Bar Burrito

Ravintolat Tampere, ruoka
11 kommenttia

Jihuu, GO TAMPERE! Peräti kaksi uutta tutustumisen arvoista ravintolaa testattu viimeisen kuukauden aikana. Siistiä että täällä alkaa hiljalleen tapahtua, bye bye Panchot ja S-ryhmän ravintolat. Äänestäkää ihmiset lompakoillanne ja käykää jossain muualla kuin isoissa ketjuissa, jos tahdotte että Tampereella on valinnanvaraa ruokapaikkojen suhteen!

Käytiin eilen testaamassa Keskustorille vappuna avattu Bar Burrito. AI VITSIT oli hyvää! Meni samantien omaan top kymppiin. 

Raffi sisustus sopii hyvin ruuan tyyliin ja yleiseen fiilikseen.

Ruoat tulevat söpössä metallikorissa. Kuten nimestä voi päätellä, herkutellaan Bar Burritossa burrittoja. Perusburriton hinta on 8,5€ eikä se jättänyt nälkäiseksi, annos oli aika muhkea. Burriton pohjatäytteeksi valitaan ohra, riisi tai korianteripapumuhennos. Lihavalikoimaan kuuluu nautaa, kanaa, vuohenjuustoa ja katkarapuja ja sen jälkeen valitaan yksi kylmä täyte mm. coleslawn, marinoitujen punasipulien tai punakaalin joukosta. Tämän jälkeen burritoon laitetaan oman valinnan mukaan juustoa, salaattia, guacamolea, salsaa, oliiveja, jalapenoja jne ja lopuksi valitaan kastikkeet.

Meitsin burrito koostui korianteripapumuhennoksesta, vuohenjuustosta, marinoidusta punasipulista, salaatista, juustoraasteesta, jalapenoista, salsasta, guacamolesta, sour creamista ja lempeästä chilikastikkeesta. Ja oli muuten ihan törkeän hyvää! Mun kuulemien huhujen mukaan nuo burrito-letut ois tehty speltistä, osaakohan joku vahvistaa tämän huhun? Olis aika täydellistä jos on!

Valikoimaan kuuluu myös jälkiruokia, mm. sweet burrito ja juomavalikoimaa on vaikka kuinka. Joku kerta pitää myös testata paikan drinkit, voisin hyvin kuvitella mojiton sopivan tuommoisen suolaisen burriton kaveriksi.

Suosittelen lämmöllä! Olin niin positiivisesti yllättynyt tästä ravintolauutuudesta ettei tosikaan. Bar Burrito löytyy Keskustorin Coffee Housen ja Hesen välistä ja annokset saa tilattua mukaankin jos on kiireinen. 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä oon käyny tuolla jo kahdesti. Paikka on tosi siistin näköinen ja burritot ihan jees. Mutta musta ihan jees ei riitä :/ Ja en sit tiiä olinko jotenkin erityisen nälkäinen, mutta musta noi ei ollu kovin täyttäviä. Mojito oli myös suuri pettymys, en siis suosittele sitä. :( Kaverin margarita oli kyllä hyvää. Ja palvelu toimi ainakin meidän kohdalla, plussaa siitä. :)

  Hehe jäi näköjään aika ristiriitaiset fiilikset mulle tästä paikasta :D

  1. Höööh, otitko papuja täytteeks? Ne on ehkä hippasen täyttävämpiä mitä riisi tai ohra ;-) Mä olin supernälkäinen tonne mennessäni ja olin ihan ähkyssä siideri + toi burrito -kombosta koko illan! Ei tarvinnu ees iltapalaa :-D

   Höh, voi harmi! Pitänee sit testaa margarita tai jotain :-D

 2. Todellakin loistavaa! Mä mietin kans et pitäs testata mojitoo ihan vaan sen takia, kun se tarjoillaan niin kivasta purkista :) Mut jos toi edellinen kommentti pitää paikkansa, niin pitää vielä miettiä.

  Vai tuleeks kaikki drinksut samanlaisesta lasista?

  1. Hohoo, purkilla on väliä!!! :-D Luulis ainakin että margarita ja mojito tarjoillaan erilaisista laseista mutta mistäs sen tietää…

 3. Tietenkin! Kyllä nyt mojitoja saa vaikka mistä, mut ei Tampereella mun tietääkseni hillopurkista muualla :)

  Ja sitä ajattelinkin, et kyllä margarita tarjoillaan margarita-lasista, varmaan…

 4. Ohoo vaikuttaa mäheeltä raflalta ja sisustus kivan rouheelta B—)

 5. Hiphip hurraa Bar Burrito on loisto paikka! Oon pitkään harmitellut, ettei Tampereelta saa mistään tosi hyvää meksikolaistyylistä katuruokaa, mutta nyt on kyllä loisto juttu tää keskustorin uusi helmi:D Itse oon käynyt nyt pari kertaa ja molemmilla kerroilla on ollut tosi hyvät safkat ja palvelu. Lihavaihtoehdot taitavat raflassa vaihdella aina päivän mukaan, koska kaverin kanssa maisteltiin viimeksi mm. possun niskaa ja jotain tosi mureeta naudan osaa;D

  Tosiaan toivotaan, että manselaiset vaihtais hesen ja kebabit tällasiin hyviin vaihtoehtoihin. Turkulaiset ovat homman jo hiffanneet, sieltä löytyy nykyisin vaikka mitä kivaa.. Mm. vähän vielä bar burritoa parempi Taco Nito, jonka on pystyyn laittaneet meksikosta kotoisin olevat veljekset, herrrrkkkua:)

  1. NO ÄLÄ!!! Tai katuruokaa ylipäätään, joka ois laadukasta ja hyvää eikä eineksiä pakkasesta…

   Ahaaa, aika kool! Ja en tainnut siis kyllä katsoa niitä lihavaihtoehtoja kovin tarkkaan, eli tosta listauksesta saattoi hyvin unohtua joku. Keskityn kasvisvaihtoehtoihin hohoo.

   Ja älä muuta sano. En tajua miks joku menis mäkkiin tai heseen jos samalla hinnalla syö jotain näin hyvää. Toivotaan parasta! Ja kuulostaa Taco Nito hyvältä.