Maj’lla kylässä

/// ruokaTags: ,

Untitled

Untitled

Untitled

Plastic-hommat hoidettuani ja Pilkeen jälkipuinnit kuunneltuani kipaisin kaupan kautta kotiin pakkailemaan tavarani ja lähdin bussilla Maj:n luokse kylään. Tiedossa oli kokkailua, viiniä ja höpöttelyä. Niin mukava ilta! Leipaisin meille kasvisfetapiirakan – lunttailin reseptin omasta blogista, hahhaha, älyttömän kätevää. Maj taikoi meille herkullista halloumisalaattia ja korkattiin me valkkarikin. Täysi-ikäisille vinkiksi, tuo Anselmann on törkeän hyvä valkkari! Sellainen raikas ja hapokas. Valkkaan yleensä kuivia valkkareita, mutta tämä puolikuiva valkoviini ei ole minunkaan makuuni liian makea – ja sopii täydellisesti salaattien ja esim. lohen kaveriksi. Toinen herkkuvinkki on tuo oliiviöljy – seassa tuoretta basilikaa, vitsit sopi hyvin salaattiin ja ihan vaan patonkipalasen päällekin. Tämä vinkki on Maj:lta, hih.

Superkiva ilta, oli niin kiva höpötellä ja nauraa mahat kippurassa toistemme kertomuksille. Bloggailussa parasta on uusiin ihmisiin tutustuminen. Vähän luulen että ilman blogikuvioita me ei oltais Maj:nkaan kanssa koskaan tutustuttu. Hih miten parasta.

Nyt alan pakkailla, kääks! Pitäisi varmaan siivotakin täällä, ettei oo ihan hirveä paluu kotiin sitten……..

4 kommenttia

 1. Avatar Suffe /// 15/06/2013 / 17:52:11

  Mitä tuo oliiviöljy on? En saa kuvasta selvää ku tihrustan puhelimella :)

  Suffe

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/06/2013 / 12:35:31

   Mä en tiiä!:–D Kuulemma prismasta saa!

   Vastaa
 2. Avatar Krista /// 15/06/2013 / 19:06:09

  mmm, mitä herkkuja *kuola valuu* :P

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/06/2013 / 12:36:56

   no jep!!! :’-D nam!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.