0,42€ / päivä

sisustus
26 kommenttia

ida365 clove

neilikkakimppu

neilikat

kastehelmituikut

flowers

Neilikoita ja tädiltä synttärilahjaksi saadut Kastehelmi-tuikkukupit ikkunalaudalla ♥ 

Valkoiset neilikat ovat yhtiä lempikukkiani, oikeastaan kaikki valkoiset kukat kuuluvat lemppareihini. Neilikat ovat siitä käteviä, että ne kestävät superkauan. Näiden paketissa luki maljakkokestävyyden olevan 7 pv, mutta meillä nämä ovat kestäneet jo 14 pv! Tuo alin kuva on otettu tänään, eli kuten näette, kukat eivät  vieläkään ole kuolemaisillaan. Jännää miten paljon kukat tekevät, raikastavat koko kodin. Opiskelijalla ei ehkä ole kovin usein varaa ostella kukkia, mutta jos nämä kestävät maljakossa kaksi viikkoa, ei sijoitus ole kovin iso…

 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihania <3 Pitäs ostaa kukkia, tulis kotiin heti paljon keväisempi fiilis. Neilikat olis varmasti kivaa vaihtelua, miulla on yleensä aina tulppaaneja pöydällä :-)

  1. No eikö! :-) Ja joo, neilikat ja tulppaanit on molemmat kivoja, mutta mulla ainakaan tulppaanit eivät kestä kovin kauaa, höh!

 2. Neilikat on musta aliarvostettuja kukkia! Ihania! Siinä yhessä Sinkkis jaksossakin sanotaan, että ne on vain täytekukkia ja Charlotte käännyttäisi ovelta miehen, joka tuo Neilikoita. Minä ottaisin avosylin vastaan<3

 3. oi haluun kans !! ootko jotenki hoitanu noit muuten ku laittamal lisää vettä ? esim leikkaamalla niitä päitä uudestaan vähän ? pitää kans käyä ostaa ja kokeilla jos ne säilyis yhtä kauan :o

  1. Hih joo! Laitoin uudet vedet parin päivän välein ja ripauksen sokeria veden joukkoon. Leikkasin noista varsista aina sentin silloin kun vaihdoin vettä. :–) nyt alkaa näyttää nuupahtaneilta, mutta 14pv priimakunnossa!

 4. Neilikat on kyllä niin mainioita kukkasia, käsittämättömän pitkäikäisiä ja kauniitakin kuin mitkä. K-kaupoista saa reilun kaupan kimppuja edullisesti, tykkään. (Muutama päivä sitten ostetut tulppaanit vetelee jo viimeisiään…)

  1. No on!:–) Juuri sellainen tuo minun kimppuni on, maksoi 5,90€ eli ei todellakaan paha noin pitkäaikaiseksi kimpuksi. Tulppaanit kestää harmillisen vähän aikaa, vaikka esim. ne pirkan vaaleanpunaiset on megakauniita.

 5. Hei kandee varoa tuon pullon kans jos on tapana polttaa kynttilät siinä ihan loppuun – mulla kävi niin et tuota kaula oli murtunu kun oli kuumentunu niin monta kertaa ja kynttilä putos. Onneks ei kämppä palanu!

 6. Oi vitsi mäkin oon jo tosi pitkään halunnut ostaa kukkia, mutta en vaan oikeen raaski.. Mut me muutetaan pian, ja aion uuteen kotiin ostaa kukkia heti kun saadaan kamat paikoilleen :—) valkoiset neilikat on ihania! Ite kans fiilaan kaikkia valkosia kukkia, kesällä koiranputketkin on söpöjä. budjettiratkaisuna mulla on maljakossa puuvillan oksia kuivakukkina :P

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  1. Voi ei, uuteen kotiin sit, ei vanhaan kantsi enää sillee panostaa, tuntuu 10000 x paremmalta uudessa kodissa ne kukat ;—) siis kuule mun on pitäny kysyä sulta että mistä oot löytänyt ne!!! ne näyttää niiiiin kivalle!

 7. Munkin tekee aina mieli ostaa kukkia, ja tosi usein ostankin, mä en vaan ymmärrä mitä teen väärin kun nuupahtavat aina kahen päivän kuluessa :D

 8. neilikat on kyllä superihania, söpöjä! Ja tosiaan kun kestääkin hetken :) Olis ihana tosiaan jos aina pystyis olemaan tuoreita kukkia kotona :D

 9. Kivoja kuvia! Neilikat ovat kyllä mun lempikukkia myös. Tosin kerran mulla kävi niin, että ne varret homehtuivat, joten ne piti heitää pois… Ehkä mulla oli liikaa vettä… Mutta siis, ei se kestävyys kyllä aina siitä itse kukasta ole kiinni! :-)

  1. Kiitos kaunis!:–)

   Ja höh, mites :-O ehkä ne oli jotenkin joo sitten liiassa vedessä tai liian lämpimässä, en tiiä…. höh!!