LIM

muoti
6 kommenttia

Meitsi on lomaillut Helsingissä viime keskiviikosta asti ja vaikka suunnittelin tekeväni duunia täällä, joudun nyt kyllä myöntämään että aika heikkoa on ollut. Olen kyllä lomani ansainnut, ei sillä, mutta vitsit miten kaikki on nyt olleet mua vastaan – kamera hajosi eikä Taavin koneelle voi jostain syystä asentaa Photarin ilmaista testijaksoa, hööööh. Netti on laitettava puhelimesta, joten kuvien lataus on ihan toivottoman hidasta. Palataan siis reaaliaikaiseen bloggailuun loppuviikosta, nyt vielä vanhaa matskua. Onneks sitä ehti kertyä aika reilusti tässä parin viime viikon aikana, hah! 

HOHOOO, vanha kunnon Fashi ON! -blogitiimi kasassa, toisin sanoen myöskin LIM – Linda, Ida ja Miina. Treffattiin viikko sitten Roosterissa Muotikirppis-hulinoiden jälkeen. Niin parasta, vaikka Roosterin kajarit olikin ihan liian kovalla jonkun pelin takia ja vaikka lista tuntuu koko ajan vaan supistuvan – miksi mehevä vuohenjuusto-hamppari on jätetty pois listoilta ja miksei lohihamppari tee vieläkään come backia?! Onneksi se listan ainut kasvishamppari oli hyvää, mutta silti, vähän tylsää että listalla on vaan yks hampparivaihtoehto jos ei syö punaista lihaa tai kanaa…… 

Söpö Lindu! Oon vähän kade noista pöksyistä – pitää tehdä kesällä joku kunnon pikkupaikkakunta-kirppisseikkailu, eihän Tampereen kirppiksiltä mitään tommoisia helmiä löydä. 

All black heheheee. Ihanaa, maksihamekausi on täällä taas ja jessss, sandaalit ovat päässeet käyttöön myöskin. 

Miina ja Linda, ihanat! Nuo Miinankin pöksyt on ihan mahtavat. Oon joskus sovittanut samantyylisiä, mutta pienemmillä pilkuilla – harmi vaan että en todellakaan näyttänyt niissä hyvältä :-D  

Juuuuh, semmoista! Nyt suihkuun ja sitten vois pakata ja alkaa pohtia että miten näyttää siltä, että matkalaukku ei mahdu kii, vaikken oo ostanut kuin yhden kirjan ja yhden ohuen t-paidan….. 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi ei, kuinka ihana mekkonen sinulla!! Toivottavasti sitten, kun tekniikka pelittää jne., näkisi kunnolla tuon mekon yläosan..jotain ihanaa pitsimäistä pilkottaa. Vautsi! Ja mistä tuo mekkonen oikein on?