HITS FOR KIDZZZ

lifestyle, musiikki
15 kommenttia

Hahaha, muistaako joku vielä legendaariset Hits for Kids -albumit? Mulla ja pikkusiskolla oli yhteisenä Hits for Kids 3 ja ai vitsi se oli meidän mielestä kovis. Harmi kun en löytänyt sitä googlaamalla, löytyi vaan jotain uusia versioita, pöh. Eipä sillä, tuli vaan mieleen kun pohdin otsikkoa!!! Tarkoituksenani oli näyttää teille mun uudet kuulokkeet ja jakaa pari uutta lempibiisiä.

kanye west yeezus

ida365 x coloud x monki

COLOUD x MONKI

Monkin ja Coloudin yhteistyössä syntyneet kuulokkeet saatu blogin kautta

Eikös olekin nätit kuulokkeet? Ymmärtääkseni näitä myytiin ainakin jossain vaiheessa Monkin liikkeissä, mutta koska en asustele Helsingissä, en pääse toteamaan asiaa itse. Ne pinkit ja valkoisetkin ovat törkeen hienot!

Studio Killers – Flawless

Oon tykästynyt Studio Killersin uuteen levyyn!!!! Jenny on tarttuva ja esim. just Flawless sopivan yllätävä.

Kanye West – Bound 2

Uuh, Kanye on yhä kovis. Uusin levy ei oo samalla tavalla kaupallinen mitä aiemmat, mutta se on oikeastaan aika piristävää. Ehkä biiseihin ei kyllästy helposti, kun ne eivät meinanneet aluksi auetakaan? Bound 2 ja Blood on the Leaves on mun lempparit tällä hetkellä.

Naughty Boy ft. Sam Smith – La La La

Kiitos vaan Paju vinkkauksesta, tää on super!! Ja toi pieni poika tolla videolla, niin liikuttava :’–)

M.I.A. – Bring the Noize

Miten M.I.A. voikin aina olla niin kova?! Huh, tästä mä pidän, aina vaan. Johonkin Azealia Banksiin kyllästy ekan hitin jälkeen (kun ne muut ei oikein vaan toimineet) mutta M.I.A., se on ja pysyy.

Oiskos teillä heittää jotain musasuosituksia? Oon erittäin jumittunut näihin :–D Palaillaan Barcelona-juttujen pariin toivottavasti jo huomenna, en oo vielä ehtinyt kirjoitella postausta loppuun! Nyt kaunista maanantaita murut ja onnea teille, jotka saitte tänään tiedon koulupaikasta. Facebookin perusteella aika moni nimittäin sai, hihi!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haha, oonko se vaan minä, vai tuleeko jollekin muullekin tosta Studio Killersien Flawlessista edes etäisesti jotenkin mieleen teho-osaston tunnari? :–D ekalla kuuntelukerralla varsinkin hyppäs sieltä vanhat kunnon telkkarifiilikset mieleen! huippu kappale kyllä, oon kans kovin tykänny tosta Studio Killersin levystä! :>

  1. APUA, ehkä ihan ministi tosta alusta nyt kun sanoit :’-D EIKÄ hahahah, en aatellu yhtään vaikka toi oli ihan mun lempparisarja joskus pienempänä!

   Ja jep, toi levy iskee kyllä!:-)

 2. hallo! tykkään aina kovasti näistä sun biisisuosituksista, ta! tsekkaa myös nämä: mask (original mix) by maribou state & pedestrian, time (feat. sacred animals) by young wonder, seconds by ghost loft, talk by deafkid + you know we found new words by hola a todo el mundo. kaikki löytyy spotifysta. hyvää musakesää!

  1. JEEE! :::–) niin on, ja ai ettää nää menee nyt kuunteluun, yess!! Ja hei totta, oon aiemminkin kattellut ton/noiden remixejä, aikasmoisia! Kiitos, toi eka ainakin oli super, nyt kuuntelen ton alemman :–)

 3. Ah musatärpit!!! Jee rakastan sun musapostauksia, niistä löytyy yleensä ainakin muutama uusi tuttavuus tai sitten omiakin lemppareita! Just laitoin uusimpaan postaukseen muutamia mun musatärppejä, en jaksa linkata tähän uusiks tsoriii >:((((

  Ja ahahha hits for kids, muistan noi kaikki ihme kokoelmalevyt lapsille. Meilläkin löyty niitä siskon kanssa ja popitettiin ihan täböllä!

  1. NO niiii meitsi suuntaan sun tontille kurkkimaan biisivinkit hahaa!:-D tykkään niistä muiden blogeissa sikana, silleen löytää uutta kuunneltavaa omille listoille. >:-)

   UU JEEahahhaah jep!!! me tehtiin emman kaa omat koreografiatkin noihin jne…

 4. Ihanat nuo kuulokkeet! Mulle tommoset kitooos! :D

  Hyvä musiikkimakukin sulla on, osa ehkä hiukan turhan elektronisia mun makuun mutta kyllä tuolta ainakin pari menee kuunteluun vielä myöhemminkin! (:

  1. vitalicilta mulla on ollu yks biisi soittolistalla ja susanne sundforia kuuntelin sikana joskus viime syksynä!!!! ihanaa, sama maku siis ;–) pitääpä tsekkaa heti noi linkit ja kattoo oisko siellä eri biisejä mitä oon kuunnellu! jee <3

  1. nonnniin, melkosen hyviä biisuja linkkasit taasen!!!! tykkään! ja eiiii en oo käytttänyt tota, mulla on maksettu spotify joka on musta koko sen 10€ arvoinen /kk, joten käytän vaan sitä >:–)