Lemppari kukkakauppa

lifestyle
7 kommenttia

Tampereella on muutamia oikein kivoja kukkakauppoja, mutta yksi on mulle ylitse muiden: suloinen Tammelan Kukka Itsenäisyydenkadulla! Se täyttää kaikki kriteerini: kukkia on laaja valikoima, hintataso on sopiva ja mikä tärkeintä; liike sijaitsee ihanan lähellä. Kukkia tarvitsee välillä melko lyhyellä varoitusajalla, joten on mahtavaa, että läheltä löytyy näin kiva kukkakauppa. 

Pyysimme Tammelan Kukan Heliä yhteistyöhön Muotikirppiksen kanssa ja hän taiteilikin meille nätit kukka-asetelmat Pakkahuoneelle ja Klubille. Heli on mun vakkari kukkakauppias, ja vaikka mun budjetilla kukkia ei ostetakaan joka viikko, tulee kaikki lahjakukat haettua häneltä. On myös ihanaa, että voi käydä ostamassa vaikka vaan yhden yksittäisen kukan, jos sellaista tarvitsee esim. kosmetiikkakuvauksiin. Liikkeestä löytyy kukkien lisäksi myös romanttista ja söpöä lahjatavaraa ja myös niitä kauan metsästämiäni puuvillan oksia löytyi täältä ainakin talviaikaan. 

Olen aina saanut niin mukavaa palvelua Tammelan Kukassa, että ajattelin vinkata lempparikukkakaupastani teillekin :-) Kuvat puhunevat puolestaan valikoiman ja kauniiden kukkien suhteen. Tässä vielä yhteystiedot jos jolla kulla on oma suosikkikukkakauppa löytämättä Tammelan alueelta:


Tammelan Kukka
Itsenäisyydenkatu 15
33500 Tampere


*translation: I buy my flowers from shop called Tammelan Kukka. It’s near and it’s the cutest! 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Yks kiva kukkakauppa on kanssa siinä Tammelan Hesburgerilta kohti Tammelan toria. Aivan ihana pieni kukkakauppa, tekee tosi nättejä kimppuja :)

  1. Aaa joo, totta! Oon vaan saanut siellä joskus ihan superhidasta ja välinpitämätöntä palvelua, joten meen mieluummin semmoiseen liikkeeseen jossa mut huomioidaan asiakkaana :D

 2. Onko teille tulossa lähiaikoina plastic camerasille uusia kameroita myyntiin kuin mitä siellä tällä hetkellä on? Wide slim ois muuten oikein kiva, mutta mietin sitä salaman puuttumista :/

  1. Holaa! Onhan meille, mutta nimenomaan noita Wide Slimejä joita ei just nyt löydy valikoimasta.

   Meidän Fisheye-kameroissa on salama,joten se on varma valinta mihin tahansa vuodenaikaan. Kesällä sen sijaan ei tarvii salamaa edes illalla, jos kuvaa iso800-filmillä, eli wide slimkin riittää ihan mainiosti. Se on uskomattoman laadukas ollakseen niin halpa!:D

 3. Yhtenä päivänä kukkaostoksilla käydessäni jäin pohtimaan, että mitenhän on tuo kukkien laita siinä mielessä, että mistä niitä tulee ja missä ne on kasvatettu jne.? Tästä en ole koskaan nimittäin kuullut puhuttavan :-)

  Olisi kiva päästä vähän tutustumaan tuohonkin systeemiin, olisiko Tammelan kukalla esimerkiksi kertoa mitään heidän toiminnastaan? :-) Esimerkiksi ovatko kukat kotimaisia, tai mitkä mikäkin sesonki tulevat kotimaasta?