FAKE FEATHER SKIRT / WST

muoti
10 kommenttia

Oon kytännyt WST:n valikoimaa lähes päivittäin siitä asti kun nettikauppa avattiin, sillä valikoima on koko ajan ollut todella lupaava. Pari oikeankokoista vaatekappaletta on myyty suoraan nenän edestä – unelmoin yhdestä ihanan pehmoisesta jakusta, mutta sen ehti napata Henriikka! :- D Meni ainakin superhyvään kotiin, joten ei harmita enää. Valikoimassa on tällä hetkelläkin parit niin siistit kengät, mutta tietysti ihan väärän kokoisina. Menkää kurkkaamaan, en tajua miten esim. nämä ovat yhä myynnissä. 

fake feather skirt – WST / sheer blouse – Zara / bag – Vintage Garden 

Nappiostos! Mulla ei ole ollut mitään muuta juhlavaa mustaa hametta kuin nahkahame. Vaikka se sopiikin lähestulkoon kaiken kanssa, olen kaivannut jotain ”erikoisempaa” alaosaa jonka voisi pukea kaikkien yksinkertaisten yläosien kaveriksi ilman huolta siitä, että on pukeutunut liian arkisesti. 

Hymyilytti kun huomasin Ninan kirjoittaneen WST:stä aivan hetki sitten. Tuolta valikoimasta löytyy siis myös Ninan vanhoja vaatteita – kenenhän vanhan hameen minä mahdoin ostaa? Pakko muuten kehua, että tämä hame on aivan moitteettomassa kunnossa – valikoiman laatuun todella panostetaan. 


*translation: check out this super cool 2nd hand web store called ”WST” (we started this). I bought this fake feather skirt last week! ♥

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. vitsit, että harmittaa kun pähkäilin yksien kenkien kanssa niin kauan ja sittenhän ne tietysti meni sivu suun !!
  hirmu hyvä idis kyllä tytöiltä koko wst :- )

  1. no älä muuta sano! saa olla nopsa :- ) mutta kirppiksillä usein oon muutenkin – etin aina jotain tiettyjä juttuja eniveis. tuolla ei tietty pääse sovittaan mutta….

 2. Ihana hame ja sopii sulle mielettömän kauniisti! Heh, hauska että molemmat kirjoitimme samasta aiheesta parin päivän välein. Great minds think alike! :) Ja kyllä, WST on loistava putiikki.

  1. Kiitos!! :–) ja äläpä, nauratti tuo sattuma. En tiennyt ennen sun postausta että ottavat tuotteita myyntiin keltä vaan – kaikki hinnoittelusta kuvaamiseen ja KAIKKEEN kuulosti hyvältä!

 3. Vautsi ompa hieno :–) !

  Meikäläisen juttuja löytyy myös jonkinverran myynnistä, hihi!

  1. Kiiitos, oon ihan innoissani tosta!! :-D

   Hiiih hei arvatenkin muuten!? :-D supersiisti konsepti, tykkään!!