LANA DEL REY @ HARTWALL-AREENA

lifestyle, musiikki
6 kommenttia

TÄNÄÄN!!!!!!! <3

 

kuvat: x x x x x x

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ei hemmetti, oli todella upea keikka! Ostin liput lauantaina (15.6!!) iltapäivällä, ja oli kyl mitä mahtavimmat paikat!!!

  Erittäin ”ei tää voi olla totta” hetki oli kun hän lauloi Kultahatun Young & Beautiful biisin ja siinä istua, kuunnella tuon enkelin ääntä ja muistuttaa itseään ettei ole mennyt kaksi viikkoa kun olin leffateatterissa katsomassa Kultahattua ja nauttimassa Lanan biisistä.

  +en ole koskaan ollut itkupilli, mutta meinasin purskahtaa itkuun ’Blue Jeans’issä (kun on lempibiisi läpi aikojen), jotenkin koskettaa erityisesti… ja ei elämä kun Lana oli söpö kun ei meinannut aluksi laulaa, kun oli ihan yllättynyt!!!

  En vielkään ole päässyt yli – erittäin lämmin henkilö ja mikä ääni. Voisin kuunnella häntä ikuisuuden.

  1. No oli!!!!!!!!!!!!!! Me oltiin 120-katsomossa ihan lähellä lavaa, mutta ei kuitenkaan niin reunassa että ei oltais nähty kaikkea. Hitto oli upea, olin aika liikuttunut välillä, vaikka eka jännäsin että tuleekos tästä nyt mitään :— D

   Ja jep. Lana vaikutti oikeasti tosi lämpimältä! Ilahduin siitä miten hyvin se otti faninsa huomioon ja miten se laittoi jonkun antaman hiuspinnin heti hiuksiinsa jne jne… Ihana!

 2. ääääkkkkkkkkk oli muuten niiin upea keikka! <3 oon vieläkin ihan transsissa haha. On lana kyl sellanen typy että huhhuh, livenä vielä ihmeellisempi. tuli pariki kertaa itku, video games, young and beautiful ja blue jeans, apuaaaaaa. ois ollu huisii kuulla jotain muitakin ku levybiisejä mut ehkä vielä joskus! :)

  1. No eikö!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huhuhhhu olin kans fiiliksissä :’-) jep ja mä oisin halunnu kuulla this is what makes us girls… hihii:-)