Koiravauva

lifestyle
18 kommenttia

Mä olen aina pitänyt itseäni  kissaihmisenä, mutta nyt mä olen kyllä kääntänyt kelkkani ihan toiseen suuntaan! Haaveilen omasta koiravauvasta ja jos totta puhutaan, niin musta ois maailman suloisinta ottaa yhtä aikaa sekä koira- että kisuvauvat :’–) Elämäntilanteeseen ei kyllä juuri nyt sovi pienet eläinvauvat, mutta saahan sitä haaveilla. Ja onneksi perheeseen on juuri saatu koiravauva, se helpottaa vähän omaa kuumetta kun tietää pääsevänsä koiravahdiksi ja paijailemaan pientä karvapalloa.  

Mutta ei kai kukaan voi olla tykkäämättä jostain näin söpöstä!?! Käytiin torstaina porukalla hakemassa Neela-vauva Ellin hoiviin. Vitsit miten utelias ja fiksu tapaus, ja niin hellyyttävä! Tyyppi mahtuu helposti kahdelle kämmenelle ja uinahtaa yhtäkkiä riehakkaan leikin jälkeen. En kestä, onneksi Neela ei majaile kaukana joten päästään helposti moikkamaan. :’–) Yritän parhaani mukaan tartuttaa koirakuumetta myös äitiin ja isiin…… Ne ihastui Teppoonkin ihan täysin! 

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. NO JEP!!!! Niin on :’—-)))) mutta karvainen versio vaan juurikin, hihii. En kestä miten söpö, Eetu on varmaan ollut yhtä suloinen pienenä?!

 1. Eiiih <3 just paijaan tässä porukoiden saman rotuista koirulia. ^__^ Aada näytti ihan samalta pentuna hiiih

  1. AAAAA<3 ihan ku oisin täs joku pv kattonu sun instasta että samanrotuista koiraa paijaat tms??? Ihanaa, niin söpö!!!!

 2. Voi ihanuus. Itelläniki on samallainen koira- ja kissakuume. Toi pentu on kyl ihan liian söpö! :)

 3. Asiaan millään tavoin liittymättä (vaik suloinen koiruus kyllä hän on! :>) ootko joskus suositellu täällä jotain hyviä luomuviinejä (semmosia Alkosta saatavia mielellään)? Jotenki muistelin että sulla oli joku suositus joskus täällä mutten googlella ainakaan löytänyt :-D Jos et oo, niin onks sulla vinkata joku kokeilemisen arvoinen?

  t. Myyjien suositukset ja randompullot koitettu eikä oo ollu hirveen hyvää :-(

  1. Oon mä jooooo vinkannut! Ainakin se tumma pullo jossa on keltainen pisara (:DDDD) on hyvää, siinä pisarassa lukee familia tms. Oisko joku kympin pullo. Sit viimeks maistoin Adobe Reserva Gewürztraminer-rypäleistä tehtyä luomuvalkkaria, sekin oli kympin. Molemmat ainaskin mun makuun! Joku semmonen vihreessä pullossa oleva reilun kaupan + luomu on kans hyvää, mutta ei mitääään tietoa sen nimestä, se oli vaan harvoja about kympin viinejä jolla oli noi molemmat, luomuus ja reiluus. :-)