’cause nothing else makes me weightless

lifestyle, ruoka
Jätä kommentti

grillailua mökillä

Valkkarin ystäville viinisuositus; Anselmann jääkylmänä on täydellinen kaveri kalalle!

sinihomejuustoherkkusienet grillissä

seesteistä

kaurapuuroa ja mustikoita

grillaajamestari hanhiniemi

Grillimestari!!! 

kesäkurpitsat

passion kuohuviini

hulmuavat hiukset juuuhh

veneellä

Olin ihan täysin unohtanut miten kivaa mökkeily voikaan olla. Mä olen pitänyt itseäni kaupunki-ihmisenä (varmasti ihan syystä) mutta nyt kyllä perun puheeni sen suhteen, etten tykkäisi mökkeilystä. Me tosin oltiin vain yksi yö ennen kuin palattiin kaupunkiin juhlimaan rippijuhlia, joten voi olla että tässä oli mulle varsin sopiva annos mökkielämää. Tuntuu, että olisimme olleet paljon pidempään poissa keskustasta, niin virkistävää oli nukkua myöhään, kokkailla ulkona (kuvassa grillimestari Hanhiniemi), käydä monta kertaa uimassa saunasta, veneillä ja syödä äidin ja isän keräämiä mustikoita aamupuuron kaverina. Ja vitsit miten makeasti mökillä aina nukkuukin, oli harvinaisen levännyt olo kotiin lähdettäessä. Ja hei, mikä siinä on, että järvivedellä huuhdellut hiukset tuntuvat niin ihanan pehmeiltä?!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.