LUMENE LAB + DR. HAUSCHKA

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

ida365 lumene lab + dr hauscha copy

Ihonhoitorutiinit muuttuvat aina kesän jälkeen. Mun iho rupeaa kuivumaan pinnasta, ja jos en huolla sitä hyvin, tulee näppyjäkin lisää tuon kuivuuden takia. Toisaalta en voi käyttää liian tuhteja tuotteita, etteivät ne itsessään tuki ihoa. Voi kun olis joku ihminen joka kertois mulle miten mun tulee hoitaa ihoani, sellaista hakuammuntaa tämä tuntuu välillä olevan :- D Toinen kosmetologi on sitä mieltä että ei mitään öljyjä minun iholleni, vaikka olen itse huomannut esim. kookosöljyn ja öljyjä sisältävän luonnonkosmetiikan toimivan hyvin. Toisen mukaan en saisi käyttää mitään lääkärin määräämiä kuivattavia voiteita edes näppykohtiin, sillä ne kuivattavat kuulemma koko ihoa. Lääkäri taasen on ollut sitä mieltä, että paikallisesti kuivattavat voiteet on paras apu näppyjä vastaan, sillä ne eivät kuivata koko ihoa. Koitas nyt sitten päättää, kenen neuvoja kuuntelet…..

Noh, kokeilemalla vissiinkin oppii jotain. Ostin Lumenen LAB-sarjan (myydään vain apteekeissa) puhdistusvaahdon alkutalvesta ja se on ollut sekä riittoisaa että tehokasta! Ja juuri sopivan hellävarainen, ei kuivata, mutta meikki lähtee tehokkaasti. Mitä nyt silmiä saa pestä joskus parikin kertaa, mutta muuten. En oikeastaan oletakaan että silmämeikki lähtisi aina samoilla aineilla mitä muu meikki, olen vain ihan liian laiska käyttämään toista tuotetta silmien putsaamiseen heheh.

Tuon Lumene LAB -kasvovoiteen sain blogin kautta, aika hyvä sattuma kun olin ensin mennyt ihastumaan tuohon putsariin. Toimii hyvin meikin alla ja imeytyy nopsaan, vaikka on koostumukseltaan tuhdimpaa mitä esim. monet muut Lumenen päivävoiteet. Ja pakko sanoa, että nuo LAB:n pakkaukset ovat aivan superkauniita! Toimis, jos Lumene menis muutenkin pakkaussuunnittelussaan yksinkertaisempaan ja raikkaampaan suuntaan ;–)

Dr. Hauschkan ruusuvoide tuli Livbox:n mukana, sain testata tuota meikkikonseptia paketin verran. Superhyvä yövoide! Täyteläinen, öljyinen ja siedettävän tuoksuinen ruusutuoksuksi – ruusu on usein aika tunkkainen, mutta tämä menee. Haluaisin käyttää paljon enemmän luonnonkosmetiikkaa mitä nyt, mutta olen todennut että se on aika kallista ja minun on ollut vaikeaa löytää oikeanlaisia tuotteita. Olen ostanut pari kallista rasvaa, jotka eivät ole sopineet mun iholleni. Luonnonkosmetiikan suhteen testerit ovat suuressa arvossa :- D Hudit tulee kalliiksi! Mutta on mulla jo monta suosikkiakin, voisin jakaa ne teidän kanssa joku toinen kerta, jos teitä kiinnostaa!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nää ihonhoitotuotteet on kyllä tärkeessä asemassa näin talvisaikaan, ku itelläniki on pintakuiva iho tähän aikaan vuodesta. Pitääpäs joskus tiirailla noita Lumenen lab- tuotteita, en oo ennemmin noista kuullukkaan :-)

 2. No eikö! Ja joo, kantsii, noita sattumalta bongailin apteekista, kiinnitin huomiota lähinnä kauniisiin puteleihin ;-) mutta toimivatkin vielä!

 3. Kannattaa pyytää näytteitä tuotteista jotka vaikuttavat hyviltä, mutta joiden hinta mahdollisena turhana hankintana kirpaisee liikaa. Ihoni on ongelmallien (kuiva, aika herkkä, mutta silti välillä rasvainen) ja olen valmis maksamaan jonkun verran kunhan tuote toimii ja siksi testaan jokaista voidetta yms ennen ostopäätöstä.

  1. Tuo on kyllä hyvä vinkki, liikkeessä ei vaan usein tule hoksanneeksi että testereitä vois saada tosiaan muistakin tuotteista kuin niistä, mistä niitä jaetaan. Pitää muistaa!:-)

 4. Hei! Mä oon monien näiden sun ihojuttujen jälkeen todennu, että meillä on tosi samanlainen ihotyyppi. Siis sellanen herkkä, talvisin pintakuiva sekaiho. Tosi vaalea, palaa herkästi ja näppyjäkin tulee, jotka mulla on muuten liittyy tosi usein hormooneihin ja kiertoon. Nuorena mäkin kärsin ns. lievästä aknesta Ja iho punoittaa muuten tosi herkästi. Oon muutamia ihonhoitotuotteita ja vinkkejä löytäny sun blogin kautta joten kiitos! Mä ite yritän Pysyä mahdollisimman luonnollisena ihonhoitorutiinien kanssa. Tää herkkä iho kun ei hirveästi tykkää ylimääräisistä kemikaaleista. Meikinpoistoon käytän vaan manteliöljyä. Tätä:
  http://terveyskauppa.fi/images/almond_soothing_facial_oil-450_1011_ebd.jpg

  Sillä lähtee sekä vedenkestävä silmämeikki, että muutkin meikit. Sitten ne öljyt putsaan pois jollain hellävaraisella puhdistusmaidolla, joka mun pitäis kyllä vaihtaa toiseen merkkiin… Joskus yöksi laitan myös tota samaa öljyä, mutta yleensä en laita yöksi mitään. Saa iho olla ihan vapaasti välillä. Kosteusvoiteen kanssa oon tosi tarkkaa, koska en tosiaan halua imeyttää ihoon liikaa niitä turhia kemikaaleja. Nyt käytän Korresin granaattiomenavoidetta, mitä on toiminu tosi hyvin! Korres on kreikkalaista luonnonkosmetiikkaa, joka on vähän markettimerkkejä kalliimpaa. Tosin herkällä iholla kannattaa kuitenkin panostaa noihin kosteusvoiteisiin.

  sitten yks ihanaksi havaittu keino on tehdä itse hunaja-sokeri kuorintaa kasvoille. Vähän voi pistää sekaan myös oliiviöljyä niin se sekoittuu paremmin. Hunaja kosteuttaa ja pehmentää ihoa samalla, niin ei jää sitä inhaa kireää fiilistä, mikä yleensä kuorinnan jälkeen jää.

  Tää ihotyyppi osaa olla kyllä ihan kamala, mut toisaalta hyvin hoidettuna tällanen vaalea iho on myös oikeasti todella kaunis.

  1. Heippa Sanna! IHANA kommentti, kiiitos! Sain taas pari hyvää vinkkiä oman ihoni hoitoon :-) Suurin osa Weledan tuotteista on toiminut mulla, joten voisinkin joskus tutustua tuohon manteliöljyyn. Mä en jotenkin oo yhtään osannut käyttää sellaisia meikinpoistoaineita, joita ei pestä iholta, ajatus vaan tuntuu niin oudolta kun oon tottunut pesemään kasvoni :- D pitäisi ehkä kokeilla, auttaisi talvella pintakuivuuteen.

   Ja jooo, itsetehdyt kuorinnat on ihania! Mä teen omani hunajasta ja aspiriinista, sokeri on usein tuntunut liian karhealta. Ehkä voisin vaihtaa suolaankin, tulisi halvemmaksi ;-)

   Ja jep, niin on…. Tuntuu että kaikki vuodenajat on hankalia ihonhoidon kannalta… :-D

 5. Anteeks, mua saa ampua jalkaan jos kysyn tyhmiä….MUTTA mitkä noi ”tekohampaat” tossa on? :”D Saatan olla väsynyt, mut mut silmät keskitty vaan niihin ensimmäisinä :D

  OKEI asiaan…Toi ruusuvoide on aivan superia! Vaikkakin tuoksu siinä ei oo mikään lempein, mut menettelee <3

  1. :–DD hahaha se on sellainen hampaista otettu muotti esim. ennen oiontaa! nuo ei oo minun hampaat, vaikka mulla on tuollaisia muotteja useampi itselläkin ;-)

   ja jep, se on kyllä ihanan täyteläistä!

 6. aa pittääpä ehkä kokkeilla tuota puhdistusvaahtoa, kun se näyttäis olevan parabeeniton ja mineraaliöljytön, ja niistä mun kosmetologi aina eniten varottelee:-D

  oon tässä just mietiskellyt, kun rainbown (heh) puhdistusgeeli on lopuillaan, että mitä putsaria seuraavaks ostais, kun haluaisin kans jotain luonnontuotetta kokeilla.
  oon miettinyt laveraa (jota kosmetoluugi suositteli myös, vaikka ekanahan se suosittaa niitä omia superkalliita merkkejään) tai weledaa. hitto kun ruohonjuuressa oli joulun aikaan muuttomyynnissä kaikki -35% ja tietenkin huomasin sen vasta kun hyllyt oli jo ihan tyhjillään.

  ps. naurahtelin tota ”pienten tyttöjen painia” ylemmässä postauksessa XDXD ei hele..

  1. suosittelen!! mullakin oli jossain kesän lopussa jotain pirkkaa xD yllättävän hyvin noi ihan halpiksetkin toimii, tuskin eroaa muista markettimerkeistä kuin markkinoinnissa….. luonnontuotteita mäkin haluisin lisää, erityisesti kaikki kosteusvoiteet yms imeytyvät. dödö on, meikkipohja on ja yövoiteet, mutta päivävoiteena tuo lumene lab. laveraa mulla ei oo koskaan kai ollut, mutta weledaa ainakin! tiedän niiltä hyvän yövoiteen mutta iris-sarjan päivävoide oli liian tuhti vielä joku kk sitten…. hmm

   voi eii!! luonnonkosmetiikkaa olis ihana ostaa aleista:-D hhuuuuh

   ja jep, eetu ja jopi XD