365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

2

tammikuu 2013

10

COMMENTS

LUMENE LAB + DR. HAUSCHKA

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

ida365 lumene lab + dr hauscha copy

Ihonhoitorutiinit muuttuvat aina kesän jälkeen. Mun iho rupeaa kuivumaan pinnasta, ja jos en huolla sitä hyvin, tulee näppyjäkin lisää tuon kuivuuden takia. Toisaalta en voi käyttää liian tuhteja tuotteita, etteivät ne itsessään tuki ihoa. Voi kun olis joku ihminen joka kertois mulle miten mun tulee hoitaa ihoani, sellaista hakuammuntaa tämä tuntuu välillä olevan :- D Toinen kosmetologi on sitä mieltä että ei mitään öljyjä minun iholleni, vaikka olen itse huomannut esim. kookosöljyn ja öljyjä sisältävän luonnonkosmetiikan toimivan hyvin. Toisen mukaan en saisi käyttää mitään lääkärin määräämiä kuivattavia voiteita edes näppykohtiin, sillä ne kuivattavat kuulemma koko ihoa. Lääkäri taasen on ollut sitä mieltä, että paikallisesti kuivattavat voiteet on paras apu näppyjä vastaan, sillä ne eivät kuivata koko ihoa. Koitas nyt sitten päättää, kenen neuvoja kuuntelet…..

Noh, kokeilemalla vissiinkin oppii jotain. Ostin Lumenen LAB-sarjan (myydään vain apteekeissa) puhdistusvaahdon alkutalvesta ja se on ollut sekä riittoisaa että tehokasta! Ja juuri sopivan hellävarainen, ei kuivata, mutta meikki lähtee tehokkaasti. Mitä nyt silmiä saa pestä joskus parikin kertaa, mutta muuten. En oikeastaan oletakaan että silmämeikki lähtisi aina samoilla aineilla mitä muu meikki, olen vain ihan liian laiska käyttämään toista tuotetta silmien putsaamiseen heheh.

Tuon Lumene LAB -kasvovoiteen sain blogin kautta, aika hyvä sattuma kun olin ensin mennyt ihastumaan tuohon putsariin. Toimii hyvin meikin alla ja imeytyy nopsaan, vaikka on koostumukseltaan tuhdimpaa mitä esim. monet muut Lumenen päivävoiteet. Ja pakko sanoa, että nuo LAB:n pakkaukset ovat aivan superkauniita! Toimis, jos Lumene menis muutenkin pakkaussuunnittelussaan yksinkertaisempaan ja raikkaampaan suuntaan ;–)

Dr. Hauschkan ruusuvoide tuli Livbox:n mukana, sain testata tuota meikkikonseptia paketin verran. Superhyvä yövoide! Täyteläinen, öljyinen ja siedettävän tuoksuinen ruusutuoksuksi – ruusu on usein aika tunkkainen, mutta tämä menee. Haluaisin käyttää paljon enemmän luonnonkosmetiikkaa mitä nyt, mutta olen todennut että se on aika kallista ja minun on ollut vaikeaa löytää oikeanlaisia tuotteita. Olen ostanut pari kallista rasvaa, jotka eivät ole sopineet mun iholleni. Luonnonkosmetiikan suhteen testerit ovat suuressa arvossa :- D Hudit tulee kalliiksi! Mutta on mulla jo monta suosikkiakin, voisin jakaa ne teidän kanssa joku toinen kerta, jos teitä kiinnostaa!

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. Ina
  2. J
  3. Sanna
  4. Eve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.