Kiireinen talvi

lifestyle
18 kommenttia

Untitled

Sain äidiltä Lontoosta tuliaisina aivan mielettömän nätin joulukoristeen. Vaikka tykkäänkin joulusta ja joulufiiliksestä, tuntuu kummalliselta ostaa ”joulukrääsää” kotiin. Arvostan sen takia tätä kaunista, yksinkertaista koristetta tosi paljon. Maapallo-koristeessa luki, että se on tehty käsityönä ja tekijälle on maksettu kunnollinen palkka :-) Ihana. 

Untitled

Juhuuu, La Sardina 8ball ja Fritz the Blitz ovat melkoisen täydellinen kombo. Multa löytyy tuo irtosalama itseltäkin ja oon käyttänyt sitä mm. näitä kuvia ottaessa. Ihan älyttömän siistiä on se, että se toimii myös mun Olympuksen digijärkkärin kanssa ”hot shoe”-liitännän avulla! Noita värillisiä filttereitä en oo vielä testaillut liikoja….. 

Untitled

Meikissä Saxcé:ssa ennen Re:fashionin lanseerauskemuja. Naurattaa, parikin teistä kyseli että miten näytin niin hehkeältä niissä kuvissa jossa mulla oli se pitkä neuletakki – no sehän oli tietty tämä ammattilaisen tekemä meikki! :-D jota oli tietysti aika paljon arkimeikkiä enemmän.

Untitled

Porkkanakuppikakku, nam!

Untitled

Valkkasin Glitterissä lempituotteikseni nätit nahkahanskat ja nämä ihan överit korvakorut. Ovat muuten sen verran painavat, että saas nähdä pääsevätkö koskaan käyttöön vaiko ainoastaan johonkin kuviin tms? Miten näin painavia korviksia kuuluu edes käyttää? :–D vai onko mun korvat vaan tottumattomat……

Untitled

Mmmh, superaamupala! Viikonloppuina on kiva syödä kunnon aamiainen, yleensä jotain herkkua Ahon jugua ja herkkuleipää taikka sitten puuroa ja herkkuleipää. Jos leipä on sattunut loppumaan, on munakas oikein hyvä vaihtoehto. Munakkaaseen kun voi heitellä kaikkia jämäkasviksia jääkaapista >:- )

Untitled

#kylmä!!!!!!!!! Talvipukeutuminen on kyllä äärettömän tylsää, kun ykköskriteerinä on lämpö…. onneks mulla on nyt super ihana pipo, ei tarvii yrittää pärjätä tuolla hassunmallisella turbaanipipolla. 

Untitled

Samiksii maman kaa! Äiti on kans haaveillut Dr. Martensenin bootseista, mutta koot menee hankalasti ja isompi koko näytti jo oudon isolta jalassa. Onneksi mamalle löytyi vastaavat kiiltonahkabootsit ulkomaan reissulta, JE! Nyt voidaan olla sit samiksii, ihan niin kuin lapsenakin – silloin oli tosi kuul jos oli maman kaa jossain asiassa samis.

Untitled

Hihii, minun kamerakokoelma! La Sardina Möbius oli eka kamera jonka ostin Plastic Camerasilta. Nythän meillä on tuon tilalla La Sardina 8ballia, joka näkyy tossa ylemmässä kuvassa. Fisheye taasen on eka lomokamera, jonka mä olen omistanut! Tästä kaikki on mun kohdallani lähtenyt :–D Hirveän usein tyypit ei tajua, miten pieni tuo alin Golden Half oikeasti on; sehän on ihan taskukokoinen verrattuna noihin muihin. Just paras reissukamera, pääsee parhaiten oikeuksiin kesällä auringonvalossa. Mullapa on jemmassa yhdet sillä  otetut kuvat joita en oo vielä ehtinyt täällä näyttää!

Untitled

Jouluinen Tampere, niin nätin näköistä! :’-) On kivaa kulkea joka aamu kouluun keskustorin läpi (vaikka mukulakivet onkin sairaan ärsyttäviä jos jalassa on korolliset nilkkurit), siellä kun on edes pikkuisen jouluinen fiilis.

Untitled

Jouluisia pakkauspuuhia! Näiden parissa mun arkipäivät menee ja kirjoja lukiessa sekä esseitä kirjoittaessa. HUH, kohta on joulu, käsittämätöntä! Onneks on oma kamerakauppa – jos en keksi isille ja äidille lahjoja, voin yllättää ne kameroilla…….. >:D hehehe.

Mitäs teille kuuluu?! Joko on lahjat hankittu ja loma alkanut? Mä en malta odottaa joululomaa – josko sitten ois aikaa lukea uusin Trendi ja kirjoittaa kirjekaverille. Tämmöinen kiire on ihan jees kun tietää ettei se kestä loputtomiin, mutta kumpa ois enemmän lunta = enemmän valoa.

 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hihii, eikö<3 oon fiiliksissä kun äiti-ihanainen oli ostanut meille mustan vaikka muitakin värejä oli ollut – tuo sopii meille täydellisesti!

 1. oii noi blingikorvikset, ihanat!!

  mun piti tänään ostella lahjoja perheelle mutta löysinkin vaan itselleni takin, hups…

  1. no eikö <3__<3 överit!!

   hahah perus:D sit ku etsii itelleen jotain löytää vaan muille kaikkea!

 2. Mä ihastun aina kaikkiin tuollaisiin maapallo/kartta-aiheisiin juttuihin! Toi joulupallo vei mun sydämen heti viipyilemättä :D En tiiä mikä mua oikein niissä viehättää, varmaan ne muistuttaa kaikista niistä paikoista, joissa olisi mahdollista käydä (ainakin mielikuvissaan ja Google Earthin avulla :D )

  1. Hihii! :–D Mä en ole mikään merkittävä maapallofani, mutta vanhat karttapallot on ihania ja heh, nyt kun mietin, löytyy meiltä kotoa kolme karttapallojuttua….. :-D hahaha!

 3. Kartta-/maapallokoriste on kyllä superhieno! Kelpaa pitää esillä vaikka vuoden ympäri.

  Noista samiskengistä puheen ollen: kuulin sellaista huhua, että niiden pohjat jäätyvät helposti talvella ja ovat muutenkin liukkaat. Miten sun kenkien kanssa? Tarvisin kunnon maiharit talveksi enkä oikeen tiiä, mikä merkki ois paras. Liukastelen niin helposti, että pitäis olla varma pohja. :D

  1. No älä muuta sano, ei leimaudu liikaa yhteen juhlaan :-)

   No hmm, mitähän tähän sanois. Kyllä Martensenit ovat jollain keleillä liukkaat, mutta eivät mielestäni mitenkään merkittävästi liukkaammat kuin mitkään muutkaan kenkäni. Oman kokemukseni mukaan esim. leveäkorkoiset talvisaappaat saattavat olla paljon liukkaammat, mutta tämä on varmaan tottumiskysymys. Jos maa on jäässä ja päällä on puuterilunta niin jep, liukasta on, mutta ei nuo mitenkään erityisliukkailta minusta tunnu. Olen kyllä itsekin kuullut vastaavaa keskustelua, mutta muihin kenkiin ei ole omasta mielestä eroa. Hitsi kun tuota ei oikein voi testata etukäteen…… :-(

 4. Voi mulla on ihan samannäköisiä maapallokoristeita neljä kipaletta! Ne on kyllä niin ihania! Tekisi mieli pitää niitä esillä ympäri vuoden mutta ehkä niistä sitten menisi maku? :D Kiva postaus oli! :)

  1. Hihii ihanaa! :–) Superkivoja kyllä. Jotenkin omassa kodissa en ole tehnyt semmoisia eroja koristeille mitä vaikka kotikotona – ei mulla niitä samaa määrää kyllä olekaan, ehkä siksi? Esim. jouluvalot (joita voi kutsua vaikka talvivaloiksi haha) on seinällä ympäri vuoden. :- ) kiitos suloisuus!

 5. Ihana maapallo! Ja voih, joululoma! Periaatteessa se alkaa torstaina, jonka jälkeen on vielä yksi essee kirjoitettavana. Mutta oon uurastanut yhden kurssin parissa koko syksyn enkä malta oottaa että se loppuu!! Vaikka se onkin ollut älyttömän mielenkiintonen, on hullun vaikeaa kirjottaa politiikasta, mediasta ja demokratiasta kun en opiskele mitään sen kaltaista….. Yritetään kestää vielä hetki! :D

  1. Hihii, kiitos!!:– ) ja voi itku miten ihanaa! Mulla alkaa vasta ensi viikon torstaina. Huh, tuo on kyllä raskasta tuo uuteen asiaan paneutuminen. Voit tyytyväisenä jäädä lomalle, hihii!

 6. Mie taas oon ollu yllättävän ajoissa joululahjahankintojen kanssa! Tuolla ne on jo pari viikkoa odottaneet, että pääsis ilahduttamaan perhettä ja kavereita :-)

  Ja tuo maapallokoriste on kyllä ihana!

 7. Tietkö mahtaako mikään kuvaamo Tampereella kehittää kertakäyttökamerasta kuvia niinku joskus muinoin et meni liikkeeseen ja ne kehitti ne kuvat tunnissa? Kävin eilen yhdessä pienemmän paikkakunnan liikkeessä ja he itse lähettivät kuvat kehitettäväksi muualle ja kuvat tulevat viikon sisällä. Että onko jo ihan muinaista touhua tollaset pimiöt ihan normi kuvaamoissa vai voiko jossain saada vielä kuvat tunnissa mukaansa? Ja mitä mahtaa tollasen yhden kertiskameran kuvien kehittäminen maksaa, tietkö? :)

  1. Jooo! Lielahdessa sellainen kuin Valokuvia Timo Peltomaa (ja tulee todella laadukasta jälkeä!) http://www.valokuvia.fi/ . Lielahdessa ei tuu mun ainakaan muuten asioitua, mutta jos sen tunnin ajan jaksaa kierrellä vaikka viereistä Jonnan kirppistä! :-) Suosittelen lämpimästi, palvelu oli loistavaa ja kuvat todella laadukkaita.

   Sitten on myös Fotomax, mutta sitä mun ei huvittaisi suositella :-( se löytyy keskustasta ja tunnin kuvat onnistuu – kävin siellä aina ennen teetättämässä kuvat, mutta laatu on paljon heikompaa mitä vaikka Peltomaan liikkeessä tai Helsinkiläisessä fotoyks:ssä – juuri kertiskameroiden tai lomokameralla otettujen kuvien kohdalla. Maksaisin siis mieluummin laadusta. Lisäksi kuulin juuri kaverilta että hän oli saanut siellä tökeröä palvelua, joten mieluummin sellaiseen paikkaan, jossa asiakasta kohdellaa kunnolla. :- ) hinnat vaihtelee onnistuneiden kuvien mukaan, eli jotain 15-20€ !

 8. Eiii miten söpö joulukoriste! Sun myötä oon ihan rakastunut maapalloihin ja voi vitsi kävelen melkein joka päivä yhden super söpön maapallo-kaupan ohi ja siellä on vaikka mitä ihania juttuja….. Pakko varmaan pistäytyä joku päivä :–)