Kiasmassa

lifestyle
7 kommenttia

Käytiin pitkästä aikaa Kiasmassa viime viikonloppuna Helsingissä ollessamme. Taidenäyttelyissä pitäisi muistaa käydä useammin! Onneksi esim. Ravintola 931:sessä täällä Tampereella on usein jotain pieniä näyttelyitä, Telakallakin aika usein seinillä jotain. Tamperelaisten kantsii tänä keväänä suunnata Sara Hildenin taidemuseoon Andy Warholin töitä katsomaan. Mietin että onkohan se mun mielestä tylsä, oon jo nähnyt niitä Marilynejä ja tomaattipurkkeja NYC:n reissulla MOMASSA ja täytyy sanoa että ne eivät ihan hulluna iske. Ehkä just siksi että ne on niin iso ilmiö ja niin kopioitu juttu, vaikkakin tietysti on siistiä tiedostaa mistä moinen taidesuunta on saanut alkunsa jne. Mutta onhan Warhol tehnyt vaikka mitä muutakin. Innostuttiin Lauran kanssa mm. polaroid-kuvista ;-) Vaikea arvata miksi, hehee. Onkohan Tampereella käynnissä muita hyviä näyttelyitä? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. UUUU, erittäin hyvä vinkki!!!!! ;—) ja joo sama tääällä :D pitäis!

  1. Ton luinkin jostain, harmi kun Helsingin reissuja ei ehkä kantsii ajoittaa ton takia ekalle perjantaille, mut helsinkiläisille hyvä vinkki :*

 1. Nyt o muute mageita kuvia! <3

  ja ai niin, pakko kertoa että näin unta jossa lueskelin sun blogista postausta sun uudesta tatuoinnista, ja olit ottanu sellasen valtavan Audi-merkin käsivarteen……. postauksessa selitit ihan onnesta soikeana sen kreisin_syvällistä merkitystä, kuinka se on sulle niin paljon muutakin kuin automerkki :''d kuulostanko nyt hullulta stalkkerilta kun nään tälläsia unia mutta oli pakko jakaa! hihi

  1. JEEE, kiitos!! <3

   Hahahahah NO NYT se kuva tuolla sitten on, ei oo onneks Audi-merkki ei xDDDD joskus sitä näkee unia ihan random-jutuista, joten no worries, tää oli kiva tietää :--ddd hahahah!

 2. Joo! Todella mageita kuvia, huh! Millos sun valokuvanäyttelys on siel Sara Hildenissä? :) Itellä vieläkin Warhol tsekkaamatta, mutta menossa kyllä…

  Ja vahvasti suosittelen lähteen ihan vaan taiteen takia Kumuun Tallinnaan. Muut hommat tulee siinä sit vähän niinkun kaupan päälle.