OLDIEs GOLDIEs

lifestyle
5 kommenttia

Hih, selasin mun vanhoja Flickr-tunnuksiani ja löysin hauskoja kuvia. Kuvia selaillessani totesin, että olen tainnut viime vuosina kasvaa pikkuisen. En ehkä näytä enää ihan niin juniorilta (olen käynyt kerran Alkossa ilman että kysyttiin papereita – I KNOW, en usko itsekään eikä muuten usko äitikään!!!) mitä ennen, mutta tiedän että olen kasvanut muutenkin. Aika hauska havainto, ei tuollaisia juttuja pohdi päivittäin. Ja toinen havainto – en nykyisin ota kuvia ystävistäni kuin puhelimella Instagramia varten, höh! Mikä vääryys. 

u_u

4164_86087877263_574977263_1659663_2258841_n

jag älskar dig

1lipsuu

krazy_girLz

ssss

knifehoodie08

ruotsalaiset leipurit

pumpumpuumm

ida ja emma

minä ja elviira

Suurkiitokset jo nyt kaikille hyviä Lontoo-vinkkejä jakaneille, vielä saa kertoa hyviä Lontoo-tärppejä, jos sellaisia on mielessä! Nyt alkaakin pakkaushärdelli, juhuu… :- D 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei! Oli pakko jättää sulle kommentti kun oon tässä loman ratoksi tutustunu uusiin blogeihin ja löysin sit tämän sun oman. Sitä halusin tulla kertomaan että sulla on mielettömän ihana ja TYYLIKÄS blogi. Vau! Ja oot ihan mielettömän kaunis kaiken lisäksi itsekin : ) Uusi lukijasi ilmottautuu tämän myötä.. Ihanaa tulevaa vuotta sulle!

    1. Voi itku Sofia, piristit ihan hulluna, KIITOS :-* ihanaa että oot löytänyt tänne, tervetuloa seurailemaan!! Ihanaa vuotta sullekin, hih!

  2. IHANIA!!! Vitsit mitä tirppoja! Etenkin hymyilytti me kaks+herkulliset penkkariviixet!!! <3<3<3

  3. hahaa muistan about kaikki kuvat, vanhoja kuvia on kyllä aina niin hauska katsella! Itsekin löysin vanhan flickr-tilin hetki sitten ja ai että sitä riemua!