Ystävä asukuvissa

muoti
4 kommenttia

Hihii, päätinpäs jakaa omien asujen sijaan tällä kertaa Lindan kevätilta-asun! En tiedä muistaako monikaan, mutta mulla ja Lindalla on aika pitkä yhteinen vaate- ja blogihistoria. Ollaan usein ihastuttu samoihin juttuihin tietämättä toisesta. Joskus lukiossa meidän keskustelut muodista kuulosti salakieleltä – tiedettiin tuolloin paljon ajankohtaisia termejä ja kilpaa arvuuteltiin tulevia trendejä. Saihan meidän yhteinen blogikin aikoinaan nimensä samisvaatteista – Puukkohupparityöt tulee suoraan Melodican puukkohuppareista. Nyt trendit ei kiinnosta enää niin paljon mitä oman tyylin ja aarteiden löytäminen. Siitä huolimatta vaatteista puhuminen on yhä hauska harrastus ja toiselta saa aina parhaat neuvot asupulmiin. 

Tässäpä siis Linda asukuvissa:

Linda on taitava yhdistelemään kirppislöytöjä tyyliinsä ja käyttämään värejä. Tuotakin pulsufarkkutakkia ihastelin pari vuotta ennen kuin lämpesin itse ajatukselle isohkosta farkkutakista. Nyt multakin löytyy sellainen hohoo. Tällä hetkellä me ollaan molemmat Ruississa, joten oli ovelaa ajastaa tämä postaus teille lauantaiksi. 

Mitäs tykkäisitte, jos aina välillä julkaisisin täällä asukuvia kavereista? Olenhan mä toki sellaisia tallettanut tänne aiemminkin street style -haasteiden muodossa, mutta olisi kiva julkaista niitä ihan muutenkin. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. kamujen tyylit kiinnostaa ehdottomasti! ja teiän kahden inspiroimana hankin minäkin silloin vuosia sitten oman melodican puukkopaidan :’-)