Stay young, GO DANCING

lifestyle, musiikki
10 kommenttia

Biisit, joiden tahtiin on jammailtu eniten vuonna 2012:

Näiden tahtiin kelpaa tanssahdella vaikka nyt vuoden vaihtuessakin ;-) Mä en tiedä vieläkään yhtään miten ja missä vietän vuodenvaihteen, baari ei kiinnosta eikä känniset ihmisetkään XD joten yks hyvä vaihtoehto olis koti-ilta, mutta saas nyt nähdä! Mulla olis kyllä niin makee korkkaamaton body, joka haluais päästä juhlakäyttöön, että tekis ihan vaan sen takia mieli lähteä jonnekin…. Hehehee. Nuo kaikki biisit löytyy muuten mun kemumuzaaa-listalta (sieltä loppupäästä, kipaleet menevät lisäysjärjestyksessä tuolla listalla), jos youtuben kanssa kikkailu ei kiinnosta!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos soittolistasta! ihan mahtava! <3 Olen sitä tässä nyt soittanut. Hyvää uutta vuotta! <3

  2. pakko tulla ylistämään tätä listaa, tuolta alkupäästä (eli niitä vanhimpia lisättyjä) – ihan helmisettiä oikeesti :-DDd joku passion pit, hey champ – cold dust girl, adrian lux, nouvelle vague haha miten nostalgista enkestä :-D ja robyn (flown keikka<3) ja tätä listaa oikeesti vois jatkaa loputtomiin. sulla on paras musamaku ikinä!

    sit en tiiä ootko kuullu yhtään tai kolahtaaks tää suhun yhtään, mut linkkivinkki, teki mieli alkaa tanssimaan puolen minuutin kohalla ja saan kohta youtubeen toistokiellon tähän videoon… https://www.youtube.com/watch?v=fH6EU6Rk6nA

    1. Voi ihana, KIITOS:—D Samoin sulla, koska tykätään osittain niin samanlaisesta musasta, ah:-D kuuntelin ton sillon ku kommentoit ja nyt kuuntelen uusiks – pidän tästä! en ehkä heti syttyny silleen miten tolle one day remixille esim, mutta hitto, hyvä tää kyllä on!