Tampereen Pikku Paratiisi

Ravintolat Tampere, ruoka
7 kommenttia

Tässäpä tulis teille mainio Tampere-vinkki: smoothieta & raakakakkua Hallituskadulta!

Pikku Paratiisi on pieni ja suloinen smoothiebaari josta saa herkullisia Tampereen Paahtimon kahveja, raakakakkuja, raakasuklaita ja tietysti niitä smoothieita. Mut ja muita tamperelaisia bloggaajia oli kutsuttu paikalle tutustumaan uuteen tulokkaaseen ja muihin bloggaajiin sekä viettämään kivaa iltaa herkkuja maistellen. Ja ai vitsit mitä herkkuja Pikku Paratiisi tarjoaakaan!

Eihän tästä voi olla kertomatta – veikkaan että siellä lueskelee monia, joita kiinnostaa raakakakut ja ihanat smoothiet. Tampere-vinkit on yksi blogin suosituimmista tägeistä ja tahdon pitää vinkit mahdollisimman monipuolisina, joten tässä olis teille yksi erittäin mainio kahvilavinkkaus. After Eight -raakakakku oli taivaallista ja teki heti mieli alkaa googlailla helppoja raakakakkureseptejä. En oo vielä itse leiponut mitään raakaherkkuja, jotenkin mua varmaan pelottaa epäonnistuminen kun raaka-aineet on niin kalliita. Pitäis tietää joku varma resepti – monet raakakakut ovat myös liian tuhteja tai tunkkaisia mun makuun. Tämä minttusuklainen kakku oli täydellinen. Myös raakasuklaa-konvehti oli tehty itse. Pikku Paratiisin tyypit järjestävät raakakakku- ja raakasuklaa-workshoppeja ja kursseja, joten pitäis varmaan joskus mennä sellaiselle että oppisi tekemään kakkuja. 

Saatiin niin hyvää kahvia, että ostin samaa jauhatettuna kotiinkin. Tampereen paahtimon Cubano on paahtoasteeltaan 5/5 ja melkoisen tummaa onkin. Pavut tuoksuvat miltei savulta pussia nuuhkiessa, ah!


Pikku Paratiisi
Hallituskatu 9

MA-PE 9:00 am – 6:00 pm
LA 10:00 am – 4:00 pm

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vitsi kun tuolla ei oo vakkarina niitä kakkuja mitä söin viime talven Ravintolapäivässä. Se Fazerina-raakakakku erityisesti oli ihan sairaan hyvää! Kävin kyl viime kerrallakin siellä, mut silloinkaan ei ollut sitä.

  Ps. ostin Hugon aineet juuri äsken kaupasta :3

  1. OOOO nääkö oli Ravintolapäivässä talvella?! En tiennyt, ihanaa!:–D Sun pitää pyytää sitä, niin ehkä ne ottaa sen valikoimiin.

   Uuu jee, noniin! Siinä on hyvä drinkki viikonloppuun :–) Muista sekoittaa kunnolla, jos siirappi jää pohjalle on drinkki vähän kumman makuinen… :D

 2. Kai oot käynyt myös Paahtimon omassa Espresso Barissa siinä Kauppahallin vieressä? Siellä saa valita, mistä pavuista tahtoo erikoiskahvinsa, ja Cubano-latte on tietty paras kaikista <3____<3

  1. NO EN !!!!! ! !! ! ! ! OMG pitää mennä!!! hyvä vinkki, kiitos!!