maastoutuneena

muoti
11 kommenttia

ida365 Untitled fashion

Untitled

kuvauspäivän kuteet:

 camouflage dress – SheInside (gift), leather jacket – Asos, leather sandals – Asos, back bag – Fjällräven 

Untitled

Untitled

 

Hih, tänään oli hauska ja jännä kuvauspäivä, tosin ihan eri tiimoilta mitä viimeksi. Nyt tehtiin uusien tuttavuuksien kanssa yhteinen projekti – tähän liittyy ainakin luonnonkosmetiikka, kotimaisten suunnittelijoiden vaatteet ja eräs ekaa kertaa mallina toiminut ja aluksi ihan pulassa ollut neiti. :-D Tunnistaako kukaan alimpien kuvien perusteella kuvauspaikkaa? Aika jännittävää että tuollainen löytyy niin lähellä asutusta ja hassua, että sen on annettu rapistua ihan kokonaan.

Tuo mekko ei kuulemma ollut ensisilmäyksellä yhtään mun näköinen, mutta mä sanon että pöh! Kuosi ei ehkä ole joo mulle kovinkaan tuttu, mutta se on päällä oikein oman tuntuinen. Kultaiset napit ja kaikkea! Pakko muuten taas hehkuttaa Asoksen uusia kenkäkokoja; nuo sandaalit ovat kokoa 35 <3 ihanaa että trendikkäistäkin kengistä alkaa saada tätä kokoa, eikä pelkästää sellaisista klassisista peruskorkkareista ja tennareista.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ei liity tähän postaukseen, mutta sulla kun on näkynyt Marimekon tuotteita ja olet käsittääkseni jonkin sortin fani, niin mitä mieltä oot noista plagiaattikohuista? Eli uusimpana tästä: http://4.bp.blogspot.com/-PBQKJX3ykfg/UfjSVI2rm2I/AAAAAAAAHCY/Mu7JT014-v8/s1600/puutarha.jpg .

    Mua niin harmittaa Marimekon ylimielinen suhtautuminen tähän ja kun näitä kopiosuunnittelijoita ilmestyy jatkuvasti. Oon tykännyt monista kuoseista, mutta en oo mikään suurkuluttaja niiden suhteen ollut koskaan. Nyt kyllä menee boikottiin koko firma. Kolmas kerta suht lyhyen ajan sisään on vähän liikaa.

    1. oon pettynyt ja ihmeissäni – tuntuu kummalliselta, että ylipäätään kukaan tekee noin törkeää ”ideoiden lainaamista”, mutta vielä kun kyseessä on näin iso muotitalo…… nuo plagiaattikohut eivät koske onneksi mun lemppareita tai lempparisuunnittelijoita, mutta tietysti ne leimaavat koko taloa. pöh miten tyhmää! :—–(

    1. Joo, googlailin ton jutun kans kun sain tietää missä kuvataan! :–) jännää, harmi että sen on annettu rapistua kokonaan.

  2. Tuttu paikka myöskin, just yhtenä päivänä käytiin tuossa lähellä, kun etsittiin Epilänharjulta ”aarretta”. :)