ADIDAS ZX FLUX FESTIVAL

lifestyle
9 kommenttia

Toissa viikon torstaina juhlittiin Adidasta ja upeita ZX Fluxeja. Mähän sain jo omani mustina, mutta koska reissuun on aina mahdollista ottaa rajallinen määrä tavaraa mukaan, jäivät lenkkarit tällä kertaa kotiin. Juhlakansan jalat olivat täynnä tuttua kolmiraitaa ja huh miten makeita nuo uusimmat, värilliset tossut ovat:

Arvaatteko kenen kahden kaunokaisen tossut? Eevan ja Jennan! Olipa kiva törmätä näihin ihaniin naisiin edes pikaisesti, pitkästä aikaa. En malta odottaa keväisempiä kelejä ja sitä, että ulkona pärjää ilman sukkia ja käärityin lahkein. Näyttää niiiiin hyvältä.

Nam mitä rullia – en oo aiemmin maistanut tämmöisiä, vaikka tiedän suunnilleen miten nämä tehdään. Avokado + graavilohi oli paras kombo. Noista supernäteistä kertiksistä tuli mieleen Flow, siellä oli samanlaisia. Voi kun ois jo kesä! Tänä vuonna aion suunnata ekaa kertaa myös kunnon rymyfestareille, iiks. 

Kemujen jälkeen käveltiin vielä hetkeksi istuskelemaan Tres Bonesiin. Siellä maisteltiin tietty Adidas Originalsin nimikkodrinkki Peetan, Minnan ja Taavin kanssa. Oli oikein makoisaa,  siinä oli ainakin inkivääriä. Tres Bones on kyllä ihan superkiva paikka, oispa vastaavia Tampereellakin.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Se on Daniel Palillo, eikä Pallilo! Sori, pakko korjata kun mullekin tosta aikoinaan huomautettiin kun luin sen väärin! :—–D

  2. ohh, kai tuut ilosaareen???!! se on parasss! meen aina festareille bändien takia, mut ilosaareen meen tästä lähtien aina, oli siellä mitä esiintyjiä tahansa :–D

    1. EEEEI ku ruissiin ainaskin näillä näkymin!! ;—) oon kyllä kuullu et ilosaaressa on kiva meininki!!

  3. Oli kiva siemailla drinkkejä yhessä! :) Vitsi että ne oli hyviä, plus oon kade niistä sun mustista adduista! <3

  4. Heei! Mistä tuo sinun musta mekko on ostettu? Näyttää hyvältä.