VooStore Berlin

matkailu, muoti
10 kommenttia

Pakko esitellä erikseen yksi Berliinin reissun kiinnostavimmista putiikeista – VooStoreen astuttuani fiilistelin että NO NYT, tämä on sitä Berliiniä mitä olen ajatellut löytäväni!

VooStore löytyy Kreuzbergin alueelta, sisäpihalta Oranienstrassella. Putiikki on yksi iso halli ja sen yhteydessä näytti palvelevan suloinen kahvilakin. Rakastan pieniä harkittuja yksityiskohtia ja niitä VooStore todellakin oli täynnä. Siellä myydään vaatteita, asusteita, valikoituja sisustusesineitä, kenkiä, kirjoja ja lehtiä. 

”Rather than focusing on short-lived trends, Voo will present products that have the potential to become prized possessions for life. Voo is operating as a platform for music, design, fashion and art. The creators of the store are hosting regular exhibits, readings, concerts and showcases of new works from various designers and artists.”

Mielettömän tyylikäs valikoima tennareita ja kenkiä, mm. Minimarketia, Acnea, Birkenstockia, Whyrediä, A.P.C.:tä, Nikeä ja New Balancea. 

Miten noin pieni yksityiskohta voikaan tehdä tavallisesta lasista niin paljon kiinnostavamman? 

Lasikuvut!! En tiedä mitä ihmettä tuollaisella tekisin, mutta vitsit että tykkään noista. Ehkä laittaisin tuommoisen alle minikaktuksen tai mun hammasmuotin, hahaa. 

Hienoja suojakuoria, mustataustainen marmorikuori ois hieno. 

Jotain, mitä ostin tuliaisiksikin – joku todella tietää, miten myydään vodkaa tyypille joka ei ole koskaan aiemmin ostanut sitä :-D Ja vieläpä puhtaasti ulkonäkösyistä, hohoo! Vodkapullo ei voi varmaan paljon tyylikkäämmäksi muuttua. 

En voi kuin suositella. Toivon että seuraavalla Berliinin reissulla löydän monta uutta sisäpihaputiikkia joita fiilistelen yhtä paljon kuin tätä! Saa todellakin suositella, jos tietää vastaavia aarteita. Ja hei arvaatteko mitä – VooStorella on myös törkeän tyylikäs nettikauppa


VooStore Berlin
Oranienstraße 24,
10999 Berlin Saksa


*translation: If you visit Berlin, visit VooStore. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onpas kivan näköinen paikka! Miksen mä löytäny tota Berliinin reissulla! Tai ehkä sitä ei oo ollu vielä pari vuotta sitten..? Mustat marmorikuoret on kans houkutellu mua tänä keväänä mut en oo löytäny mistään 4S:ään sopivia ;/

  1. No jepp, ens kerralla tonne sitten, osoite ylös! ;-) Ja höööh äläpä, ainakin nunuco designilta saa 4S:ään sopivia, se mullakin näet on :-)!

 2. No voi että, kyllä graafisen suunnittelijan silmää miellyttää! Jes! Pakko kyllä käydä tuolla kunhan Berliiniin joskus taas pääsen, sitä ennen selailemaan nettikauppaa!

  1. No uskon! ;–) Tuo oli liikkeenä niiiiin ihana etten kestä – korkea halli, pitkällä puupöydällä kaikki nuo tilpehöörit ja ihania vaatteita. uahh.

 3. Joo saahan siis noita kuoria 4S:sään vaikka mistä, mutta just marmorikuoret on tosi nihkeessä. :) Ruotsissa myytäis yksiä täydellisiä mutta niitä pitäis lähtee hakee sieltä asti hah.

  1. Ooooh aijaaaaa nyt tajusin! :-D Että tietyt siis mielessä eikä yleinen ongelma.

 4. Tuo kauppa on kyllä niin Berliini. :) Tai Tukholma. Tai joku muu trendikäs kaupunki, hih.

  Lasikuvut – niissä on sitä jotain! Mistähän löytäis hyviä…

 5. Törkeän siistin näköinen kauppa! Voisin ostaa melkeen kaiken noista kuvista. Juuri Barcelonan reissulla juteltiin kavereiden kanssa että seuraavaksi Berliiniin. Kiitos muuten Barcelonavinkeistä, kävin täältä vielä kurkkimassa vanhat Barcelonapostaukset ennen reissuunlähtöä!

  1. No äläpä!!! Jeeee, ihan huippua että niistä on ollut iloa, kiva kun kerroit!! ^__^