kesäjuhlissa

muoti
12 kommenttia

Juhlittiin viikonloppuna ihanan Katariina-serkun rippijuhlia. Tuntuu vähintäänkin keski-ikäiseltä kun mietin mielessäni, että missä vaiheessa mun pienestä vauvaserkusta ehti kasvaa niin kaunis nuori neiti? Tuntuu että omasta riparista ei olis hirveän pitkä aika, vaikka mitä, siitä on jo seitsemän vuotta?! Käsittämätöntä…. Muistan niin hyvin meidän riparilla keksityt lempinimet, juoruhetket, salaiset viestit ja yhteislaulut. Ja sen miten kapinoin itsekseni enkä suostunut laittamaan käsiä ristiin :——D Ketään ei varmaan kiinnostanut, mutta omasta mielestäni olin bad ass bitch!!!

ida365 fash

 dress – H&M Conscious Collection (gift), flatform heels – Asos 

saken kaa

Sakari-serkku! 

Mulla oli päälläni ekaa kertaa H&M:n showroomilta saatu Conscious Collectionin mekko. Mekkohan on itsessään monta vuotta vanha, mutta sain sen käyttöön vasta nyt. Se on kokoa 36, joten sen päällä pysymisestä saattoi vain haaveilla. Myin tätä hetken Muotikirppiksellä, mutta onneksi äiti tuli pöytäni ääreen ihmettelemään että miksi myyn näin kaunista mekkoa pois. Ja onneksi kukaan ei ehtinyt ostaa sitä, äiti nimittäin lupasi pienentää vaatteen mulle! Olin jostain syystä ajatellut että tuon kaventaminen olisi vaikeaa, sillä siinä on noita luita joka puolella. Operaatio ei onneksi ollut vetskarin siirtämistä kummoisempi. Ja nyt mulla on uus mekko, hihi. Asoksen paksupohjaiset sandaalit sopivat hyvin puutarhajuhliin, kaikilla korkokenkiin pukeutuneilla oli pienoisia ongelmia kävellä terassin lattialaudoilla, kun korot tuppasivat tarrautumaan lautojen väliin. Olen sitä mieltä, että tämän mekon kaveriksi olisi käyneet myös klassisemmat korkokengät, mutta kuten sanottu, tilanteeseen nähden nämä olivat paras valinta.

Jee, pitkästä aikaa tein siis löydön omasta vaatekaapistani! Iskeekö herkkä bustier-mekko teihin? :-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. uuuiiii ihana mekko! :–) MUTTA IDA!!! hahahaha mä löysin sen vanhan riparivihkon missä on kaikkia meidän keskusteluja! JA!!! se lempinimi mitä ei muistettu oli didamaster :’—–DD

  1. HAHHA apUAA ihan hirveetä:D:D:D:D:D!!! miten tollasen nyt saattoi unohtaa?!?!?! :D:DD:D: D*-dD_d’d’

 2. Oman kaapin löydöt on parhaita! Ja bustier on todellakin jees! Minullekii kelpais, mut eipä oo oikeen sopivia kokoja ollu näköpiirissä.. Nyt kun kaupat vähitellen on tajunnu trendikkäämmät plussamallistot niin olisko seuraavaks sitte vaatteet kuppikoolla mitään?! :D Tai on niitä nyttekii jotain nettikauppoja, mutta vähän turhan tätimäistä lookkia tuntuu olevan tarjolla… :D
  Iiks minullakii viikonloppuna serkun rippibailut tiedossa ja kamala kenkäkriisi kun luottokiilat on päättäny asettua mua vastaan ja jotenkin kummassa jalka vaan nousee sieltä koko ajan ulos. En ymmärrä :( Ja peruskorot tosiaan on vähän nounou juurikin terassilla hengailun takia..

  1. no on! teen näitä aniharvoin – oon kova kierrättämään ja en omista niin paljoa vaatteita että voisin unohtaa jonkun olemassaolon :-D

   no höh, voin vain kuvitella millaisia ongelmia on löytää sopivia vaatteita ketjuliikkeistä isorintaisena :—( höhh!!

   JA MÄKÄÄN EN TAJUA, munkin lempparikiilakorot tuntuu liian isoilta?!

    1. mulla on jo tollaset :’—((((( mä en tajuu! kai mun mokkakengät sit vaan on venyneet…………

     1. Hitsit, onkohan mun kantapäägeelit täällä porukoilla vai Treellä, täytyy metsästää ja testata! Ainut vaan, että noissa mun kiiloissa on vetskari just kantapäässä etten tiiä, miten toi käytännössä toimii, mutta kokeilun arvonen kikka ehdottomasti :D