Hugo-drinkit

ruoka
6 kommenttia

Juhannuksena kippistelimme ensin siskon koulupaikalle (meidän perheen ensimmäinen yliopisto-opiskelija, UUU ♥) kuohuvalla ja sen jälkeen keskikesälle (hohoo marraskuulta ulkona pikemminkin tuntui) Hugo-drinkeillä. Äiti oli löytänyt ohjeen Glorian Ruoka&Viini -lehdestä. Suosittelen testaamaan, mutta muistakaa sekoittaa juoma kunnolla, sillä seljankukkasiirappi valuu lasin pohjalle aika nopeasti. Ihanan raikas kesädrinkki!

PS. AH MIKÄ IHANA SÄÄ, aurinko paistaa ja kaikkea!! Drinkkikin maistuu paljon paremmalta auringossa mitä harmaana sadepäivänä, ainakin tämä kesäinen Hugo. 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hugo on niin hyvää! Maistoin ensimmäisen kerran viime kesänä Kreikassa ja on pitänyt tehdä sitä nyt kesällä, mutta jotenkin on jäänyt. Kiitos siis muistutuksesta ;)

    1. Oii ihanaa! :-D mä googlasin ton reseptin kun mietin että onkohan se kuinka tuttu kun en ollut itse kuullut aiemmin ja löysin blogitekstejä joissa tyypit olivat ihastuneet tuohon esim. Italiassa :-) Taitaa siis olla Euroopassa suositumpi mitä meillä!