Macarons-löytö

ruoka
10 kommenttia

Viikonlopun kunniaksi pakko jakaa todella huru, mutta erittäin ilahduttava vinkki. Macaron-leivokset on vissiin so last season, jos ruokablogeja on uskominen, mutta mä tykkään näistä yhäkin kovasti. Ihanan rapea kuori ja sisältä pehmoinen minileivos riittää sellaisenaan tyydyttämään mun makeahimon, mutta mitä useampi eri maku maisteltavana, sen parempi! Oon pari kertaa koettanut leipoa näitä itse, aivan surkealla menestyksellä, joten ei auta kuin huijata ja ostaa kaupasta valmiina.

Pihistelijä minussa myhisi tyytyväisenä kun löysin Lidlin pakasteosastolta 12kpl Macarons-paketin hintaan 3,95€! Mietin että näitä ei ole ainakaan hinnalla pilattu (Stockan herkussa yksi Macaron-leivos maksaa about euron), joten ei kun testaamaan. Ja hyvältähän ne näyttivät ja maistuivat, suosittelen! Tosin pakkausselostetta en uskaltanut vilkaista, mutta ei sa aina ole niin vakavaa. Paras oli ehdottomasti tuo vihreä, pistaasi-macaron. 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Itekin oon koittanut tehdä macaroneja joskus melko huonolla menestyksellä. :) Omasta saa myös macaroneja, suolacaramel on hyvä! Mutta maksaa 1,50e/kpl… Ja myös Pirkalla on pakasteessa macaroneja, mutta ne maksavat lähemmäs 7e.

    1. Uhuhuhu joo, kahviloissa etenkin hinnat on huikeet. Ja pirkan macaronsit on musta kans kalliita pakastetavaraks! Lidl yllätti iloisesti jälleen, hha!

  2. hei katoin noita samoja viimeviikkoisella lidlin reissulla x–D tyydyin vain vaahtokarkkeihin, joita olin tullut hakemaan.

  3. Hei kannattaa joskus koittaa tehdä macaronseja sillä ohjeella, joka löytyy meikäläisenkin blogista (macaron-tunnisteen alta kaksi uusinta ohjetta)! Se on niin tarkka, että onnistuminen on 90-prosenttisesti taattu. ;) Pitää kyllä munkin käydä Lidlissä joskus hakemassa noita, kunnitse jaksaa tehdä vain yhtä makua/väriä kerralla.

    1. no mä oon kattonu sun blogista noita reseptejä!:-D mun pitäis kyllä hommaa keittiövaaka, kun mulla ei oo omaa ja sitä kyllä tarvii noiden macaronsien tekoon. Jospa sit uskaltaisin kokeilla taas :—D

  4. Hei jee, loistoneuvo! Olin toissa viikolla Pariisissa ja siellä iski tietty kamala macaronkuume, niin olisin vappuna halunnu niitä tarjoilla. Pirkan pakasteversioita kattelin, mutta nekin sitte mukamas ylitti budjetin :D Hih, tänään käytiin kamun kaa Lidlis nii ostettii sitte altaan viimeset 2 rasiaa testiin! Koska olis tosi epäkorrektia tarjota niitä joskus jossain kemuissa, jos ei olis ensin itse koemaistanut…