Yksityiskohtia kotoa

sisustus
24 kommenttia

Viime päivinä on saanut nauttia hetkittäin ihanasta auringosta, ja koska vietin alkuviikon kotona kipeänä, ehdin myöskin napata parit kuvat! Osa näistä vastaakin teidän kuvatoiveisiin (joita saa heitellä lissee!!), sillä joukossa on muutamia kuvia kotoa. :-)

kotona

Eevalta hoitoon saadut kukkaset elävät yhä, tosin tämä kuivatti vanhat oksat ja alkoi puskea uutta ja tervettä kuolleiden oksien sekaan. Se näyttää melko somalta tuossa lintuhäkissä, jolle en ole vielä keksinyt mitään muuta käyttöä. Tuonhan voisi tietty laittaa roikkumaan katosta tai verhotelineestä ja sinne voisi vaikka laittaa talvivalot sisälle. On se kyllä ihan kiva tuossa ikkunalaudallakin!

kynttiläkipot

Oon pessyt kaiken maailman feta- ja pestopurkkeja tuikkukupeiksi kun en uskaltaisi polttaa tuikkuja ilman mitään alustaa. Minusta lasit näyttävät suloisilta ihan tuollaisinaan, superyksinkertaisina.

nailpolish glitter, matte pink

Lempparikynsilakat. Glitterhopea ja mattapinkki, siinä on ainesta kevään ja kesän hittilakoiksi. Vielä kun löytäisi jostain sellaisen hopeisen lakan joka oikeasti muistuttaisi paksua hopeakerrosta, eikä mitään hileistä metallihopealakkaa tms… Joku toinen mattalakka houkuttaisi kanssa kovin, ehkä joku vaalea nude tai sitten joku lila tai vaaleansininen? Joku sellainen väri, mitä en ehkä käyttäisi vaatteissa. Ne ovat aina parhaita kynsilakkavärejä, heh!

neilikat

No niitä lempikukkia! Tämä on kyllä vanha kuva, mutta sopi kivasti joukkoon heh. Kestivät lopulta vissiin 15 päivää, melkoisen sinnikkäitä! Vaihdoin tosiaan aina välillä vettä maljakkoon (parin-kolmen päivän välein) ja lisäsin joukkoon ripauksen sokeria. Varret kannattaa lyhentää aina veden vaihdon yhteydessä.

lohipurilainen

Kotona tehdyt hampparit on parhaita!! Tällä kertaa vuorossa halloumi-lohi-burger. Alimmaksi pestoa, päälle murskattua avokadoa, väliin tomaattia, kurkkua, salaattia, rucolaa ja paistettu lohi sekä halloumi. Ai että on hyvää. Ja ruisleipään tehtynä tietysti! Täältä löydätte ohjeen soijarouhepihveihin, jotka sopivat herkkupurilaisen väliin.

vintage bag

Vintage Gardenista lahjana saatu kaunis kiiltonahkainen käsilaukku. Kiiltonahkassa on vaan joku juttu, aina. Kaikki mun lemppareimmat kengätkin on kiiltonahkaa ja kaikki juhlavammat laukut samaten. Tuossa on vielä nätti ”graafinen” läppä ja vaikka metallia ei ole paljoa, se on kultaista, jee! Sain tämän laukun kiitoksena yhteistyöstä, jota en ole eräiden sattumien vuoksi voinut ja ehtinyt teille esitellä. Lupaan pian näyttää kuvia siihen liittyen!

kotoaYksi kauneimmista esineistä (tietty heti Elviiran jälkeen) kotona, Taavin maapallolamppu. Yleensä se nököttää ikkunalaudalla, mutta nyt se joutui hetkeksi väistymään kun kuvailin teille mun lempparikenkiä. Tuossa on mielettömän ihanat värit. Meillä oli ja taitaa yhä olla kotikotona sellainen muovinen kylmemmillä sävyillä väritetty maapallolamppu, joka ei ole yhtään niin sievä mitä tämä.

 

Hih, melko nostalginen olo jotenkin, olen kuunnellut tänään paljon Ultra Brata! Ihanaa että Spotifystä löytyy useampi levy.

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ooo! Ihana tuo maapallolamppu, olen etsiskellyt samanlaista jo jonkun aikaa. Mistä mahtaa olla peräisin?

  1. No eikö! Ei harmainta aavistusta mistä tuo on :-) Mutta Tampereella kantsii käydä kurkkaamassa Kätkö Vintage, siellä on ollut komeita karttapalloja!

 2. Niin, niin, niin ihania yksityiskohtia. Varsinkin noi lintuhäkki ja karttapallo! Meidän kummajaisneilikka on btw kestänyt jo yli neljä viikkoa vesiastiassaan! :–D

 3. Ihana tuo maapallo!! Ehkä tollaista mä en pelkäisi, meiltäkin löytyy siskolta kotoa se perus muovinen kylmäsävyinen. Ja laventeli!! Ostin kesällä Jenkeistä Urban Outfittersistä laventelin sävyisen kynsilakan ja en ole oikein sitä käyttänyt. Nyt sen löysin ja oii kevätlakkani on tässä!!

  1. No eikö!!! Hihii.

   Mulla on yks lila lakka, se on ihan ok muttei täydellinen. Pitänee lakkaa sillä seuraavaksi!

 4. haha, sulta kyllä saa aina hyviä ideoita, hirveesti rupes nyt tekee mieli kotiburgereita ja vitsi enpä (jälleen kerran) olis uskonut miten hyvin tuollaiset pleinit lasipurkit toimii tuikkujen seuraks, huhhu! ja maapallo lamppu on kans niiiiiiin kiva, uijui <3

  1. Hihihi, inspiroiduin itsekin ja tein eilen noita soijarouhepurilaisia!:–D hahaa helppoa ja nopeaa.

   Ja jooo, testaa ihmeessä toimisko sielläkin!:-) noita on niin nätin värisiä, esim. toi kulmikas feta-purkki on selkeesti vihrein!

 5. Dependiltä löytyy sellainen oikeasti hopeinen kynsilakka. Ainakin mie tykkään. ;)

 6. Noista neilikoista semmoinen juttu että jos ostat reilun kaupan neilikoita K-kaupoista, niin aina niiden kukkien kyljissä on tarra jossa lukee esimerkiksi vaikka 8/SU, joka tarkoittaa sitä, että viikolla 8 sunnuntaina on kukat otettava pois myynnistä, että niissä toteutuu tätä ”7 päivän kestävyystakuu” :) Ihan vikkinä josset ole ennen tiennyt :)

  1. Oi että, en tiennyt! Tai olen itseasiassa huomannut sen merkinnän, mutten tajunnut mihin se liittyi. Hassua, hyvä tieto, kiitos!:–D

 7. Inspiroiva postaus! Näytti superherkulliselta tuo burgeri, ja kynsilakkasävytkin oli ihanan keväisiä. :))