Synttärilahjakengät

muoti
35 kommenttia

ida365 outfit

Pikkuisen vaivaantunut päivän asu -pose, tadaa! Huh, tästä huomaa miten paljon mun hiukset ovat kasvaneet syksystä. Kreisiä!! Mutta heh, ostin kuin ostinkin sen instagrammissa ja blogin facebook-sivuilla näkyneen neuleen – sain aika monta kannustavaa kommenttia, kiitos vain kamut ;–) Kunnon 90’s kid, läskipohjat ja pörröneule. Mulla ei ikinä oo ollut tuollaista neuletta, koska pienenä ne oli musta noloja. HAhah never say never… JA vitsit miten tykkään mun Olympuksen PEN lite E-PL5:sta, tällä saa näin hyviä kuvia hämärässä ilman salamalla kikkailemista. Kuvasta ei näy, mutta meillä ei tosiaan ole tuossa olkkarissa edes mitään kattolamppua, tässä valonlähteenä keittiöstä heijastuva valo ja tietokonepöydän työlamppu. Mun monta monta vuotta vanha järkkäri ei kykene  samaan suoritukseen mitä PEN.

Mutta tässä olis ne kengät, joihin otsikkokin viittaa:

vagabond flatform shoes

flatform heels vagabond

Tilasin sitten itselleni synttärilahjaksi kengät, jotka jo omistan. Mutta hei, kiiltonahka on ihan eri juttu kuin mokkanahka!!!! Ja Vagabondilla oli aika hyvä ale, maksoin näistä 39,50€. Voi näitä kaunokaisia, taidan ottaa nuo käyttöön aikas pian jos vain pysyy plussan puolella.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä kommentoin blogeja vain, kun se on välttämätöntä. Nyt se on.

  Kauniit hampaat :D

 2. Itellänikin toi pen kamera niin mitkä asetukset laitat sillo, ku otat pimeässä kuvia? :D

  1. Hmm, voin kattoo kotona tarkemmin, mutta siis eilen oli päällä P-asetus, joka on ns. puoliautomaatti ja hakee osan säädöistä puolestasi. :-)

 3. mie en kestä, ihanat! :-) ja hyvä alennus tosiaan! ollaa melkein samiksii! oon iha hurahtanu noihi läskipohjakenkii! oon ostanu kanssa kahet samanlaiset, mut eriväriset vagabondin läskärit. ne on tosin balleriina-mallia!

  1. Hihii kiitos!!! Ja oi että kun niistä olis kolmevitosta, mulla ei avokkaista pysy kolmekutonen miläänn jalassa:—(((( muuten mullakin ois ne ainakin oransseina ;–) ja varmaan mustina myös… ne on ihania!

 4. Vau, tosi hyvin kyllä saa näköjään kuvia hämärässäkin! :o Uusi kamera olisi hankintalistalla kevään aikana ja mielenkiinnolla aina katson näitä kamera”arvosteluita”. Toinen asia: Olen niin kauan kuin muistan haaveillut isoista ikkunalaudoista ja aina katson niitä haikeana, kun blogeissa törmää.. Toistaiseksi niitä on lähinnä vanhemmissa taloissa, joita mies taas inhoaa. >.< Hankalaa.

  1. No saa!:-) Kantsii harkita, tämä on hyvä kamera pokkarin ja järkkärin välimaastosta, mutta laatu ehdottomasti siellä järkkärin tasolla!

   Ja voi eiiii!!! Vanhoissa taloissahan näitä tosiaan on, sun pitää yrittää jotenkin saada se arvostamaan vanhoja rakennuksia, hmmmm…

 5. voi ida miksi olet noin hurrrrrjan söppänä!!! ehkä ihanin asu sulta ikinä niinkö 4EVAH<3____<3 ja huisin ihana kämppäkin teillä!!!! tää on vähä tämmönen fantsu_fani_gurl_93 -kommentti……. … .

  1. voi eiii iina, kiitos ihana!!!! <3____<3 HIMPUTTI sentään mikä kommentti!!!!! Tui tuiiii!!!!! :–*

 6. HAHAHAHA toi hampaista tehty kipsimuotti ikkunalaudalla, mullakin on tehty ennen oikomishoitoa :D ihan mahtavaa, pakko ehkä kans kaivaa se jostain porukoilta tänne omaan kämppään ja esille!

  1. No eikö!!! :-D mahtava sisustuselementti, mulla ois itellä noita kolme paria, eli kuus hammasmuottia yhteensä. Mitenhän ne sais osaks sisustusta?! :–D

 7. Ooi oot ihana ja VAUTSI MIKÄ IKKUNALAUTA, tollanen ihanan levee et siihen mahtuu kivasti tavaroita! :–O♥

 8. Vitsi on kivat kengät, mutta kävin tänään kokeilemassa ja näytti kyllä niin oudolle mun jalassa </3 Ja vitsit noi hampaat on jotenki tosi cooliot! Mut vaikka siellä instagramissa huutelin et pienenä pelotti maapallot niin mistä toi teidän on? :)

  1. No höh!:–(

   ja hihii hampaat on hauskat khehe. En tiiä mistä maapallolamppu on, se on Taavin!:-)

 9. Hahaa itelläni on kans samanmoinen pörröneule! Hetken mietin sovituskopissa et tuleeko liikaa ysäri mieleen, itelläni tais ala-asteella olla vaalea lila-versio tosta… :D mut toi nude oli niin söpö että päätin ostaa :3

  1. UU jee söpö samis!! ;–) mäki vähä, mutta PÖH, mulla ei ees ollut tuollaista koskaan joten ihan brand new thingieee!! Hieno se on, nude paras yes ;- )