. hhaaa, ihana!!:—D joo ja mäkin olen ollut, on tylsää jos kukaan ei panosta, ei sitä sitten itsekään jaksa. meillä oli nyt niiiiiin oivat olosuhteet panostaa kun tiesi että kaikki tulijatkin panostaa, hihiiii!!:-D

   hahahaha no äläpä :D:D:DDd

 2. me pidetään meilkein aina meidän isolla kaveriporukalla teemabileitä!mut tää oli kyl astetta siistimpi :) ite en todellakaan oo mikään potterifani,mut jos oisin ni pitäisin kyl ehdottomasti tällaiset!

  1. Oiii, kool!! Millaisia kemuja teillä on ollut, mitä teemoja siis? :-D me otetaan tästä kans tapa, hah!

   1. no niitä on ollu paljon,mut kaikki parhaat on ollu mafia,joihin naisten ja miesten piti pukeutuu mustiin ja näyttää fiineiltä! ja sitten oli myös playboy ja tooga,joissa molemmis meno oli aika hc (: mut toi mafia oli oikeesti ihan huippu!

 3. Tän jälkeen tekis niin mieli kaivaa vanhat yksisarvisen jouhisauvat ja tupakaavut laatikosta kemuilemaan! Harmi vaan että vanhat velhokaverit on tainneet kaikkoontua jo Durmstrangiakin kauemmaksi, haikeus :<

  1. :—DDD ihana!!! helkkari sentään, tai ne takas tai ilmaannu ite durmstrangiin!! porttiavainkin toiminee??

 4. ihan mielettömän siistiä :—D ! miks mun tuttavapiirissä niin harvat innostuu mistään teemabileistä ja jättää panostamatta? huippua, kun viimeisen päälle ruokia myöten on kaikki hommattu, noi sormikeksit on todella aidonnäköisiä. sairaan hauskaa varmasti oli !

  1. :—DD eikööö! hitsi vie, tosi tylsää jos kukaan ei innostu, toi on ihan mielettömän kivaa kun kaikki panostaa. hihi, sormikeksit oli hyytävän hienoja!

 5. nojoo vähän mäkin nyt haluun pahkabileet!!1 mut tota sormee EN ois uskaltanu syyä

 6. Oi mahtavaa! Täällä yksi naamiaisnatsiksikin kutsuttu teemabilefani odottaa laajempaa kuvasaldoa innolla!

 7. Voi kun tuli hyvä mieli tästä postauksesta! Teemabileet on ihania!

 8. VITSI KU ON NÄYTTÄNY TAIAN_OMAISEN (HEHEHEHE) SIISTISTÄ!!!!! miun viimesimmät harry potter-bileet oli vähä lamet noihi verrattuna, ja olin sirius ja mulla oli kunnon renttu_sänki ja sexxxi luukki ja siltikää viereisen pitserian tyypit ei tajunnu kuka olin….!!!! TÖRKEETÄ…-.-”

  1. HÖHHH mitä helkuttii, en tajuu miten ei tajunnu O___o siis just joo olitko näi: -.- ”HMPHHHHH”????? Ite oisin ainaki ollu…. just just… -..-

 9. Aiiivan loistava idea! Synttärit ensi viikolla, vielähän ehtisin järkätä jonkin teeman…

 10. Ihan loistobileiltä näyttää kyllä!! :) Teemabileiden suunnittelu on niin hauskaa (ja tietty se itse juhlintakin), etenkin kun kaikki viitsii panostaa. Mulla olis nyt kunnon saksalainen dirndl-mekko, että vähintäänkin Oktoberfestit on kyllä syksyllä järkättävä :) Viimeks taidettiin viettää kavereiden kanssa Halloweenia kunnon kostuumimeiningein, mut siitä on jo ihan kamalan kauan…

  1. Niin on!!! Just se suunnittelu on puolet koko bileistä :-D Oooi, ihanaa!! :-D kuulostaa superilta myöskin!

 11. Eikä kuin huiput teemabileet, vaude!! mieki haluun! sormikeksit on oikeesti pelottavan näkösiä :–D ai jukra, kyllä monet teemabileet kalpenee tän rinnalla! :)

  1. Hihiii, no äläpä!!! Nuo keksit oli kreisiupeita, Paula on taitava!

   Ja joo, kyllä monet muut missä oon itekin ollut kalpeni :- D

   1. olin nuori gellert grindelwald mut me tultii sinne bileisiin niin myöhään et normaaliuduin aika nopeesti, parhaat potter-aktiviteetit oli jo ohi :–( mut oli kivaa, tapasin jätkän joka on kotosin québecistä eli sieltä missä olin vaihdos, oli siistii puhuu taas ranskaa!:-) heh.

 12. Niin hei millä nimellä sua voi seurata instagramissa ???? :—)))

 13. Oon niiiiin kade…….. Pakko pitää HP-bileet!! Harmi vaa että varmaa 99% mun kavereista tuskin lämpee idealle, tylsimykset. :-(

  1. EIIH voidaaks pitää omat kemut sit teille kaikille joilla ei oo tarpeeks hp-faneja kamuina?!?!? mitä hä?!?!?

 14. ÄÄÄÄÄÄ IHAN HUIPPUJA KUVIA! Haluan samanlaiset bileet </3 Soititteko Hedwigs themeä?

 15. Upeaaaa! teilläkin siis tuo teemabilettäminen hallussa! Meidän pitäis joskus yhdistää voimamme ja järjestää jotkut ultimaaliset teemabailut, niin että maailmankaikkeus räjähtää niiden aikana, kun ne on niin mahtavat. Tai jotain sinne päin. Ps. Mää tunnen Tylypahkan rehtorin. tai ainaki facebookissa se väittää olevan tyliksen reksi, en sit tiiä pitääkö se oikeesti paikkansa, mut haluun ainakin uskoo niin.

  1. KYLLÄ !!!!!!!!!! Ei helekkari olis oikeesti kivointa pitää jotkut teemabileet ja tutustua kaikkiin kivoihin tyyppeihin!!!!!!!!!

   Ps. Ei hitto!!!! Mäki oon facebookin mukaan koulussa siellä, mutta mä en oo kyl rexi……………… hele, pitäsköhä laittaa että oon valvojaoppilas tms????

 16. Hei!

  Wau! Upeat teemabileet, kun on panostettu tatuonteja ja tarjottavia myöten! :) Hämmentävän mahtavat pippalot on myös 11. toukokuuta.

  Kohta nähdään,
  Aurelia12

 17. :( kirjoittelet nykyään tänne enään tosi harvoin, oletko kyllästynyt blogin pitoon?

 18. Ei hitsi, määki tahon tommosiin kemuihin ! Pikkusen siistiä *__* Teemabileet on kyllä ehottomasti kivoimpia, harmi vaan ku monesti se menee siihen että pieni osa porukasta vaan panostaa ihan täysillä :’c Mulla taitaa olla vaan tylsiä kavereita : D

  1. Hehee, koool!! Ja äläpä, se on tylsää se, hmphh! Pienellä vaivalla noistakin sai noin panostetut. :- )

 19. Löydän aina tieni sun blogiin ja lueskelen postauksia, mutta nyt oli kyllä pakko tulla ihan kommentoimaan ! Taisin just löytää teeman seuraaviin tsibaloihin. Onneks mun ystävät on yhtä kahjoja ja potterfriikkejä, niin tiedän että ne on niin messissä ! Tää sun blogis on kyl niin kiva :)

  1. Voi ihana, olipa kivaa että kommentoit! :’-) JEEE, ihan mielettömän loistavaa, infoo sit mua ku ootte pitäny potter-billeeet!!! Ja kiitos superisti ihana!

 20. aaaw Harry Potterit on parhaita!!! <3 miten teit tuon pimeänpiirron? o;

 21. Oii aivan loistava idea! Ja upeasti ootte panostaneet. Noita kuvia kattoessa sai uutta potkua omillekkin Potter-bileille (jotka on ollu suunnitelmissa jo nääääääääin kauan mut toteutus on jotenkin ööö jäänyt) :D

  Ja raukka pikkuveli (joka oli tossa vieressä katsomassa mun datistelua) säikähti noita keksejä ihan tosissaan :c

  1. Hihii, kiitoksia superkovasti!:’—) Ihanaa, toivottavasti saat bileet pidettyä!

   oeeeeiii miten se on mahdollista hahah ihana:D apuaa