Madara NIGHT SALE

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

*Yhteistyössä Madara 

Mádaran night sale -ystävämyynti tulee taas! Muistatteko kuvion viime talvelta? Ensi viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 00:00 paukahtaa kivat alet Mádaran nettikauppaan jolloin koko valikoimasta saa -40% alennusta. Se on melko huikea ale, joten nyt kantsii taas miettiä, voisiko jonkun seuraavaksi loppuvan synteettisen tuotteen korvata luonnollisella taikka ostaa omia suosikkejaan hyvällä alennuksella varastoon. 

Olen kehunut näitä Mádaran tuotteita aiemminkin. Time Miracle -seerumi on ihan täydellinen meikinkin alle, mikä on minusta harvinaista luonnonkosmetiikan seerumeille. Tämä nimittäin imeytyy nopeasti tekemättä ihosta öljyistä. Tuote on varmaan suunnattu ikääntyvälle iholle, mutta toimii myös nuoremmalla – minun ihostani se tekee tasaisemman ja kimmoisan. Raaka-aineena mm. ohranitua jolla on antibakteerisia vaikutuksia. Ehkä siksi ihoni on tasapainoisen oloinen kun käytän tätä? Mádaran Herbal deodorant on paras luonnonkosmetiikkaa oleva dödö, jota olen testannut. Se todellakin pitää epämieluisat tuoksut loitolla toisin kuin moni muu luonnollinen kilpailijansa. Joten siis ainakin nämä kannattaa alennusmyynneistä poimia. Itse ajattelin myös metsästää Blackberry White Clay -kasvosaippuan loppuneen tilalle. Oiskohan valikoimissa tällä kertaa myös Noora Shinglerin kanssa yhteistyössä tehtyä Pihlajavoidetta? Ja vielä porkkanana isomman tilauksen tekeville: yli 60 € tilauksiin ilmainen toimitus + lahjaksi 32€ arvoinen SOS-moisture cream. :-) Kantsii siis vaikka tehdä yhteystilaus kaverin kanssa.

madara night sale banneri

Pistäkääs siis vaikka puhelimeen muistutus maanantai-illaksi, että ma-ti yönä klo 00:00 alkaa ale! Kamppis kestää 24h. Lisätietoja täältä. Tämä oli viimeksi sellainen hitti että kannattaa todellakin pitää mielessä! Laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan kannattaa tutustua juuri tämmöisten alennusmyyntien kautta :-) 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ui vitsi, kiitos vinkistä! Madaran puhdistusvaahto onkin just sopivasti loppumassa, ja varastoon pitää ostaa kans tota dödöä – se on ihan mahtava! Ei uskois, että luonnollinen dödö voi olla niin pitävä. :-)

    1. No älä muuta sano!! Jeees mahtavaa, tää tuli siis niin oikeella hetkellä sulle :-) Se vaahto on munkin mielestä jees, mut nyt taidan hommaa sen saippuan taas vaihteeks, sekin oli hyvä!

  2. Oi jes! kasvosaippua ja dödö on ollu jo pidempään mielessä, jos sitä nyt sitten ostais.. :-)