warm

muoti
15 kommenttia

ida365

Pitkästä aikaa päivän asua! Itku miten hauskaa, että ainakin Maj ja Mimmi nimittävät tätä kampausta Ida-ponnariksi :’-)))) Nyt tosin käytössä sen variaatio, Ida-nuttura :-D Huulissa on Zuiin ihanaa huulipunaa, josta täytyykin kirjoitella pian enemmän. Olen aivan rakastunut tuohon luonnonkosmetiikkamerkkiin! Lisäksi olen löytänyt superin ripsivärin ja toimivan shampoon ja hoitoaineen – luonnonmukaisina kaikki, jes. Kirjoittelen noista kaikista piakkoin lisää! 

päivän asu marraskuu suomi

Tämä takki taasen on parin vuoden takainen löytö Weekdaysta, Ek Jam Factoryn ja Weekdayn yhteistyömallistosta. Ja arvaatteko, se on pikkuisen kinkkinen takki se! Ensinnäkin takki on mielettömän lämmin villakangastakiksi – se on paksu, sen alle mahtuu paljon kerroksia ja siinä on isot taskut hanskattomille sormille. MUTTA. Sen rinnuksissakin on taskut, ja niistähän minä en niin paljoa välittäisi. Huivin alta taskuja ei huomaa (näissäkään kuvissa), mutta ilman huivia takki on aavistuksen lapsekas. Takissa kun on semmoiset söpöt, pyöreät kaulukset ja isot napit jotka korostavat nekin lapsekkuutta jotenkin hölmösti ja kaiken lisäksi xs-kokoinen takki on vielä himpun verran iso. Sen voinee päätellä noista käärityistä hihoista… 

vintage garden pikkulaukku

Pieni kiiltonahkainen laukku Vintage Gardenista. Tämä mulla oli isoäidin synttärijuhlissakin :-) 

choies boots

Choiesilta saadut tekonahkakengät ovat olleet kovassa käytössä, mutta pelkään että nuo kengät eivät kestä yhtä hyvin mitä nahkaiset… Askel on kyllä vakaa ja korot tuntuvat tukevilta, mutta mitenhän tekonahka reagoi pakkaseen? :-D Ei varmaan kovin hyvin? Mutta ovat sentään sopivat! Choiesiltahan saa 35-kokoa, jee! 

winter gear in finland, what to wear

bloggaaja tampere

Huuh, uupunut bloggaaja tässä moi! Kylläpä tuommoinen viikonloppureissailu osaakin väsyttää. Ja on niin pimeääkin että… Kirkasvalolamppu pääsi tänään ekaa kertaa käyttöön, pitää alkaa tarkkailla onko siitä mitään hyötyä. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Miulla on ainakin yhet samantyyliset tekonahkanilkkurit kestäneet hyvin joka säässä – sateella, loskassa ja pakkasessa :-D vetäsin ennen ekaa käyttöä jonkun käsittelyaineen siihen, en tosin tiiä oliko sillä hirveesti vaikutusta.

  Ja kerro toki lisää kirkasvalolampusta, oon vähän skeptinen niiden suhteen mutta joku jeesi tähän kaamosväsyyn pitäisi saada.

  1. Uu, no toivotaan että pinta kestää! Muovijutut epäilyttää aina hippasen…

   Ja joo, voisin kertoakin! :D Nyt ei oo vielä paljoa ehditty testailla.

 2. Ainakin kuvissa takki näyttää kyllä upealta! Sun tyyli on kyllä nykyään aivan huikee:)

  Hei voisitko joskus tehä postausta sun kasvissyönnistä/ruokavaliosta? Ite oon tässä hiljattain jättänyt kaiken lihan pois ruokavaliostani ja ois kiva lukea sunkin tarinaa kasvissyöjäksi ryhtymisestä + normiruokavaliosta. Jos sais vaikka jotain vinkkejä itsellekin!

  1. Kiitos Siiri :-) kyllä se kuvissa toimii kun ne taskut ja napit ja kaulukset ei näy… oon käyttänyt tuota lähinnä kauppareissuilla, nyyh!

   Voisin, toki, ja oonhan mä siitä jo kirjoitellutkin :-) mitähän haluaisit tietää? Aihe on niin laaja että siihen on vaikea tarttua :D

 3. ida-nuttura näyttää nykyään olevan jokaisen hipstan vakiokampaus ainakin täälläpäin XD

  1. jep, ollut jo pitkään ainakin pääkaupunkiseudulla! tosin mikäs siinä, ihan hauskan näköinen :D

   1. nojoo siis ei tämä todella mun keksintöni ole, mutta ihanaa että tulen joillekin mieleen tästä kampauksesta! :– )

 4. söpis Ida! ihana asu :) muakin kiinnostais, onko siitä kirkasvalolampusta mitään hyötyä

  1. Kiitos Jenna:-)) jospa mä kerron kun tiiän, nyt ei vielä parin aamun perusteella osaa sanoa mitään :-D

 5. Random juttunen tää mut huomasin että sun ign on vallanut kommenteillaan kaikenmaailman oudot tyypit… :Ddd?

  1. no jep :D:D:D: mun ig-profiili pääsi niihin instagrammin suosituksiin (jotka näkyy kun liittyy instagrammiin) joten JOO, kaikenmaailman tyypit kommentoi nyt ihan mitä sattuu :’-DDDD

  1. OI EI :- D haha osaan kyllä kuvitella ton sulle tosi hyvin, polvisukkiin ja söpöön mekkoon yhdistettynä! :- )