ROAST

Ravintolat Tampere, ruoka
10 kommenttia

Vinkkailin teille pari viikkoa sitten lempparisovelluksia, joista yksi oli huvi.info. Avaan teille nyt pikkuisen tarkemmin tämän tamperelaisten must-have-sovelluksen hyödyllisyyttä, sillä pääsin tekemään pientä yhteistyötä huvi.infon kanssa :-) Kuten kerroin, hyörii sovellusta (tai ehkä koko huvi.info -konseptia) kehittämässä muutamakin tuttu tyyppi. 

huvi.info tarjoukset

Huvi.info sovellus on maksuton tapahtumakalenteri puhelimessasi. Se kokoaa yhteen tamperelaisia ravintoloita, kapakoita, yökerhoja, keikkapaikkoja ja kiinnostavia juttuja Tampereesta. Yhdeltä välilehdeltä löydät lounastarjoukset ja kaiken muun oleellisen tiedon aukioloajoista päivän lounasvaihtoehtoihin. Toiselta välilehdeltä löytyy normaalit ruokatarjoukset, baarien sisäänpääsymaksutiedot, keikka-aikataulut ja lipunhinnat. Voit siis kätevästi kiireessäkin tarkistaa, että mihinkäs asti Rumaan oli ilmainen sisäänpääsy ja koskas siellä Jack the Roosterissa olikaan se burgeritarjous. 

roast

Yhdeltä välilehdeltä löydät kartan, josta voit kurkata lähimmät ravintolat tai tarkastaa mihin asti jonkin tietyn ravintolan keittiö on tänään auki. Kartan ravintoloita klikkaamalla pääset myös lukemaan kyseisen ravintolan kuvauksen. Ahaa, Roastin keittiö on siis tänään auki varttia vaille kymmeneen, kätevää. Jatkot-osioon nostetaan kiinnostavia tekstejä ja kirjoituksia – kurkatkaapas täältä näkyykö ketään tuttuja… 

Pääsin yhteistyön tiimoilta herkuttelemaan Roastiin, tuohon Tammelasta löytyvään ravintolaan jossa näyttää olevan aina niin kiva tunnelma. Lupasin raportoida kokemuksestani teille ja sehän sopii varsin hyvin, kun olen muutenkin esitellyt mielelläni Tampereen ravintolatarjontaa. 

roast tammela

rouhea ravintola roast

Olin käynyt kerran aiemminkin Roastissa ja koska silloin valkkasin hampparin, olin jotenkin mieltänyt paikan sellaiseksi laadukkaammaksi burgeripaikaksi. Siitä ei kuitenkaan ole kyse, sillä vaikka Roast tarjoaa herkullisia hampparivaihtoehtoja, on listalla paljon muutakin; Poppamiehen mausteilla ja kastikkeilla maustettuja chiliruokia, useita perinteisiä ruoka-annoksia hyvistä raaka-aineista valmistettuna ja usein pientä twistiä!

siikaa

Minä pohdin hetken Emännän salaatin (halloumisalaatti) ja tämän siika-annoksen välillä. Onneksi päädyin kalavaihtoehtoon, oli superhyvää! Kanttarellikastike, uuniperuna kaprisaiolilla (NAM!!) ja grillattu fenkoli tekivät kala-annoksesta täyteläisen ja herkullisen. Kurjaa, etteivät kuvat tee oikeutta herkuille – sisällä kuvailu tähän aikaan vuodesta on mitä on… 

taavin pippuripihvi tms

Taavi valkkasi pääruuaksi Sheriffin pippuripihviä ja annos oli kuulemma oikein herkullinen. Kuten kuvista huomaa, ei mikään hampparipaikka ;-) Vaikka opiskelijana joudunkin varmaan jatkossa valkkaamaan sen hampparin… onneksi kasvisvaihtoehto on sekin kokemukseni mukaan hyvä.

suklaakakku

vadelmajäädyke lakritsimoussella roast

Ja nam, mitkä jälkkärit! Taavi otti suklaakakkua ja minä maistoin vadelmajäädykettä lakritsamoussella. Tuo mun jälkkärini oli hyvä valinta, makuyhdistelmä oli nimittäin mainio. 

Tamperelaiset, voitte ladata sovelluksen TÄÄLTÄ! Ja TÄÄLTÄ voitte kurkata mitä mieltä Noora oli sovelluksesta ja eräästä toisesta tamperelaisesta ravintolasta. ;–) Oletteko te käyneet testaamassa ROAST:n ja joko joku on ladannut tämän sovelluksen?

* Yhteistyössä huvi.info

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sekä sovellus että ROAST on testattu! Toi sovellus on kyllä älyttömän kätevä ja sellasta onkin odoteltu:) ROAST:in ruoka oli myös mielettömän hyvää kun siellä tuli noin kuukausi takaperin käytyä, toi suklaakakku oli jotain niiiin namia!!

  1. Oi että, mä mietin pitkään suklaakakun ja tuon jäädykkeen välillä, mutta koska en oikeasti ole suklaakakkujen ystävä (ajatus niistä kyllä tuntuu aina ihanalta:D) niin päädyin tuohon raikkaampaan vaihtoehtoon. Uskon siis! ;–)

 2. Toi huvi.info on aivan loistava! Monestikaan ei meinaa tulla ruokapaikkoja mieleen kun kaupungilla on ja tarvis johonkin päästä syömään. Olin äitini kanssa joululahjaostoksilla ja menossa syömään niin tuolta äkkäsin jack the roosterin, siellä on kauan pitänyt käydä, mutta sellaset aina unohtuu Onneksi mentiin, oli herkkua! Toi sovellus on just tollaseen tarkoitukseen tosi hyvä, tykkään!

  Ja sit kun oon laiska enkä nyt jaksa klikata itteäni plasticin sivuille, niin laitan nyt tähän asiakaspalautetta! Voi, kuinka tykkäsin kun hain tänään paketin postissa ja kuinka ihanasti joulupaketissa kamera on, voin jo nyt kertoa että lahjansaaja tulee oleen ikionnellinen ja itellä sydän suli kun paketti oli niin ihana! Suuri kiitos <3

  1. Ihan mahtavaa, just tommosissa tilanteissa toi on paras! :-D mä en tajua mikä siinä on, että kun tekis mieli mennä ulos syömään ei yhtäkkiä keksi mitään. Onneks on toi ja onneks sitä koko ajan laajennetaan ja päivitetään! Mitä söit Roosterissa!? Mä oon testannut vaan lohisalaatin ja vegepurilaisen.

   Voi itku, kiitos Kati! Ihana kuulla :’-) <3 oon saanut väkertää aika monta joulupakettia jo ja oon aivan innoissani!! Aivan sairaan ihanaa tehdä jotain näin mieluisaa opiskeluaikana.

   1. Omaksi yllätykseksi valkkasin vuohenjuustohampparin ja tykkäsin hirveesti :) paljon vielä jäi sinne sellasia mitä huvittais syödä et eiköhän sinne vielä löydä uudestaan :D

    Paljon olis muitakin paikkoja missä huvittais käydä! Kuitenkin monesti käy vaan samoissa paikoissa niin kaikki uutudet on tervetulleita :)

 3. Mä oon käynyt pari kertaa syömässä Roastissa. Ei varmaan ole yllätys, että ensimmäisellä kertaa söin burgerin. Toisen kerran ruokaa en edes muista, joten se ei vissiin sitten ollu mieliinpainuva?

  Pitäisi kyllä mennä uudelleenkin jossain vaiheessa, mutta kun vaihtoehtoja on niiiiin paljon :)

  1. No älä muuta sano! Mä haluaisin tutustua Tuulensuuhun ja Ineziin paremmin ja antaa Soholle uuden mahdollisuuden :-D

   1. Tuulensuussa ainakin liharuuat on loistavia, ja juustolautaset :P En muista miten paljon siellä on kala- ja kasvisvaihtoehtoja.

    Soho pitäisi itsekin tyypata uudelleen, kun edellisestä kerrasta kun siellä oon syöny, on lähemmäs 10 vuotta.