CLASSIC

muoti
7 kommenttia

No nyt on!! Jotain muuta kuin mustaa nimittäin ;-) 

Vitsit tuo nahkatakki on maailman paras. Ihan supermukava päällä ja niin oikean kokoinen kerrankin – se Asoksen nahkatakki tuntuu tän jälkeen ihmeen ohuelta ja isolta :-D Mutta se onkin parempi sit vaikka syksyllä kun sen alle mahtuu reilummin neuletta ja kerroksia. Tää on vajaamittaisine hihoineen täydellinen kesäiltoihin ja viileisiin päiviin. 

Kirppikseltä moooonta vuotta sittenlöydetyt arskat ovat palvelleet uskollisesti. 

Vamokselta saadut espadrillokset pääsivät heti käyttöön. Näistä tulee vähän mieleen Chanelin espadrillokset, joskin veikkaan että näiden alle kolmenkympin hinta on aika kaukana Chanelin hinnoista. 

leather jacket – H&M / top – Mango / jeans – Crocker (gifted) /
shoes – Vamos (gifted)/ leather bag – & Other Stories /
sunglasses – 2nd hand / earrings – aWa design (gifted)

Jee, nyt laitan itseni valmiiksi ja suuntaan Maj:n luokse kylään – sinne tulee myös muita tamperelaisia bloggaajia, joten voisko tätä nyt sitten kutsua blogimiitiksi? Hihii, superkivaa!

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tykkään todella paljon blogistasi, aitoa meininkiä! Hitusen kyllä jäin miettimään tota sun mustavalkoista instagram-kuvaa. Eiks oo vähän uhkarohkeeta laittaa tommonen kuva ”julkiseen” paikkaan? Kuvahan on tavallaan ihan hieno, mutta peppu, onhan se vähän tabu tommosessa provosoivassa yhteydessä

    1. Instagram kaipaa muidenkin peppuja kuin vain fitness-muidujen ;—) Musta on niin kreisiä että peppu on ok jossain tietyssä yhteydessä ja toisessa ei, joten jos toi jota kuta ravistelee niin ehkä hyvä niin sitten – sitä voi miettiä sitten että miks rihannan nännit tai fitness-bloggaajien peput ei ravistele, hohoo.

  2. exactly!! siskokin hannasi ensin kun sanoin julkaisevani meidän mustelmapyllyt instagramissa, mutta oikeesti…. WHAEVÖ x—D