ensimmäinen

lifestyle
54 kommenttia

Nonniiin, tiedän ainakin pari tyyppiä ketkä halkeaa uteliaisuudesta, joten tässä tämä nyt sitten olis: mun simpukkatatuointi!

Siitä tuli just sellainen, mitä toivoinkin – kannatti siis odottaa aikaa Takomon Veeralle. Kävin kyselemässä aikoja ekan kerran vissiin marras-joulukuussa ja sen jälkeen tammikuussa, mutta Veeran kalenteri oli koko ajan täynnä. Sain kuitenkin tuossa kaksi viikkoa sitten peruutusajan parin päivän varoitusajalla ja oon niin onnellinen, että se sattui olemaan just sille kevään ainoalle vapaalle lauantaille. Huh huh, miten hyvä tuuri! Tai tuurin sijaan dramaattisemmin ajateltuna kohtalo ;-) Tatuointikuumeen kasvaessa mietiskelin oisko Tampereella ketään muuta, johon voisin luottaa, mutta en kyllä keksinyt ketään. Helsingissä sen sijaan oliskin, mutta Tampereella Veera on kyllä mun silmissä ainoa, johon tiesin voivani luottaa. Oon nähnyt useampia Veeran tekeleitä ja selkeä viiva ja värien käyttö on vakuuttanut mut täysin. Tyttömäiset aiheet on hallussa nekin, joten tiesin, että kunhan vaan pääsen esittelemään ajatukseni Veeralle, hän saa ne paperille just siten miten mä toivonkin. Mulla nimittäin oli visio siitä mitä halusin käteeni, mutta ei selkeää kuvaa mielessä. Siispä kokosin parit inspiskuvat ja selitin ajatukseni parhaani mukaan. 

Simpukka tai näkinkenkä. Yksinkertainen, ei värejä eikä väreillä tehtäviä varjostuksia. Tove Jansson-tyylinen varjostus eikä mitään kitch-henkistä pulleaa simpukkaa. Herkkä ja sopivasti tyttömäinen. Ja just semmoisen mä sain. Huhhh huh, oon niin tyytyväinen ja tekee vaan koko ajan mieli katsella käsivartta. ♥___♥ Suosittelen Veera Mobergiä sydämestäni, ei olis voinut olla mukavempaa tatskailuhetkeä. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. oi kuinka ihastuttava! heti tuli mieleen tove ja tän rakastettava kuvamaailma, erittäin hyvä ensimmäinen!! muumit ja simpukat <3 (muistan kun pieneenä käytiin naanatalin muumimaassa ja sain raivokohtauksen, kun siellä ei ollutkaan samanlaisia simpukoita kuin kirjoissa, nyyh)
  tatuointikuume vaan kasvoi – onneksi luonnoskirjoihin on jo muodostunut tuleva kuva, rahoitusta vain odotellessa.

  :–))

  1. Oii Aura kiiiitos<3!! Lämmittää sydäntä, ah!
   Ja voi ei mikä muumilaakso-muisto, voin vain kuvitella pettymyksen!!! Huuuuh, ihanaa että sulla on idis valmiina, mua turhautti kauan mustekuume ilman inspistä hehee.

 2. Oi, tosi ihana ja jotenkin niin sun näkönen tatuointi!

  Hmm, pakko kysäistä, sanoit tuossa tekstissä, että tietäisit Helsingistä hyviä tatuoijia, osaisitko suositella erityisesti jotain/joitain heistä?

  1. Kiiiitos!! Ihan paras kommentti että näyttää multa, niin ite tietty aattelen mut kiva kuulla sama toiselta hiiihh! No siis Tous les problemes -Katjalle Leena Lumilampi on tehnyt aivan ihanan tatskan, googlaile Katjan postaus ja muita Leenan töitä :-)

 3. OH MY IDA, iiiihhana!!!!! Tosi hyvin tehty, näkee kyllä. Sopii sulle kuin nenän päähän <3 Oma kuume vaan kasvaa ja kasvaa… :—D Ja tiedän ton tunteen, kun koko ajan haluaa vain ihailla käsivarttaan ja pitää esillä leimaa! Silloin kun otin oman kuvani tohon samaan kohtaan en saanut pidettyä silmiä kädestä irti!

  1. HENJEEE pusuja!!!!!! <3<3<3

   Joo, tekee vaan mieli tuijotella ja mallailla miten eri vaatteet näyttää nyt eriltä (paremmalta hehehehh).... Ja ihana kuulla että näyttää multa, JESsjess niin pitää :-***

 4. Oi kun hieno! Katoin jo tuosta ekasta kuvasta, että muistuttaa paljon Tove Janssonin tyyliä. Olikin hauska huomata kun luin tekstiä eteenpäin, että se oli ihan tarkoituksellista. :)

  1. Voii kiitos!! :-) Ja hehee mahtaavaa, moni joka ei tiiä tän taustoja mitenkään on kans maininnut Tove Janssonin. Siistiä!!

 5. oi vitsi, onpa ihana! ja mahtavaa symboliikkaa kehittelen tässä päässäni vaikken oikeeta tarinaa tiedäkään (ei sillä, että kaikilla tatskoilla mitään suurempaa merkitystä pitäiskään olla). hitsi kun tiiän jo seuraavan tatskan aiheen ja mihin sen haluan (tulee muuten samaan kohtaan kuin sun mut vasempaan käteen :–D) mutta rahoitus on ainainen ongelma :((

  1. Hihii, kiitos Roosa1! Noooh hahaha en usko että kukaan voi arvata mitä juttuja tuohon vois liittyä ja voihan niitä itsekin jälkikäteen keksiä, mutta mulle siinä merkkaa eniten kaunis kuva. Uuuuaah onko siellä kallista käydä ottaan?? Vai onko joku sellanen että haluut sille tietyn tekijän? raaah onhan tatskat joo aika hintavia, mutta onhan se sit myös ikuisesti iholla. :-) hihii jänskääää!!!toi käsi on kiva paikka1

 6. Ihana!!!! Tosiaan ihan sun näköinen, itekin haaveilen tollasesta yksinkertaisesta värittömästä tatskasta..

  1. Voi Iida, kiitos!!:–) Joo, tämmöinen yksinkertainen mustalla tehty on ehdottomasti eniten mun juttu, vaikka värillisiä kuvia muilla aina ihastelenkin. :-)

 7. Pakko nyt täälläki kommentoida, et on se hieno! =) tosi sun näkönen, en sulla näkis esim tosi värikästä/ old school -tyyppistä simpukkaa :D very nice!

  Mulla on jatkuvasti tatskakuume päällä, olisin ottanu uusimman jo pari kk sitten, mut pakotan itteni oottaa toukokuun loppuun! Sit on sm-kisat ohi, en haluu nimittäin missata viikon, kahen treenejä tatskan takii.. Äää! Olikohan tässä enää mitään järkee, haha..

  1. Voi kiiiitooos<3!!! AH, ilahduttaa niin paljon! Ja joo jep, en mäkään osais tommosia kuvitella, vaikka just jollain toisella ois varmasti ihan törkeen hieno värikkäänä tai old skoolina.

   IÄÄH i kno!!! mulla ei ollu oikeestaan mitään muita rajoitteita kuin raha, mut onneks toi sattu tuleen niin hyvään saumaan että olin just saanu isohkon palkan JESSS! Joten nyt sittten vaan toukokuun loppuun varaileen aikaa!! En tiiä kyl millaset jonot siellä on mut täällä on ihan kreisit.

 8. Nii ja! Tiiän niin ton tunteen, ku haluu vaa tuijotella sitä kuvaa :D nauroin ittelleni ku otin tän kukan reiteen viime maaliskuussa, ku hilluin kotona shortseissa vaik oli tosi kylmä, ku halusin vaa ihailla sitä koko ajan :D

 9. Voivitsi näinkin jo tän kuvan Instassa! Oot niin kaunis näissä kuvissa ooih :))

  Ja mulle tuli kanssa Tove HETI mieleen, ihan helkkarin upea. Tohon tyyliin tekeviä artiseja onkin varmasti vaikeampi löytää kun kaikki tekee oldschoolia..ei ikinä näyttäis tolta! Vau!

  1. NO ÄLÄÄÄÄ, just ton takia kannatti odottaa, kun tiesin että Veera osaa tehdä muutakin kuin old skoolia! AH ihanaa <3___<3 ja kiitos ihana, vitsit mä oon fiiliksissä :-* Hihiiii!!

 10. Uuaa, ihan huikea! Myös sijainti, koko ja kaikkineen niin onnistunut ja kantajansa näköinen.

 11. no on kai pikkusen halvempaa, mitä oon kuullu, vaikken ookkaan ite vielä käyny kyselemässä. tai siis ns. sama hinta mut vaan dollareissa eli aavistuksen halvempaa. ja houkuttelis just esim. leena lumilammen tekemä kun näin sen tous les problèmes-katjan tatskan, aijai!! mut tiiän et täältäkin varmasti löytyis taitavia tekijöitä.. noh, jos löydän rahaa ja tekijän niin ois huisia ottaa se täällä mut vähän epäilen.. ://

  1. Käääks, no varmasti sieltä löytyy taitavia tekijöitä!! Se on niin iso paikka verrattuna Tampereeseen tai Helsinkiin kuiteskin. Rahatilanne tosin voi olla kinkkinen, kääks.

 12. Aivan älyttömän ihana tatuointi!! Oon itekki miettiny jo pari vuotta et haluaisin tatuoinnin ja mulla on siihen selkeä idea ja visiokin mut aina se on jäänyt. Nyt kun näin ton sun simpukkatatskan ni ihan hirvee tatuointikuume iski… Toi sopii sulle niiiiiin hyvin!

  1. Oii kiitos ihana!! :’—)) Nyt siis vaan varaileen aikaa, hihiii;-)

 13. Ei oo mitää superpitkiä jonoja täällä, onneks! Mut silti pitää kohta varata et toukokuun lopulle ehtii..! Hiii =))

 14. i h a n a!!!!!! yks kauneimpia tatskoja mitä oon ikinä nähnyt ja tuli heti tove jansson mieleen!

 15. Onpa kaunis!! harvemmin on itelle tullu vastaan tuon tyylisiä, yleensä just kaikkia old schooleja sun muita mut tää voittaa ne kyllä mennen tullen! Oivoivoi oma tatuointikuume lähti taas nousuun, helkkari kun kaikki omaan makuun olevat tatuoijat on ihan eri puolen Suomea kuin missä ite asuu ja yleensä kaikille pitäs käydä paikan päällä varaamassa aika. Ja mitä oon ymmärtäny nii esim Takomon Veeralle ei saa ees varattua aikoja ku henk.koht. paikan päällä vaan tiettyinä päivinä eikö vain? Oh en voi kuin ihastella tuota siun kaunokaista! :-)

  1. Hihii voi itku, kiitos ihanista sanoista!! Oon tästä ihan sairaan fiiliksissä, tästä tuli just sellainen mitä toivoinkin. :-) Ja siis juu, juuri tolleen Veera munkin ymmärtääkseni ottaa aikoja, ilmoittelee Takomon fb:ssä (ja omassa) sit ne päivät kun on ajanvaraus mahdollista. Suosittelen ihan superpaljon!!

 16. Pitääpä olla kärppänä sit, jos kävis hyvä tuuri ja pääsis käymään Tampereella niin et sais varattua hälle ajan! :)

 17. A-PU-A O-M-G!! Siis mä hajoon miten hyvältä toi sun päällä näyttää. Voitko kuvitella miten järjetön inkkikuume tästä tuli!! Iiiiiik <3 :-)

 18. Saanko mä udella paljonko Veera veloitti kauniista tekeleestään? :) Tatskasta haaveilen, ja kaipaisin hieman suuntaa antavaa esimerkkiä Suomen ja erityisesti Tampereen hintatasosta, jottai sitten tietäisin kauanko pitää säästää ja sillein :)

  1. DAMN multa kysyttiin samaa pari viikkoo sitte ja oon jo unohtanu!!!! :D 120€? 140€? Jotain tota luokkaa eniveis, reilun satkun jepsss kai joo! miks hitossa en pistäny mitään ylös, en tajua…………..