365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

3

toukokuu 2014

10

COMMENTS

Macarons-löytö

Written by , Posted in Ruoka

Viikonlopun kunniaksi pakko jakaa todella huru, mutta erittäin ilahduttava vinkki. Macaron-leivokset on vissiin so last season, jos ruokablogeja on uskominen, mutta mä tykkään näistä yhäkin kovasti. Ihanan rapea kuori ja sisältä pehmoinen minileivos riittää sellaisenaan tyydyttämään mun makeahimon, mutta mitä useampi eri maku maisteltavana, sen parempi! Oon pari kertaa koettanut leipoa näitä itse, aivan surkealla menestyksellä, joten ei auta kuin huijata ja ostaa kaupasta valmiina.

Pihistelijä minussa myhisi tyytyväisenä kun löysin Lidlin pakasteosastolta 12kpl Macarons-paketin hintaan 3,95€! Mietin että näitä ei ole ainakaan hinnalla pilattu (Stockan herkussa yksi Macaron-leivos maksaa about euron), joten ei kun testaamaan. Ja hyvältähän ne näyttivät ja maistuivat, suosittelen! Tosin pakkausselostetta en uskaltanut vilkaista, mutta ei sa aina ole niin vakavaa. Paras oli ehdottomasti tuo vihreä, pistaasi-macaron. 

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. Heidi
    • ida365
    • ida365
  2. miffa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.