ALL WHITE EVERYTHING

kauneus, sisustus
16 kommenttia

Jos viimeisin päivän asu -kuva oli all black everything, mennään tänään teemalla all white everything. Käväisin eilen kuvausten jälkeen moikkaamassa suloisinta Pajua Granitissa ja jotain pientä tarttui mukaani. Ei sillä, jos mun ei olisi ollut niin kuuma ja jos mulla olisi ollut enemmän aikaa hengailla liikkeessä, olisin varmasti lähtenyt sieltä monen kassin kanssa :-D ONNEKSI mulla oli vain pieni hetki aikaa ennen kuin lähdin junalle. Mutta mitäs sieltä Granitista siis löytyikään?

all white everything

diy ruukut

blanc essie nailpolish kynsilakka

Valkoinen tussi, jolla voi piirrellä esim. lasiin, muoviin tai vaikka liitutaulumaalilla maalattuihin purnukoihin! Tussi lähtee märällä rätillä pyyhkimällä, mutta piirrustelujäljet eivät leviä kosketuksesta. TÄYDELLISTÄ! Pelkään että tässä käy vielä semmoinen sekoaminen että piirtelen jokaisen pinnan täyteen, mitä täältä kotoa löydän. Yhdessä vaiheessa maalasin jokaisen purnukan tuolla liitutaulumaalilla ja joo, dymo on myös ollut aika ahkerassa käytössä noita purnukoita nimetessä…

Kantsii kurkkaa täältä mitä Paju sanoo tuosta tussista! Ihan kaikkialle ei voi huoletta piirrellä.

kynttiläkippo valkoinen tussi granit

Kynsissä teemaan sopivaa kynsilakkaa, essien blanc! Sain tuon kaunokaisen eilen postissa lahjana, kiitos vain kovasti essie! Ohjeiden mukaan tuota olisi tarkoitus sivellä yksi kerros ennen essien kirkkaita värilakkoja, jotta ne hohtaisivat vieläkin kirkkaammin. Noo, kukaan ei tiedä että huijaan vähän ja käytän tätä näin…. Mulla on joskus yläasteella ollut valkoinen lakka, mutta se oli lirua eikä toiminut toiveideni mukaisesti, joten mulla on aika tyytyväinen olo kun mulla vihdoin on toiveet täyttävä valkoinen kynsilakka! Tarpeeksi peittävää näyttämättä maalilta.

* translation: all white everything, nails & diy candle holder with granit’s white ink pen. 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hihihi jeee!! Mä itseasiassa hankin tällä viikolla dymon ja ostin Granitin aleista yhtä sun toista purkkia ja voi että mikä projekti mua odottaa nyt keittiön puolella… :”–D Olen varmaan meidän duuniporukasta ainoa jolla ei vielä ole kyseistä tussia, mutta vielä minäkin sen hankin ;–) Toivottavasti seuraavalla kerralla ehditään hörppästä vaikka kaffet! <3

 2. Eii en kestä, mun on pakko saada tollanen!!! Varsinkii ku just tein ton yhen liitutaulumaljakon !! Tussilla sais niin paljon siistinpää jälkeä kun taululiidulla. Hihii, meitsi menee huomenna ostoksille. :D

 3. Tuli tosta ”piirrän joka paikkaan tussilla” sellanen assosiaatio vanhaan Aku Ankka-tarinaan, jossa imurikauppias tulee sotkemaan kodin esitelläkseen imurin toimintaa, mutta kuulee sitten että sähkölasku on maksamatta ja virtaa ei tuu :)

  1. Hahaha hauska assosiaatio!:—-D just noin mulle ois voinut käydä, ellei paju olis fb:ssä ystävällisesti kertonut että tuo ei sit ihan kaikkialta irtoa….

 4. Heii! Vasta nyt oon lueskellut blogiasi kunnolla ja huomannutkin että oot loistotyyppi! Mä vierastan muotiblogeja useinkin aiheesta mut sähän kirjoitat kaikesta muustakin, ja hyvällä asenteella jeejee!! Plus vielä et syksyy ajatellen sun Tamperevinkit on tosi jees, nimim. muutto edessä! Thänks niistä :–)
  Jatka samaa meininkiä!

  1. heeeiii eikä, ihana kommentti, piristit hulluna!! :-* tiedän kyllä varsin hyvin miks jo pelkkä ”muotiblogi” saa monella aikaan negatiivisia tuntemuksia,hehez! mä yritän kirjottaa muustakin ku hömpästä ja jakaa kivoja juttuja::–) hei jee, mä just väsäilen postausta tampereen ravintoloista, sekin tulenee tarpeeseen!!! ;—)

 5. Apuaa! Mulle tulee ihan stalkkeriolo ku luen näit sun juttujas :–D on vaan niin paljon kaikkia samoja kooleja asioita mitkä natsaa, ja sit tekee mieli kommentoida kaikkee, mutten kehtaa. Oon nolo. :-D

  Mutta: tää on ihan paras kynä ikinä! Liitutaulumaalii en oo onneks vielä ikinä hankkinut (vaikka ostoslistalla on ollut), kun dymon ja tän kanssa on vähän saattanut karata käsistä… Hups. Mut ei näin mahtijuttujen kanssa vaan pysty oleen lyömättä semisti yli.

  1. Hahahah IHANA Riina!:—D eiku just kivaa kun tulee samaistumisfiiliksiä, EI stalkkausoloo!!:-D hahaa.

   Joo, äläpä! mä haluun nyt koristella ton meidän mikronkin vaiks siitä tää ei kai tuu lähteen helpolla pois….mutku!