#ART // Etsy.com

/// sisustusTags: , ,

Innoitus tähän postaukseen tuli teiltä – niin moni on nyt kysellyt tuon meidän porotaulun perään, että ajattelin jakaa löydön alkuperän teillekin :-) Taas pääsen hehkuttamaan suosikkiverkkokauppaani Etsyä! Kokosimpa samaan postaukseen pari muutakin upeaa taulua / printtiä Etsystä. Kuten viime Etsy-postauksen yhteydessä kerroinkin, teen tämän kyseisen verkkokaupan kanssa pientä yhteistyötä. Jos ostat jonkin tuotteen postauksen linkkien kautta, saan pienen komission myynnistä itselleni. 

kotona ida365

Ostin poroprintin viime jouluksi. Printti tuli postitse sellaisessa julisteille tarkoitetussa putkilossa vahingoittumattomana ja nopeasti. Itse printti ei postikuluineen ollut mikään järisyttävän kallis, mutta huh huh miten paljon kehystäminen maksaa ammattilaisella! Se oli kuitenkin sen arvoista, sillä nyt poroprintti näyttää arvokkaalta ja kauniilta.

Tuo on siis sellainen printti/tuloste, että kun sitä katsoo läheltä, erottaa kaikki ”pikselit” selkeästi sellaisina pisteinä, rakseina ja risteinä? Kuulostaapa selkeältä :D Tiedän että tuolle tulostustavalle on joku nimi, en nyt vain osaa selittää tätä mitenkään selkeästi kun en tiedä termiä. 

debbie carlos

1. Poroprintti / Antlers Poster TÄÄLTÄ *
2. Metsämaisemaprintti / Woods Poster TÄÄLTÄ *
3. Kukkapensasprintti / Flowers Poster TÄÄLTÄ *


Debbie Carlosin printit (myös ne värilliset monta sataa maksavat!) ovat mielettömiä. Ja isoja. Tykkään näistä hulluna, nämä eivät ole liian harkittuja.

michelle morin

1. Valaspiirros / Five Whales Stacked – Archival Print TÄÄLTÄ *
2. Kukkapiirros / Wild Roses – Archival Print TÄÄLTÄ *


Michelle Morinin piirrokset voisi hyvin kuvitella johonkin lastenkirjaan tai vaikkapa sievään kalenteriin. Tuommoinen piirros näyttäisi hyvältä yksinkertaisissa kehyksissä, eivätkä hinnat huimaa. Kannattaa tiedustella postikuluja myyjältä, hän ei ole listannut kaikkia maita erikseeen postikululistalle. 

evajuliet

1. Valeriana-printti / Valerian print Botanical Collection TÄÄLTÄ *
2. Timjami-printti / Thyme print Botanical Collection TÄÄLTÄ


Evajulietin käsinpiirretyt kasvikuvat mustalla taustalla ovat ihanan moderneja ja silti jollain tapaa vanhanaikaisia. 

arminho

1. Valas-juliste / Whales A3 poster TÄÄLTÄ
2. Merilevä-juliste / Seaweed canvas poster TÄÄLTÄ
3. Lelukamera-juliste / Camera canvas poster TÄÄLTÄ


Ah miten oldskoolia!! Ihania ”opetustauluja” ja tuo kamerajuliste olisi ihan mieletön Plastic Camerasin toimistoon :-D Arminhon putiikissa postarit ovat melkoisen edulliset Eurooppaan. 


 *translation: Lovely art pieces from Etsy.com. I love our antlers print that I ordered from Debbie Carlos. 


 * Postaus toteutettu yhteistyössä Etsy.com:n kanssa.

16 kommenttia

 1. Aino S /// 15/11/2013 / 18:31:03

  Hei!
  Täältä huutelee yksi kehystysopiskelija, joka ei ymmärrä, miksi kaikki kauhistelevat aina kehystysten hintoja. Harva tuskin menee ompelimoon teetättämään mittatilaustyötä ja oleta saavansa sen muutamalla kympillä.

  Vastaa
  • ida365 /// 17/11/2013 / 15:12:58

   Eeei en minä sillä, totta kai käsityö maksaa aina enemmän kuin ikean halpiskehykset, ja ihan syystä. Olin vain tosi yllättynyt siitä, miten monta sataa euroa tuon kehystäminen maksoi. Opiskelijan budjetissa tuntui : D

   Vastaa
 2. Helga /// 15/11/2013 / 22:16:53

  Todella upea tuo porotaulu! mitkä ovat printin mitat?

  Vastaa
  • ida365 /// 17/11/2013 / 15:14:21

   Kiitos!:- ) en ulkoa muista, linkin takaa varmasti löytyy.

   Vastaa
 3. Hanna /// 15/11/2013 / 22:33:30

  Hei, olisin kiinnostunut tosta sun koulusta. Yritin etsiskellä postauksia aiheeseen liittyen, mutta en oikein löytänyt mitään :D toivoisinkin postausta aiheeseen, mikä se proakatemia on yms :) kaupallisen alan koulu kuitenkin, eikös juu? Ja jos siis tuo postaus jo jostain löytyy, niin linkistä olisin kiitollinen :D -kiitos-

  Vastaa
  • ida365 /// 17/11/2013 / 15:35:08

   Ohlalaa, true, en oo kirjoittanut aiheesta sen kummemmin. Ehkäpä voisin, jos siitä ois hyötyä hakijoita varten ;-)

   Jep, eli siis Proakatemia on TAMK:n liiketalouden yrittäjyyden yksikkö. Ensin pitää siis hakea TAMKiin liiketaloutta opiskelemaan ja sit ekana vuonna haetaan Proakatemiaan erikoistumisopintoihin. :-)

   Vastaa
   • Hanna /// 17/11/2013 / 20:27:51

    Joo itse haen ens keväänä ja just liiketaloutta lukemaan, siksi siis kyselen :D Ootko muuten tykännyt TAMKista? kun mä täällä vaiheilen Treen ja Hkin välillä….

    Vastaa
    • ida365 /// 18/11/2013 / 12:42:33

     hahaa :D no siis joo oon, ei mulla ole vertailupohjaa mihinkään muuhun korkeakouluun. Proakatemia on niin spessu, että jos yrittäjyys ja erilaiset projektit, käytännöntekeminen ja oma-aloitteisuus on sun juttuja, niin tänne tänne! En olis todella jaksanut jatkaa liiketalouden opintoja ekan vuoden jälkeen jos en olis päässyt akatemialle. Ne luennot kaikesta kirjanpidosta ja taloushallinnosta yms ei napanneet, mutta Proakatemia taasen on mun juttu :–) Ja tietty noi ekan vuoden opinnot on täällä tarpeen, ei sillä, mutta siis jos miettii että sun vaihtoehdot on Helsingissä koko opinnot normipuolella tai Tampereella yks vuosi normipuolella ja sit toivottavasti Proakatemialla, niin SIT TIETTY Tampere! ;— )

     Vastaa
     • Hanna /// 18/11/2013 / 15:15:02

      Hah, kiitos tästä mainospuheesta, tarviikin tutustua paremmin tuohon akatemiaan ;) ehkä törmäillään (toivottavasti) ens syksynä siellä :D

      Vastaa
      • ida365 /// 18/11/2013 / 16:11:27

       nonniin! ;-)

       Vastaa
 4. sanni /// 15/11/2013 / 23:09:27

  rasteri! ;-)

  Vastaa
  • ida365 /// 17/11/2013 / 15:37:31

   NONIIIIIIIIN! :-D kiitos!!

   Vastaa
 5. Hosuli /// 17/11/2013 / 18:53:46

  Oi tuo timjamitaulu!! Niin ihana! Aaaa! Kaikki muutkin on kauniita, mutta timjami jäi kummittelemaan mieleen.

  Vastaa
  • ida365 /// 18/11/2013 / 12:46:47

   no äläpä, kuinka ihana!?!

   Vastaa
 6. ilona /// 21/11/2013 / 19:41:56

  Mitä kehystys sitten tuli maksamaan?:)

  Vastaa
  • ida365 /// 16/09/2014 / 20:41:40

   yli 200€

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.