Paras itseruskettava vaalealle iholle

kauneus, luonnonkosmetiikka
8 kommenttia

Ai vitsit on kätevää työskennellä samassa toimistossa luonnonkosmetiikkayrittäjien kanssa. Tiedän ekojen joukossa kun valikoimiin saapuu uutuuksia ja saan näköjään kinuttua tuotteita testiin. >:-) Pojilla oli hullu määrä paketteja lähdössä asiakkaille sen jälkeen kun viimeksi vinkkasin heidän superaleistaan, mieletöntä! On superkivaa saada tietää miten konkreettisesti tämmöisistä jutuista voi olla hyötyä – harva yhteistyökumppani kertoo mitään tilastoja yhteistyön jälkeen, vaikka olisi kiva kuulla sellaisiakin. Nyt nään kerrankin omin silmin tuloksia – ja näin siistin jutun suhteen! Oon ylpee teistä, taitaa olla aika moni innostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa noiden varastontyhjennysmyyntien myötä. JEE, hyvä te!

Pari viikkoa sitten pojille saapui erä Lovean itseruskettavaa ja meitsi tietysti hyppi innosta – en ollut aiemmin ajatellut että itseruskettavankin voisi ostaa luonnonmukaisena! Siistiä, ei kun testiin siis vaan. Lupauduin kyllä maksamaan tästä jotain, mutta koska laskua ei ole kuulunut, totean varmuuden varalta, että tuote on saatu testiin blogin kautta ;–)

lovea luonnonkosmetiikka itseruskettava

Olen aiemminkin käyttänyt mm. suomalaisen SIM:n spray itseruskettavaa, joten levitys tuntui tutulta puuhalta.

jalat au naturel

Before -kuva kauniista katkaravun värisistä koivistani, hahaa!

itseruskettava spray vaalealle iholle

Sitten sprayta kehiin: suihki toiseen käteen muutama suihkaus, hiero nopeasti kämmenet yhteen ja levitä tasaisesti. Minä levitin vissiin kolmessa-neljässä osassa: sääri & pohje, jalkapöytä (tähän riittää suihkaus tai pari), sekä reisi edestä ja takaa. Kädet kannattaa pestä heti levityksen jälkeen.

jalat 1. kerros itseruskettavaa

Ja after part 1. Tässä olen levittänyt itseruskettavaa yhden kerroksen. Kuten huomaatte, jalat näyttävät päivettyneemmiltä mitä ekassa kuvassa, mutta hyvin kevyesti. Tykkään! Tämmöinen kalkkilaivan kapteeni ei voi lotrailla itseruskettavien kanssa miten sattuu, joten minulle on suuri etu jos päivetys ilmestyy asteittain ja kevyesti, näin vältän suurimmat mokat ja epäluonnollisen lookin.

Google Analyticsin mukaan mun blogiin löydetään tällä hetkellä kovasti etsimällä itseruskettavista kertovia testejä yms. Top 10 hakusanoissa on peräti kolme itseruskettaviin viittaavaa kohtaa! Hahaa, tässä siis olis testikokemuksia ja täältä löytyy edelliset itseruskettavien testailut.

Lisää luettavaa

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tämmöiset vinkit on kivoja, lisää näitä! Tultiin muuten samalla lennolla tänne Barcelonaan maanantaina. Olin ihan yllättynyt sut nähdessäni siinä jonossa. Toivottavasti teillä on ollut kiva reissu, ainakin tänään sää täällä oli ihan täydellinen! :)

  1. Voi eikä, hassua! :-D en kyllä yhtään osaa arvata että kuka olit siellä jonossa.

   Jep, sää on ollut ihana! Täydellinen, sopivan lämmin. Ollaan vaan kierrelty paljon jalkaisin ja katseltu ympärillemme ja istuskeltu rannassa. Tämä on kyllä ihana kaupunki :-) toivottavasti sunkin loma on sujunut hyvin ja tulee myös sujumaan!

 2. Vitsi ku näyttää tutulta toi jalkojen väri! :D ite oon aina käyttäny korkeintaa doven summer glowta, siis sitä asteittain ruskettavaa kosteusvoidetta. On kyl kätsy, et vaik muut ihmiset ei välttämättä huomais eroa (harvemmin huomaa…), nii ittelle tulee kuitenki vähä kesäsempi fiilis :D itseruskettavien käyttäminen kunnolla pelottaa, ku on nii kalpee nii must tuntuu et tosi helpolla tulis joku maailman epäluonnollisimman värinen lopputulos :D ehkä oon iha suosiolla tän värinen, onha tähän jo totuttu..

  1. Hahah i feel u……. Mä oon kans testannut ton doven joskus vuosia sitten mut se on musta huono :-D sotken sillä paljon helpommin rajat ja outoja läiskiä kuin esim tällä ja jollain muilla ”normi” itseruskettavilla, joten kantaisi joskus antaa mahdollisuus muillekin tuotteille jos sitä väriä kaipaa, ha! Mä oon kyllä kans niin tottunut tähän valkoisuuteen etten yleensä jaksa välittää – juhlissa vaan on kivaa että mekon alta ei suorastaan hohda nämä valkoiset koipeni!:—D

   1. haha aijaa, mul dove on ollu kyl jees :D ehkä mä joskus viel uskallan kokeilla…

 3. Moikka, oisko sulla ideoita mistä sais kivan kalenterin? Tilattua esim (: