Maj’lla kylässä

ruoka
4 kommenttia

Untitled

Untitled

Untitled

Plastic-hommat hoidettuani ja Pilkeen jälkipuinnit kuunneltuani kipaisin kaupan kautta kotiin pakkailemaan tavarani ja lähdin bussilla Maj:n luokse kylään. Tiedossa oli kokkailua, viiniä ja höpöttelyä. Niin mukava ilta! Leipaisin meille kasvisfetapiirakan – lunttailin reseptin omasta blogista, hahhaha, älyttömän kätevää. Maj taikoi meille herkullista halloumisalaattia ja korkattiin me valkkarikin. Täysi-ikäisille vinkiksi, tuo Anselmann on törkeän hyvä valkkari! Sellainen raikas ja hapokas. Valkkaan yleensä kuivia valkkareita, mutta tämä puolikuiva valkoviini ei ole minunkaan makuuni liian makea – ja sopii täydellisesti salaattien ja esim. lohen kaveriksi. Toinen herkkuvinkki on tuo oliiviöljy – seassa tuoretta basilikaa, vitsit sopi hyvin salaattiin ja ihan vaan patonkipalasen päällekin. Tämä vinkki on Maj:lta, hih.

Superkiva ilta, oli niin kiva höpötellä ja nauraa mahat kippurassa toistemme kertomuksille. Bloggailussa parasta on uusiin ihmisiin tutustuminen. Vähän luulen että ilman blogikuvioita me ei oltais Maj:nkaan kanssa koskaan tutustuttu. Hih miten parasta.

Nyt alan pakkailla, kääks! Pitäisi varmaan siivotakin täällä, ettei oo ihan hirveä paluu kotiin sitten……..

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mitä tuo oliiviöljy on? En saa kuvasta selvää ku tihrustan puhelimella :)

    Suffe