kultainen 2012

lifestyle
7 kommenttia

Vuosi sitten aloitin saman prosessin ja sehän taisi jäädä kesken… hupsista! Ehkäpä siksi – itseni tuntien – sisällytänkin muistelot tänä vuonna yhteen postaukseen.

ida365.indiedays.com

Viime vuonna asustelin Hämeenpuistossa supersuloisessa yksiössäni. Se oli eka ikioma kotini ja ensimmäinen asunto, jossa tuntui omalta. Oli ihana laittaa kämppää omannäköiseksi kun ei tarvinnut tehdä mitään tyhmiä kompromisseja, hah! Alkuvuosi kului aikalailla juhlien, kröhöm. Linda oli monen monta kertaa yötä mun luona ja yölliset pizzareissut oli viikon kohokohtia. Casion kultainen rannekello on yksi vuoden parhaita ostoksia ja tuo Kate Moss for Topshop -paljettineule varmasti paras kirpparilöytö. Sain myös vihdoin maalattua edelliskesänä ostetut pinnatuolit valkoisiksi. Maaliskussa superpitkä odotus oli ohi, sain alkaa kattaa aamupalan kahdelle ♡

365 days with ida

Vaikka vihasin opiskelua loppukeväästä, sinnittelin suhteellisen kunniakkaasti kesälomaan asti! Vaikka otinkin ekan ykkösen (talousmatematiikka, i _hate_ you), täyttyi kouluun liittyvät toiveet muuten aikas kivasti: pääsin Proakatemiaan, joka oli yksi suurimpia syitä miksi koskaan hain opiskelemaan liiketaloutta. Jos nyt mietin, en varmaankaan olisi jaksanut enempää peruslinjalla opiskelua. Onneksi pääsin erikoistumaan kuten alunperin toivoinkin. Pidettiin Idan ja Lotan kanssa maailman parhaat Harry Potter -bileet, oltiin malleina Eevalle sen vaatemalliston kuvauksissa, suunniteltiin Roosan kanssa puistokirppistä ja herkuttelin kaikilla ihanilla grilliherkuilla. Vikassa kuvassa tyytyväinen meitsi puistokirppiksen jälkimainingeissa– ei yhtäkään roskaa, jeee!!!

ida365 2012 year

Syksy saapui tänä vuonna vikkelään, ehtikö kesää kunnolla ollakaan? Syksyllä vietettiin mm. läksiäisiä ja nautittiin Flowsta tietäen, että se oli viimeinen edes etäisesti kesäinen viikonloppu. Oikeasti Flowssa oli hiton kylmä, en todellakaan tiedä missä mun takki tuossa kuvassa on!! Leikkasin hiukseni lyhyeksi, aloitin opinnot akatemialla, juhlittiin vanhempien ja Lindan synttäreitä (tuo kakku on Miinan tekemä Lindalle, erikool!) ja olin superinnoissani siitä, että mun ottama kuva pääsi Marimekon Kuvioissa-kirjaan. Lokakuussa löytyi yhteinen ihana koti, alkoikin ne 22 neliötä käydä pikkuisen pieniksi. Osallistuin viime syksynä ekaa kertaa ravintolapäivään ja ostin maailman parhaat kengät, Dr. Martensenit kiiltonahkaisina!

ida365 koko vuosiLoppuvuosi on kulunut supernopeasti, en tajua että ollaan asuttu tässä jo useampi kuukausi ja että ehdin käydä sekä Berliinissä että Barcelonassa. Joulu ja uusi vuosi vaihtuivat rakkaimpien seurassa ja olen ollut maailman onnellisin lomalainen. Oon myös ehtinyt osallistua Indiedaysin ja Marimekon kuvauksiin ja viettää paljon aikaa kotona. Kauniin ruusun voitin Eetun ja Jopin järjestämästä ”pienten tyttöjen painista” XD se oli joku ohjelmanumero johon jouduin heti saavuttuani poikien kekkereihin, huhhu!

Sellainen vuosi! Aikas melkoinen etten sanoisi. En tiedä huokuuko se sinne asti, mutta tämä vuosi on ollut melkoisen jännittävä. Ja varmaankin paras vuosi aikoihin, vaikka kesä oli tylsä ja keväällä koulu kiinnosti _ihan superisti_ mutta kuitenkin!! Huhhuhiii

Lisää luettavaa

Rakkaus best

Kesäkuulumisia

Kirjavinkit kesään

ida365 kuulumisia

Toukokuun alun kuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana postaus! Sun jutut piristää päivää _ihan_ aina, kiitos :) <3

  Oon itekin harkinnut lähteä opiskelemaan liiketaloutta (tosin helsingin haaga-helia AMK:hon)! Ois kiva tietää, mitä oot tykänny sun opiskeluista, ja erikoistutko siis yrittäjyyteen? Millaisissa työtehtävissä haluisit toimia opiskeluidesi jälkeen? Kiitos jos vastaat! :)

  1. Voi ei, kiiitos, ihana kuulla!:’–)

   Hmmmm, no siis. En oo enää ihan varma mistä keksin liiketalouden. Harkitsin joskus kauppakorkeaa, mutta siinä mielessä liiketalous on varmasti enemmän mun juttu että ainakin nyt, kun oon erikoistumassa yrittäjyyteen, me tehdään ihan sairaasti asioita käytännössä :- ) eka vuosi oli musta aika puuduttavaa teoriaa ja meillä jotkut asiat tamkissa opiskeltiin ”leikkien firmaa”, mikä oli vähän turhauttavaa siis… mutta liiketalouden opiskelu antaa superhyvän pohjan ties mihin, erittäin yleissivistävä koulutus. :-) En ajatellut että tämä välttämättä työllistäis mua suoraan mihinkään, olen ajatellut jatkokouluttautua vielä, ehkäpä jotain taiteellisempaa tms. Yrittäjyys kiinnostaa minua ja siihen tässä saa kyllä tosi hyvää oppia ;–) Lycka till sinulle! Mihin sinä oot aatellu erikoistua?

   1. Totta, se antaa varmasti hyvän pohjan muille opiskeluille! Mua kiinnostaa viestintä, haluaisin erikoistua (jos pääsen sinne opiskelemaan) yritysviestintään ja mainontaan. :) tänä vuonna olis pakko päästä vihdoin opiskelemaan!

 2. ”Vaikka vihasin opiskelua loppukeväästä, sinnittelin suhteellisen kunniakkaasti kesälomaan asti! Vaikka otinkin ekan ykkösen (talousmatematiikka, i _hate_ you)”

  Haha, toi nauratti mua, koska itsekin opiskelen Tamkissa liiketaloutta, ja oon saanut ensimmäisen ja tähän asti ainoan ykköseni juurikin siitä samasta talousmatikan kurssista, joka oli ekan vuoden keväällä :D

  1. :D::D JEPPP i feel youuuuuuu!!! Se oli ihan hirvee, ja mä oon muka ollut joskus hyvä matikassa ja siis kirjoittanut sen ja saanut lukiossa talousmatikasta jonkun kiitettävän, heh hhheh…