yökävelyllä ☾ ☾ ☾

lifestyle
15 kommenttia

…. eli siis sipsinhakureissulla! Naamat kalpeina koko päivän hääjuhlien jäljeltä, vaikka pizzareissu Ellimarin synttäreiden kunniaksi onneksi pelasti vähän ;-) nämä kuvat on siis viime viikonlopulta, heh. Ja jos kerran olo ei täysin helpotu pizzalla ja jääkylmällä kokiksella, kantsii suosiolla noutaa sipsipussi. Ja nauttia terveellisten dippien kera! Vaikka oonkin melkoinen valkosipulin ystävä, niin täytyy sanoa että tuo yrttidippi on mun mielestä sittenkin valkosipulidippiä parempaa. Herkullisia molemmat ja erittäin hyviä vaihtoehtoja mille tahansa normidipille. Joko te olette testailleet?

taavi

sky

yössä

red top ida365

red top ida

leopard shoes

ida leather jacket asos

Ja tässä on muuten se H&M:n pellavatoppi, josta aiemmin höpisin. Sairaan kiva päällä, toivotaan että tää on myös yhtä kestävä mitä Zaran t-paita on ollut. :-) Mitäs sanotte tuosta punaisesta väristä? Mun mielestä se on ihanan pirteä ja sopii kivasti mun kalpeaa ihoa vasten. Yllätyin siitä, miten hauskalta leopardiballerinat näyttävät mustan ja punaisen kanssa – yllättävän raikkaalta suorastaan!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Toi nahka takki on ihana. Mistä oot ostanu ja muutenkin tosi kiva asukokonaisuu♥

  2. Hei! Raportoithan piakkoin, miten tuo pellavatoppi kestää? Olen itse miettinyt samanlaisen hankkimista.

    1. Joo, tosin en tiedä koska tulee tarve esim pestä toi ekan kerran, en oo vielä käyttänyt ku kaks kertaa hih! Vaikuttaa kyllä hyvältä käytössä :-)

  3. mistä noi farkut on? oon ettiny korkeavyötäröisiä farkkuja ja noi näyttää täydellisiltä:)

    1. Hih ne on ginasta! En just nyt muista mallia, mutta hitto vie, ei taida olla mikään perusmalli :—–(( surettaa, koska haluaisin tämmöiset myös esim sinisinä. Katon kotona mikä noiden malli on niin voit aloittaa etsinnän! Ovat tosi hyvät olleet.

  4. Onko toi toppi ihan uusi? Verkkokaupasta ei löytynyt, vaikka yritin katsella… Väri olis justiin täydellinen

  5. Oijoi, miten mahtava asu!! Ihan mieletön nahkatakki ja muutkin asun osat, näytät upeelta ! :–)