Kurkkaus astiakaappiin

ruoka, sisustus
24 kommenttia

Ette arvaa mitä sain äidiltä tuliaisiksi Japanista! Tai no, otsikon lukemalla ja kuvat vilkaisemalla olette jo varmasti tajunneet….. Jep, äiti-rakas roudasi mulle Japanista asti Marimekkoa :—–D Mutta nyt ei puhuta ihan mistä tahansa Marimekosta, vaan ihanasta Vihkiruusu-kuosista ja kipposista, joita en ole koskaan nähnyt Suomessa myynnissä. Olen spottaillut näitä Instagramista juurikin japanilaisilta käyttäjiltä varmaan yli vuoden ja kertonut äidille, että jos hän joskus nuo jostain spottaa, niin ostaa mulle. Tarkoitin silloin ehkä kuiteskin Suomen liikkeitä, mutta käyhän tämä näinkin, hihihii.

mukeja

Astiakaapissa on paljon mustavalkoista, graafista ja pinkkejä yksityiskohtia. Vihkiruusu-kipposet sopivat tänne täydellisesti.

marimekko

marimekko pinkkivihree vihkiruusu muki

vihkiruusu marimekko

Äiti pohjusteli tätä tuliaista silleen että ”Löysin sulle jotain mitä oot etsinyt pitkään tuloksetta Suomesta, jotain mistä oot puhunut jo tosi pitkään…. Onhan tää vähän hölmöä että löysin nämä nyt sitten toiselta puolen palloa…..” Ei sytyttänyt yhtään! Olin varmaan jo luopunut toivosta, hahaa. Kiljaisin riemusta kupit ja kuosin nähdessäni ja sitten nauroin naamani punaiseksi, tuntui niin hulvattomalta että äiti toi mulle Japanista kotimaista Marimekkoa, hahah. Ai vitsit mä olen iloinen, kiitos äiti ♡ Ne ovat täydelliset. :’-) Onko joku muukin ihmetellyt että miksi tällä kuosilla varustettuja astioita ei saa mistään?!

Lisää luettavaa

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vau, noi on ihania! :O <3 Tiiätkö löytyyks mitään tolla kuosilla varustettuja tuotteita Suomen Marimekko-liikkeistä?

  1. No siiis olisko astiapyyhkeitä tai servettejä? Kyllä tätä kuosia on mutta astioissa ei oo näkynyt. Suomessa nuo vaan mitä oon nähnyt ovat olleet harmaa-keltaisia.

   1. Mulla on vihkiruusu-kuosinen pieni tarjotin sinisenä! Ja se on ihana. :) Oonkin ihmetellyt miten tuota kuosia ei oo näkynyt astioissa, mut ilmeisesti niitä on sitten tehty vaan aasian markkinoille.

 2. ei vitsit, mulla on tota kuosia oleva sellanen pikku-klipsilompakko, se on ihana! :-) en tiennyt ton nimen olevan vihkiruusu. ihanat kupposet!

 3. mie sain joskus yo-lahjaksi (2009) kaksi tuommoista kipposta. ne on tosin vähän jotenkin kirkkaamman väriset? tjtn sinnepäin.. tosin toinen niistä meni rikki jo :( mutta ne oli muistaakseni jtn limited editionia silloin kesän ajan eikä niitä ole sen jälkeen missään näkynyt. paitsi kirpputorilla törmäsin kerran sellaisiin! anyhow voisin milloin tahansa ottaa kaikki noi astiat sun kaapistas omaani <3_<3

  1. Oi, ihanaa! Eli siis näitä on joskus ollut myynnissäkin :–) Hih, pitääpä alkaa tarkkailla kirppuja tarkemmin, en oo ainakaan tampereella bongannnut mistään! Ja hihii, onpas sulla sitten hyvä maku >:—)))

 4. Voi miten vallan ihania kupposia! :-) Sinä olet niin söpönen ja blogiasi on ilahduttavaa lukea! Oikein iloista kesää!

 5. noi on kyllä söpöt! multa löytyy kanssa noita neljä kappaletta, samanlaisia mutta niissä toi taustaväri on vaalean vihreä! äitini joskus osti ne mulle täältä tampereelta postista! siellä noita oli hetken aikaa myynnissä! :)

 6. kyllä tota vihkiruusua on ollut astioissa, miultakin löytyy vihkiruusua vaaleanvihreellä pohjalla :-) mutta voi olla harvinaisempi kyllä!

 7. Voi kateus! Monissa japanilaisissa blogeissa olen törmännyt juuri noihin, ja ihastellut ja samalla vihastellut, kun en ole koskaan kotomaassa moisiin törmännyt! Ehkä munkin pitää laittaa äiti Japanissa käymään!

 8. Mistä nuo ihanat mustavalkoiset mukit, joissa on noita taloja ja vaaleanpunainen pallo, on hankittu ja paljonko ne maksoivat?