Tamperelainen Design 931

muoti
8 kommenttia

Tamperelaiset hoi, oletteko ehtineet tutustua Design 931:een? Design 931 myy mm. suomalaisten vaatemerkkien vaatteita ja asusteita sekä pienempiä eriä myös ulkomailta. Liikkeen on perustanut kolme tamperelaista vaatemerkin omistajaa saadakseen omat tuotteensa esille. Voimat yhdistämällä pienillekin tuotteille voidaan saada hienosti näkyvyyttä. Oon päässyt seurailemaan liikkeen kehittymistä sivusilmällä, kun putiikkia perustamassa on ollut tuttu tyyppi. Ja nyt seurailen vielä suuremmalla innolla, sillä Design 931 otti Plastic Camerasin kameroita myyntiin liikkeeseen, jihuu! Nyt kameroita pääsee siis hiplaamaan konkreettisesti ennen ostopäätöstä.

Krunskin takaa löytyy tuttuja kasvoja. Erityisesti merkin kangaskassit ovat mun mieleen ja onhan noilla ollut yks aika superkuuma miesmallikin viime vuoden malliston kuvissa.

Uutuutena juuri saapunut erä tyttöjen ja poikien kuteita Rhythm-merkiltä. Vitsit miten makee hame, harmi että erä tais olla mallikokoa eli oiskohan olleet M-kokoa kaikki? Kantsii käydä kurkkaamassa, ei varmaan tule vastaan kovin monella muulla jos tekee tuosta mallistosta jonkun löydön. 

Jihuu, Fujin Instax mini8 samantien käytössä! 

Koolit arskat Pöllöt-merkiltä. Materiaalina ekologinen ja kestävä bambu. 

Supersöpö kauluspaita Rhythm:ltä sekin! Kauluksissa lukee ”high” ja ”hello”. 

Uhana Designin pisarakorviksia, näihin on ihastunut ainakin Nelliina, Tyyliä Metsästämässä-Veera ja Polka Dots -Jonna.

Ja jee, Plastic Camerasin kameroita! Tällä hetkellä Design931:llä on myynnissä meidän Fisheye-filmikameroita ja filmejä (värillisiä iso400/iso800 ja mustavalko). Ens viikolla viedään tuonne myös uus erä Fujifilmin Instax Mini8-kameroita, jotka ollaan jo ehditty myydä loppuun kaupalta. Verkkokaupasta löytyy vielä valkoisena!

Pipoja! Ludicrousilta, Skuxx Limitediltä ja Krunskilta. Erityismaininta Ludicrousin 100% villaa oleville pipoille! 

SMI illimitéltä löytyy upeita nahkahihaisia bomber-tyylisiä takkeja, kasseja ja laukkuja. 

Fisut siinä niin, löytyy valkoista, punaista ja mustaa. 

SMI illimitén hieno nahkareppu ketjuhihnoin! 

Skuxx Limitedin pöllö-printti on tuttu Tampereen katukuvasta. Lisäks ainakin kolme kaveria on toiminut mallina Skuxxille, hahaa miten hauskaa. Tampere ja pienet piirit? Skuxxin pojilta semmoiset terkut, että KAIKKI Skuxxin tuotteet ovat huomisesta perjantaista lähtien -50% alennuksessa!!! Skuxxilla alkaa varastontyhjennys kesää varten, joten nyt kantsii suunnata Design931:seen tekemään löytöjä. Alennusmyynti kestää maanantaihin saakka, joten viikonloppu aikaa käydä kurkkaamassa valikoimaa. Tsekatkaa ihmeessä kamerat samalla kerralla ;-) 

Magicpoksin Maj:kin on tykästynyt Skuxxin paitoihin ;-) Voitte kurkata TÄÄLTÄ mitä muuta Maj löysi Skuxxin valikoimista. Kuva lainattu Maj:lta. 

Design 931 on muuttanut Kauppakadulta Aleksanterinkadun ja Verkatehtaankadun kulmaan, miltein Pizzeria Napolia vastapäätä samoihin tiloihin GLO hairin kanssa. Putiikki näyttää superkivalta ja samalla kantsii tehdä kunnon design-kierros kun läheltä löytyy myös Super Mukava ja Design Boulevard. Joko ootte ehtineet käydä tsekkaamassa putiikin? :-) 


DESIGN 931

Verkatehtaankatu 6 / Aleksanterinkatu 28
33100 Tampere


 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. toi pisara-korvikset ovat saaneet mutkin harkitsemaan reikien ottamista. miten voi olla noin ihanat.

  2. Huippukivaa, on mennyt ihan ohi! En ole ilmeisesti hetkeen liikkunut kosken tuolla puolen. Nyt sormet ristiin että teiltä löytyy mulle vielä instax kuun lopussa :D Ostopäätös on tehty, mutta hetki täytyy vielä odottaa… ja miettiä värivalintaa :D

    1. Noniin, siistiä!! :-D Tonne siis nytten ;—-) Ja uusia instaxeja viedään myyntiin varmaan ens viikolla jos ne ei mee nettikaupasta heti, hihii!

  3. Tätä lukiessa mulle tuli sellane fiilis et pitäs päästä tampereelle. Sun blogi antaa aina nii hyviä vinkkejä tampereen kiinnostavimmista putiikeista ja ruokapaikoista et pitää tehä joku päiväretki sinne :D

    1. HEEI kuinka mahtavaa! :–D Tampereeltakin löytyy helmiä, mutta ne vaan pitää löytää!

  4. Kylläpä sinne nyt pukkaa kivoja uusia ravintoloita ja putiikkeja kuin sieniä sateella! Vähän meinaa olla ikävä söpöä pikku Tamperetta. Onneksi on reissu sinne tiedossa viimeistään syksyllä.

    1. No on!!! :-D mä koetan itsekin pysyä kärryillä ja vauhdilla esitellä kaikki, jotta muutkin löytäis nämä! syksyllä sitten vierailet lemppareisssa hihii :-)