Tampereen kivoimmat ravintolat osa 2

Ravintolat Tampere, ruoka
2 kommenttia

Muutamia oivia lisäyksiä Tampereen kivoimpien ravintoloiden joukkoon! :-) Aiempi postaukseni Tampereen ravintolasuosituksista löytyy täältä: Tampereen kivoimmat ravintolat.

inez tapas

Inez Tapas Bar Sidreria

Pellavatehtaankatu 19

Maistuvia tapaksia, hyvä viinivalikoima, kiva miniterassi kesäisin. Inezissä voi joko tilata yhden annoksen tai herkutella pitkän kaavan kautta ja maistella vähän kaikkea – tai käydä vain lasillisilla. Aina viihtyisä ja mukava tunnelma, kivaa henkilökuntaa. Pari juttua mietityttää tosin: miksei listalla oo enää vuohenjuustoleipiä? Ja miksi kasvistapasten määrä on vähentynyt? 

Ravinteli Huber

Aleksis Kiven katu 13

Berthan pikkuveli, liharuuan ystäville. Tällaisen lakto-ovo-pesco-vegetaristin mielestä Huber ei ole ykkösvalinta, luonnollisestikaan. Listalta löytyy punaista lihaa syömättömille tofu- ja lohivaihtoehdot, mutta ne vaikuttavat vähän siltä että ne ovat listalla ”koska on pakko olla jotain niillekin jotka eivät syö lihaa”. Siinä missä lohi oli hintaansa nähden vaisu, oli jälkiruoka ja viinivalinnat täydellisiä. Liharuoan ystäviltä olen kuullut pelkkiä kehua, kantsii ilmeisesti testata ainakin burgeri. 

New Swagath

Aleksanterinkatu 20 

Herkullinen ja monipuolinen lounas arkisin 11-15 hintaan 9,30€. Aina useampi kasvisvaihtoehto tulisesta lempeisiin makuihin ja herkulliset naan-leivät. Kantsii myös tilata mango lassi, mmmh. Superhyvää intialaista! Olen kuullut kyllä huononkin kokemuksen listalta tilatusta annoksesta, mutta mun mielestä onkin hyvä mennä paikalle lounasaikaan kun voi testata useampaa sorttia ja hakea lisää herkuimpia kastikkeita.

 

Crêpes Café

Tammelantori

Ah mitä ihania suolaisia lättyjä! Suosittelen lämmöllä vuohenjuusto-hunaja-rosmariini -komboa. Annos oli supernätti ja herkullinen. En tiennyt että toriruoka voi näyttää noin nätiltä kun oon tottunut jättimäisiin (ja aika rumiin) lohiannoksiin :-D

2h+k

Aleksanterinkatu 33

Ylläoleva leipäannos on puolikas annos puoleen hintaan – ihan sairaan hyvää palvelua 2h+k:lta että annoksen saa tilattua puoliksi kaverin kanssa. Tuossa puolitetussa annoksessakin oli ihan riittävästi syömistä ja päälle jaksoi vielä jälkkärinkin ;-)

Ceyhelaya

Otavalankatu 10

Joudun aina googlaamaan ”srilankalainen ravintola Tampere” kun etsin Cyehelayan nettisivuja tai aukioloaikoja ja kun sitten löydän nettisivut, ärsyynnyn siitä että etusivulta ei löydy osoitetta saati aukioloaikoja vaan ne pitää klikkailla alavalikoista auki – tämä olisi aika tärkeää kun koettaa kiireessä etsiä tietoja puhelimen hitaalla nettiyhteydellä. Ruoka on joka tapauksessa herkullista! Olen käynyt lounaalla pari kertaa ja varsinkin ekalla kerralla ruoka oli täydellistä. Lounasbuffet sisältää useaa kasvisvaihtoehtoa ja paria liha-/kana- tai kalavaihtoehtoa. Buffetin hinta on reilun kympin ja siihen kuuluu myös jäkiruokakahvi tai -tee. Ihanaa mausteista ruokaa. Ayurvedinen ruokavali0 kiinnostaa ajatuksena, mistähän sitä voisi tutkia lisää? 

Näiden lisäksi tietty vielä aiemmin mainittu Bar Burrito kantsii käydä testaamassa :-) Enkä malta odottaa että Sitko Pizza&Bar aukeaa myöhemmin!!! 

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei, kiitos näistä! Minulla on luokattoman vähän tietoa Tampereen ravintoloista, vaikka olen asustellut täällä jo kolme vuotta, ja syöttölöitä mietittäessä valinta osuukin sitten aina johonkin Amarilloon tai muuhun helppoon ketjupaikkaan kun kaikki muut ovat pitkälti tuntemattomia. Kiva kun pääsee tutustumaan paikkoihin näin helposti kuvien ja lyhyen arvostelun kera. Vinkeistäsi oli hyötyä jo parisen viikkoa sitten, kun vein ulkopaikkakuntalaisen kaverin Bar Burritoon :—) Siihenkään en sijainnista huolimatta ollut aikaisemmin kiinnittänyt mitään huomiota, haha.

    1. Heii ihan mahtavaa, kiitos, lämmittää mieltä että näistä on iloa! :-) Arvostaisin vastaavia listauksia vaikka Turusta ja Helsingistä – vaikka ovat jokseenkin tuttuja, etenkin Hki, niin ruokapaikkojen löytäminen on välillä kiireessä vaikeaa.

      Bar Burrito on tosi jees, vähän sotkuinen kuulemma jos ottaa lihaa, mutta vuohenjuuston kanssa ei ollut ongelmia syömisessäkään :-)