NYE @ LONDON

lifestyle, matkailu
15 kommenttia

LONDON

photo: x

Hupsista, varattiin lennot Lontooseen uudeksi vuodeksi. Edellisestä Lontoo-reissusta onkin vierähtänyt hetki, sellaiset 12 vuotta? :-D Nelosluokkalainen taisin edellisellä reissulla olla, enkä oikeastaan muista Lontoosta kuin Harrodsin suomea puhuneen myyjän (osasi ehkä sano kiitos tai moi ja oltiin pikkutyttöinä ihan innoissamme), London Eyen, TATE-museon ja punaiset kaksikerroksiset linja-autot. 
 
Te olette varmaan jotkut käyneet Lontoossa vähän vähemmän aikaa sitten, mitä minä? Haluaisitteko jakaa jotain vinkkejä? Esim. ruokapaikoista, kivoista pubeista, vintage-liikkeistä ja muista shoppailupaikoista? Ja hei, mitä Lontoossa kantsii tehdä uutena vuotena? Iääks, en malta odottaa, reissaaminen on parasta. Lontoo ei ole tähän mennessä ollut mitenkään millään mun must go -listalla, mutta kun lennot sattuivat sopiville päiville sopivaan hintaan, päätettiin lähteä tutustumaan tähän kaupunkiin tällä kertaa. Saas nähdä, jännää! Olen superkiitollinen kaikista vinkeistä,  viimeksi sain aivan superhyviä suosituksia teiltä koskien Barcelonaa. :-* 


*translation: we are going to spend NYE in London, so do you have any tips for us? We will stay for five days, so any shopping tips, nice restaurants? Where to be at NYE? 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. oi, lontoo on aika kiva! suosittelisin lounasta st. martin in the fields-kirkon alakerrassa (myös ilmaisia lounaskonsertteja yms.), kiertelyä old spitalfields marketilla, hampurilaisia byronissa, taidetta tate modernissa ja kiipeämistä primrose hillille.

  http://www.stmartin-in-the-fields.org/

  http://www.oldspitalfieldsmarket.com/

  http://www.byronhamburgers.com/

  coolin linnin blogista saattais löytää lisää vinkkejä! http://radarmagazine.se/linnwiberg/

  ihanaa reissua! :–*

  ps. arvaas kuka lähtee tänään illalla nyciin uudeksi vuodeksi….. ;–)

 2. Vintageliikkeitä löytyy esim. Brick Lanelta tosi paljon ja yksi kiva on ”Absolute Vintage”. Siellä on hyvä valikoima niin kenkiä, laukkuja…
  Itse taisin ostaa sieltä ainakin muutamat kengät. :)
  Brick Lane:lla kannattaa muutenkin käydä, koska siellä on myös upeaa katutaidetta! :)

 3. Olin juuri elokuussa ekaa kertaa! Ihana paikka, rakastuin.

  Semmoiselta tubepysäkiltä kuin Holborn löytyy ainakin sikana kivoja ruokapaikkoja! Mm. My Old Dutch, josta saa ihania suolaisia ja makeita pancakeseja. :-) Jos Harry Potter kiinnostaa yhtään niin Warner Brosin Potter-tour on ihan must!!!! Liput vaan +30 euroina. Oltiin vaan 5 päivää niin siinä ehti oikeestaan vaan pyöriä ja ihmetellä, ensi kesänä uusiks!

 4. Lontoossa on niin paljon kaikkea ja voin vaan kuvitella millanen se on uutenavuotena! En muista ikinä mitään ruokapaikkoja mut jos iltamenoa mietitte niin menkää ihmeessä teatteriin! Niitä teatterilippukojuja on miljoonia ja ne esitykset on aivan omaa luokkaansa =) Toki voi monet olla täynnä, mutta usein vähän halvemmilta parvipaikoiltakin näkee, ja varsinkin kuulee, oikeen mainiosti. Earl’s Courtin metropysäkki on ihanalla alueella ja sieltä bongasin viimeks ihanan suht pienen hampparipaikan, myös kasvisvaihtoehtoja. Plussana litran överisuklaapirtelöt jotka tarjoiltiin sinkkiämpäreistä ;)

 5. Ruokapaikkoja:

  http://www.thebreakfastclubcafes.com/ – mahtavan isot annokset ja kiva tunnelma

  http://www.gbk.co.uk/find-a-restaurant/ – maittavia burgereita ja jättisuuria pirtelöitä (kannattaa kokeilla myös sweet potato fries, yummy!

  http://www.ifancyasnog.com/ – superhyvää frozen yoghurtia

  http://www.wasabi.uk.com/ – parhaat sushit!

  NYE:

  Lähes kaikki tapahtumat/bileet on maksullisia, tätä voin suositella. Aivan upea paikka ja musiikki on loistavaa.

  http://www.koko.uk.com/listings/buttoned-down-disco%E2%80%99s-fck-nye-party-30-12-2013

 6. jee pitäkää hauskaa! :-)
  ennen omaa reissua selasin are you feeling fashionable-nadjan postauksia, hänhän asu lontoossa joskus joten sitäkautta itse ainakin löysin hyviä vinkkejä!

  postaukseen liittymättömästi kävin muuten sokoksen alemyynneissä ja löysin sieltä sitä sun suosittelemaa yrttideodoranttia alesta, ostin, eikä todellakaan kaduta! yllättävän hyvin pitänyt :-D

 7. Itse olin tänä syksynä viikon Lontoossa, ja ihmettelen jos et hurahda kaupunkiin täysin! Kuten ylempänä joku muukin sanoi, on Brick Lane ihan ykköspaikka vintagen shoppailuun – iso valikoima, vaikka aika kallista onkin. Myös samalta kadulta löytyvä Brick Lane Coffee oli tosi kiva, rento kahvipaikka. Vintage-fanille myös Notting Hillin Portobello Market viikonloppuna on must! Yllätyin, miten hyvä vaatetarjonta siellä oli. (Ehkä aavistuksen Brick Lanea edullisempikin?)

  Camden oli upea yöaikaan, vähän enemmän underground-meininkiä kuin esim. Sohon katukuvassa öisin. Itse vielä tuolloin ala-ikäisenä en päässyt pahemmin Camdenin yökerhoihin tutustumaan, mutta vaikutti siistiltä ja ihmisten tyylit olivat bongailun arvoisia. :)

 8. Broadway Market lauantaisin Hackneyssä on kiva, ihanaa ruokaa ja symppiksiä kauppoja (varsinkin ne pari kirjakauppaa olisin voinut ostaa tyhjäksi..). Sit Brick Lanen lisäksi itä-Lontoossa esim. Dalston on ihan kivaa aluetta, löytyy esim. Oxfam ja Beyond Retro ja kivoja kahviloita. Jos vaan aikaa riittää ja tekee mieli ulkoilla niin Greenwich Park ja Hampstead Heath on mun lemppareita, molemmista on aika hulppeat näköalat kaupungin yli. Hauskaa reissua teille! :)

 9. moi iiduli! mä asun nykyään lontoossa ja en edes tiedä mitä suositella kun liikaa kaikkea. maailman paras paikka olla!
  me mennään syömään nye illalla Bill’s raflaan ja skipataan megapartyt ja mennään fiilistelemään ilotulituksia.
  aika moni paikka oli jo loppuunvarattu syömisen suhteen mutta oon todennu ton bill’ssin oikeen mukavaks ja rentoa safkaa!

  ehkä törmätään jos hyvin käy!

  xx

 10. Mä en nyt halua kuulostaa ilkeältä mutta wasabi on ihan mc donaldsin tasonen ketjusushi paikka, jota löytyy isoimmista ostoskaduilta ja juna asemilta. En suosittelisi itse menemään. Ja vaikka KOKO onkin tosi kiva baari, noihin button down discoihin ei pääse sisään ellei ole klubi illan jäsen ja rinnassa bdd rintanappia. Vaikka sitä rintanappia ei uutena vuonna tarvitsisikaan, sinne ei oo mitään mahdollisuutta päästä sisään- usein normaaleina viikonloppuinakin KOKOon on korttelin kiertävä jono.

  Kuulostampa mä ilonpilaajalta :D mutta joo jatkan samaan malliin kmitä EI KANNATA TEHDÄ.

  Älkää menkö zone 1 baareihin, eli ihan siihen keskustaan, soho, leicester square, piccadilly circus, covent garden. Ne on todella kalliita ja limasia paikkoja.

  Liverpool streetin aseman lähellä on aivan mahtava kiinalainen ravintola, My Old place. Kannattaa kattoo sijainti kartasta ennen kuin lähtee suunnistamaan sinne, se on aika sivukujalla. Suurin osa asiakkaista on kiinalaisia, harvoin siellä näkee oman seurueen lisäksi länsimaalaisia! Se on ihan spitalfields marketin ja Brick lanen lähellä.

  Hoxtonissa on Broadway flower market, vaikka nyt ei turistina paljoo kukkia varmaan ostella mutta se on niin ihana ja tunnelmallinen ! Kannattaa mennä.

  Itse just tulin tänään Tampereelle karkuun Lontoon uutta vuotta :D se on valitettavasti aika stressaava ilta. Kaikki baarit, pubit ja ravintolat ihan täynnä , se on todella ahdistavaa. Ja Lontoossa ”täysi baari” on ihan eri asia kuin Suomessa- koko talo on täynnä sisäänkäynniltä asti ja usein oot jumissa ulko oven luona ensimmäiset 20min.

  Kannataa myös lähtee keskustasta hieman kauemmas, esimerkiksi Richmond on aivan ihana kaupunginosa. Hamspstead heath puiston korkeimmalta kohdalta näkee taas todella upeasti Lontoon siluetin. Se taas on pohjoislontoossa, sama alue on muutenkin todella kaunis, ja siellä on paljon pieniä kivoja ravintoloita.

  Mutta tiivistettynä, nähtävyydet kierrettyä kannattaa pysyä pois keskustasta ja tutkiskella ”oikeeta” Lontoota. :)

  http://imustbeme.blogspot.co.uk

 11. siis apuaaa mulla nyt ei mitään sen kummempia vinkkejä oo, me käytiin 2008 kesällä äitin ja iskän kaa ja kaikkien ruokapaikkojen nimet on kyl ihan unohtunu eikä oo ylhäällä, mutta lontoo!!!! voi vitsi rakastut siihen jos et muista mitään. mä vaa rakastuin katuihin ja kaikkeen ja brittienglannista nyt puhumattakaan. hyde park nyt ainaki oli ja ne puistot mitä siellä oli, nii oli käymisen arvosia. toivottavasti saat paljon hyviä vinkkejä kun mä en muista mitään nimiä :( topi kävi vasta syyslomalla lontoossa vois kysyä siltä vinkkei

 12. Oi, Lontoo on ihana. Kävin just viime kesänä ekaa kertaa, ja haluan kyl heti uudestaan. Tässä sitä jo vilkuillaan useamman viikon kielikursseja, joille vois lähtä sit välivuonna ;)
  Oot varmaan jo palannu takasin, mut kävittehän Oxford Streetillä? Järjetön määrä kauppoja. Ja kun pääkadulta poikkesi pikkuisen löytyi heti pienempiä ja sulosia liikkeitä ja kaiken maailman englantilaisia pubeja joissa myytiin kidney pie:ta ja fish & chips:ejä :D