Marimekko Inspiration @ Pinterest

muoti
35 kommenttia

Kerroinkin jo päässeeni mukaan Marimekon ja Indiedaysin ihanaan talvikampanjaan. Tässä vihdoin toka osa, olen malttamattomana odotellut kuvia toisestakin stailauksesta. Ensimmäisessä Marimekko-postauksessa stailasin farkkujen kaveriksi nätin silkkipaidan ja nahkaclutchin, toka asu taasen syntyi kauniin Kouru-mekon ympärille omin (ja lainatuin) asustein. Tässä asussa voisin kuvitella meneväni esimerkiksi pikkujouluihin tai syömään hienompaan ravintolaan.

ida365 marimekko

Luulin kuviota ensin suliksi, mutta nehän taitavat olla viljaa sittenkin! Mekko tuntui tuon oranssin korostusvärinsä takia luontevalta valinnalta, vaikka viihdynkin usein aavistuksen selkeämmissä printeissä. Kaapista löytyy esimerkiksi tasaraitaa, pallokuosia ja Muija-printtiä.

Marimekko Ida365

Käykäähän kurkkaamassa Pinterestistä loputkin talviset Marimekko-lempparini, tein niistä nimittäin listan joka kantaa nimeä

My Marimekko Xmas dream list”.

Marimekko, Ida, Pinterest Omat lempparini: Muija-kangas, Kosolti-neuletakki, Napakettu-pussilakanat & Siirtolapuutarha-teemukit, kuten varmaan tiesittekin. 

Marimekolla on tällä hetkellä menossa kilpailu, johon voi osallistua luomalla Pinterestiin tuollaisen fiilistaulun. Paras kuvasommitelma palkitaan 500€:n lahjakortilla, joten suosittelen osallistumaan! Pinterest on melkoisen koukuttava paikka väsäillä listoja, mutten aiemmin oikein ollut päässyt vauhtiin. Kun minulle annettiin valmis teema jonka ympärille sain kasata mieleiseni valikoiman kauniita kuvia, oli homma yhtäkkiä superhelppoa! Minun fiilistaulussani on sellainen kaupunkijoulu, selkeä mutta romanttinen.

Kilpailuun voi osallistua 12.12. saakka. Muistathan nimetä kuvakokoelmasi nimellä ”My Marimekko Xmas dream list”.  Kun ootte tehneet fiiliskollaasinne, linkatkaa se tänne mulle! Lupaan kurkata jokaisen, hihii ;-) Ja tuon 500€:n takia kantsii pikkuisen panostaakin…

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Marimekolla on kyllä tosi tyylikkäitä ja kauniita vaatteita! Harvemmin vaan tulee itse käytyä tsekkaamassa.

 2. Moi! Kiinnostais tietää, että miten tuohon kilpailuun varsinaisesti osallistutaan – riittääkö et vain tekee Pinterestiin sen oman fiilistaulun ja nimeää sen My Marimekko Xmas Dream List? Vai pitääkö ilmoittautua jonnekin, esim Marimekon sivuille? Nyt on sen verran ihana skaba kyseessä ettei kannata jättää mitään sattuman varaan! :D

  Tässä minun Marimekko-fiilistely-kollaasi: http://pinterest.com/iidaj/my-marimekko-xmas-dream-list/

  Rakastan Marimekkoa!!! Oon aina ajatellut olevani sydämeltäni sellainen marityttö! :D voi kumpa vielä joskus saisin sen ensimmäisen ikioman marimekon…<3

  1. Riittää että nimeät tuolla nimellä :–) kantsii myös linkkailla tänne niin täältä on helppo kurkkailla noita listoja läpi!

   Ihana lista! :– )

 3. Hahaha! Kun tähän hommaan ryhtyi, uppoutui salakavalasti ja hujahti aika ihan huomaamatta!:D Sainpas kuitenkin tehtyä näköiseni kollaasin. Kuten toivottavasti välittyy, mun Joulu on klassinen, valkopunainen ja hillityn tyylikäs. Sellainen oli helppo koota kollaasiksi Marimekon ”Lumimarjat” -kuosin, kauniiden mekkojen, sekä selkeiden klassikkokuosien ympärille. Itselle uutuutena tuli tuo todella ihana Nanuk -muki, joka taitaakin lähteä allekirjoittaneen pukinkonttiin…:) Tää oli tosi kiva tehtävä, oma joulumieli kasvoi samalla ihan rytinällä!

  http://pinterest.com/puppemoro/my-marimekko-xmas-dream-list/