Lempitakki

muoti
6 kommenttia

super mukava takki

ida

juuuuh juuh

Yleisesti ottaen pukeutuminen tuntuu aika haastavalta tähän vuodenaikaan, kun pitäisi pystyä pukeutumaan lämpimästi ja silti olisi kiva näyttää joltain muulta kuin eskimolta – etenkin kun nyt ollaan vielä aika kaukana niistä -30 asteen pakkasista, mistä saimme viime talvena nauttia. Siksipä tuleekin erityisen siisti fiilis, jos pystyy keksimään oman vaatekaapin tarjonnasta jonkin uuden, itseä miellyttävän asukokonaisuuden. Tämä oli juuri semmoinen!! Vaikka mulla ei ole järjetöntä määrää vaatteita, pystyy niistä ihan varmasti keksimään vielä vaikka kuinka monta uutta yhdistelmää, kun vaan alkaa testailla eikä aina jumita samoissa helpoissa suosikeissa.

365 days with ida

Super Mukavasta stailauspalkkiona saatu ihanaihanaihana Muka va-merkin Vilja-takki on oma suosikkini. Se menee näin talvella neuletakista kun taas kesän lopussa sitä pystyi käyttämään päällystakkina. Monkin monta vuotta vanha (ainakin 3, pian 4, sillä muistan että tämä oli mulla jo kun täytyin 19!) pyykkilautapaita toimii hyvin korkeavyötäröisten farkkujen kanssa ja korkonilkkurit tuovat asuun ryhtiä. Tuo Vilja-takki saattaa toisinaan näyttää aika muhkealta, mutta jos kengissä on korkoa, on kokonaisuus heti ryhdikkäämpi. 

nuttura

Hiuksissa näkyy aika kivasti sävyeroa, kiitos Lumossa tehdyn kirkastushoidon. :-) 

hanhiniemi

Kuvista saan kiittää ihaninta Maj:ta, räpsittiin asukuvat ennen kuin käytiin lounaalla Kauppahallin Armaassa. Kasviskebab maistui hyvältä, mutta ah, ne Armaan porkkanakakut. Ei ole parempia.  

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mulla on luonnostaan suunnilleen saman värinen tukka, kuin sulla ja pukeudun aika usein tummiin sävyihin kuten mustaan ja harmaaseen (niin kuin sinäkin), mutta en jotenkin yhtään osaa pitää tuota luonnolista sävyä sopivana mustan kanssa. :F SINULLA se tietenkin näyttää upealta, mutta itselläni oli oma väri joskus vuosi-kaksi sitten muutaman vuoden ajan ja nyt olen tumman ruskeassa, koska jotenkin.. Musta ja luonnollinen tukka on vaan jotenkin niin eriparinen yhdistelmä, MINULLA. Argh. Katkera minä, koska värjääminen on niiiiin raivostuttavaa. Ja sinulla toisaalta tuo näyttää niin hyvältä, joten toisaalta kaipaan sitä luonnolista väriä ja helppoutta, kun ei tarvitse joka kuukausi laittaa rahojaan ja päänahkaansa koetukselle.

    1. Voi itku, mä niiiiin tiedän!! Mulle tulee ainakin pari kertaa kuukaudessa se fiilis, että hitto kun hiukset ois joko punaisemmat tai tummemmat, kun omat tuntuu PLIISUILTA. Siihen auttaa yleensä huulipuna tai vahvemmin piirretyt kulmat, joskus hattu. Mutta joo, tiedän kyllä tuon fiiliksen. Ehkä se sulla kasvoi jotenkin ylivoimaisemmaksi? Minä kannustan oman värin kasvattamiseen, tää on niin huoletonta! Ainahan sitä saa enemmän väriä vaikka vaan tummia raitoja laittamalla? :—) Vitsit muuten tykkään sun piirroksista, ihania!!

    1. UUUU miten massiiviset hihat!!! Onkohan tommoset helppo tehä ite?? DO IT koska aika perusjutuista saa kiinnostavammat jos on tämmöset hihat… :–)

  2. Sä näytät pitkältä! Jännä et oikeesti vaatteilla voi vaikuttaa niin paljon mittasuhteisiin ja kaikkeen, senkin söpö pygmi!

    1. Hihihhi no äläpä?! :-D once in a lifetime -kokemus taas tuo pitkältä näyttäminen!!